Bildirim
2009-2012 ARASI C180
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
aldığın paranın 15% civarı kenarda hazır duruyorsa, binilir.
kronik sorun sayılıdır (zincir, direksiyon o kadar) ama yaş gereği sorun çok olabilir, misalen 1.8CGI motora her an bi 50-100 kağıt sıkışabilir. yağı, soğutması, zinciri ve sair parçası pahalıdır, takdir edersin ki. işçiliği veremli değildir, para gücüyle yürütülebilir araçlardır.
makyajlısı (2011 ikinci yarısı ve sonrası) makbuldür, makyajda çok parça değişti.
-
Bu birazda alacağınız arabanın durumuna bağlı olmakla birlikte ciddi bir kronik sorun yok ampul patlatabiliyor bazı yerlerde elektrik tesisatı zayıf örneğin arka lamba tesisatı gibi
Şanzıman ömürlük, motor için 1.6 kompresör daha uzun ömürlü 1.8 ler tavsiye edilmiyor iç mekanda kullanılan malzeme de oldukça uzun ömürlü yaklaşık 1.5 yıl kullandım temizini bulursanız uzun süre binersiniz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Direksiyon kolon kilit arızası varmış.
-
İlk defa sizden duyuyorum
Araştır bak ben de şaşırdım mercedes gibi bir marka almaktan vazgeçmeme sebeptir.
-
Nerden araştırdıysanız kronik bir sorun değil her hafta mercedes servisindeyim
8 konu daha açarsan söylerim
Csb
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2009-2012 arası c180 kolon kilit arızası yazın onlarca video var.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X