Bildirim
2009 model Toyota Corolla 1.4 motor dizel uygun yağ seçimi HK.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
5W30 C2 Yağ orjinal yağıdır. Marka olarak bilindik markalar olursa sıkıntı olmaz.
_____________________________ MSI GE70 2OE --- İ5 --- GTX765 -
Bişey soracam Yağ yakma sorunu var mı acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaptan Ross -- 7 Temmuz 2015; 17:35:02 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Kolej görmeyen öğrencinin notu da eksi -
castrol magnatec 5w30 a1 yağ koydum dün arabaya. a1 ya da c2 olması farkeder mi. artısı ekisisi neler. cevap verirseniz memnun olurum. teşekkürler. _____________________________ -
5w30 a1 casrtol magnatec yağ koydurdum arabaya. a1 veya c2 olmasının farkları nelr acaba. çok önemli bir durummudur? _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: isomania
5W30 C2 Yağ orjinal yağıdır. Marka olarak bilindik markalar olursa sıkıntı olmaz.
castrol magnatec 5w30 a1 yağ koydum dün arabaya. a1 ya da c2 olması farkeder mi. artısı ekisisi neler. cevap verirseniz memnun olurum. teşekkürler._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: mmm2515
quote:
Orijinalden alıntı: isomania
castrol magnatec 5w30 a1 yağ koydum dün arabaya. a1 ya da c2 olması farkeder mi. artısı ekisisi neler. cevap verirseniz memnun olurum. teşekkürler.
A1 yağ benzinliler için daha uygun. C2 yağ da benzinli için kullanılabilir fakat C2 daha çok dizel araçlar için düşük küllü yakıt ekonomisi sağlayan yağ tipidir. özellikle DPF olan dizeller için idealdir. sizin araçta DPF yok ama olsun daha iyi koruma sağlar.
A1 koyduysanız sıkıntı yapmaz size. fiyat olarak C2 ler daha pahalı zaten
DPF de olmadığı için A1 kullanabilirsiniz
_____________________________ MSI GE70 2OE --- İ5 --- GTX765
-
5/30 u eksiltebilir servisler mobil 10/40 koyuyor . mobil 10/40 öneririm bende. benim kullandığımda mobil . _____________________________ fiyatlar ve iletişim için http://www.fahrikuyumculuk.com email:ferhatde@hotmail.com 0535 619 77 30 -
cevaplar için çok teşekkür ediyorum. _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler