Elimizde çok kaliteli bir kadro var.Ancak malum bölgelerde önemli sorunlar var.Bence geçen sene olduğu gibi , bu sene de 8-10 orta sınıf oyuncu değil , 2-3 tane çok iyi oyuncu alınmalı.Kısaca nokta transferler yapılmalı...
Şu an elimizdeki kadro 2003'den beri oluşturulmak istenen kadro.Kusurlar kapatılırsa seneye herşey rayına oturur diye düşünüyorum.Sonuçta 2000'de kazanılan Uefa kupası'da , 1992'den beri oluşturulmaya çalışılan bir yapılanmanın sonucuydu.
Sağ bek problemi Uğur'un dönüşü ile çözülebilir. Stopere ise , beklerde de oynama özelliği bulunan deneyimli bir yabancı oyuncu alınmalı.
Ortasaha'ya , Lincoln'un oynadığı bölgeye ise mücadeleci , teknik bir oyun kurucu alınmalı.Aynı zamanda , Drogba gibi geriye dönüp de takıma yardım edebilmeli...
Son transfer ise iyi bir forvet olmalı...Bu sezon kafayla attığımız gol sayısı malum...Kafayla atılan gollerin çoğunu da Kewell atı.Hava hakimiyeti yüksek , bitirici özelliği taşıyan , Baros'la iyi bir ikili olabilecek bir forvet getirilmeli.
Bu 3 nokta transfer ile seneye bambaşka bir Galatasaray görürüz diye düşünüyorum...
İyi bir kaleci. Banko oynayacak stoper İleriye dönük mücadeleci bir orta saha, 3 lü forvetin sağında oynayabilecek birisi Uğur eski performansına ulaşamazsa banko bir sağ bek Barosuda kesebilecek Barostan farklı bir stili olan forvet.
As takımı zorlayacak şekilde sol bek ve forvet alınmalı. Ayrıca gereksiz ve oynamayacak oyuncularıda takımdan göndermek lazım. (Ümit, Hasan, Yaser, Mehmet Güven, Nonda, Linderoth, Lincoln, Sanctis)
Böyle bir transfer politikası izlersek takıma çok katkı sağlarız. Adnan Polat takıma yeni br düzen getiriyor.
GK(Paraya kıyılıp Ustari alınmalı) Uğur(Serkan,Sabri)-Servet-Emre(Semih)-Hakan Mehmet Kewell-Arda AMC(Tabata) Baros-FW(Sercan)
Lincoln Nonda Linderoth başta olmak üzere gereksiz oyuncular gönderilmeli
----------------------------Ochoa
Uğur---------Metzelder-----------Servet--------Hakan Balta
gereken bütçe>>>>>>>> 24 Milyon Euro ile Turkcell Süper Ligi domine edip eğer avrupa kupalarına gidebilirsek Şampiyonlar Ligi çeyrek final - Uefa da Final oynayabilecek bir kadro !!!
gereken bütçe>>>>>>>> 24 Milyon Euro ile Turkcell Süper Ligi domine edip eğer avrupa kupalarına gidebilirsek Şampiyonlar Ligi çeyrek final - Uefa da Final oynayabilecek bir kadro !!!
küçülmeyi düşünürse yönetim ASLANTEPE için satacağı Kombine ve Locaları da unutsun kimse bekledikleri ilgiyi göstermez ! bunun için borç harç içerisinde 25-30 milyon euro transfer bütçesi ayırmaları gerekiyor yoksa ASLANTEPE kombine ve Locaları elde patlar...
quote:
Orjinalden alıntı: Furkan Yağız
quote:
Orjinalden alıntı: greyhound
quote:
Orjinalden alıntı: greyhound
----------------------------Ochoa
Uğur---------Metzelder-----------Servet--------Hakan Balta
24 Milyon Euro'yu bırak bu yıl yıldızlar satılıp borçlar kapatılmaya çalışılmazsa iyidir. Yoksa küçülmeye başlarız...
schalkeden neuer , interden nelson rivas , benfica dan oscar cardozo ve atletico madrid den jose antonio reyes alınırsa iyi olabilir. Bunlardan birinin alınması bile takıma ayrı bir dinamizm kazandıracaktır.
Oscar Cardozo=8.000.000 José Antonio Reyes=5.000.000 Manuel Neuer=9.000.000 Nelson Rivas=4.000.000 + --------------------------
=26.000.000
Top saklayabilecek bir forvet, istikrarlı bir kaleci yeterli.Zaten bu ekonomik krizde yıldız transferi beklemek hayal kırıklığı yaratır.
Metzelder çok hantal ve kötü bir defans oyuncusu. Hiç beğenmiyorum.
Liverpooldan Ryan Babel alınırsa gerçekten çok büyük iş yapılmış olunur. Hem takıma büyük güç hemde prestij katacaktır.
Lincoln 7-8 e satılsa Babelin değeride 10 milyon. Yıllık ücretleride hemen hemen aynı olur.
@tony hawk
Hocam o oyuncuların kimyası bizim takıma uymayabilir.(özellikle cordazo)
Elimizde çok güzel bir Meira örneği varken , Portekiz ve İspanya Liglerinden oyuncu alırken 100 kere düşünülmeli.Bu liglerle oynanan futbolla bizim ligin futbolu çok farklı.Yönetim bu durumları da hesaba katmalı bence.Ben Fenerbahçedeki Guiza olayını da bu sebebe bağlıyorum.Bir Mallorca'nın geçen sezonki ortasaha anlayışına bakın , bir de bu sene Fenerbahçe ortasahasına...o zaman ne demek istediğimi net bir şekilde anlarsınız
Kısaca , yabancı liglerde görüp beğendiğimiz oyuncular , bizim takımımızda da etkili olacak diye bir kaide yok.Takımın karakterine ve kemiğine göre oyuncu alınmalı...
Sonra bilmem kaç milyon dolarlık gol makinaları , elimizde traş makinasına dönmesin yani
@metinyurdaer
O kadar para olsa bile , Babel'i Premier Lig'den bırakacaklarını sanmam
Metzelder hakkaten çok hantal.Tek hareketlik bir oyuncu.Karşısındakini aldı aldı , alamadı düğüm olup kalıyor...