Herkes bir konuda atıp tutuyor. Bu futbolcudan/teknik direktörden/yönetimden/stadtan vs vs vs kısacası futbolun içinde olan herhangi bir şeyden cacık olmaz ya da "yok valla çok iyi olur" diyorsanız buyrun burada toplayalım. Ortaya çıktıkta hortlatalım.
Ben başlıyorum: Bu sene Guiza (ilk 11 oynarsa tabi) en az 15 gol atar. Bunlardan 5 i aşırtma olur Bjk devre arası bir yabancı oyuncu alır. TS ve Sivas geçen seneki başarıyı tekrarlayamazlar. Bjk gruplardan çıkamaz. FB Türkiye kupasını alamaz
Kazım,Özer bu sene adlarından söz ettirir. Semih ilk 11 oynarsa Guiza'dan fazla gol atar. Bjk gruplardan çıkamaz. (Oyunculara lafım yok ama T.D) Trabzonspor Tekke'yi alamazsa düşüşe geçer. Fb Türkiye kupasını bu sezon alır
Madem kehanet konusu ben de sıralayayım o zaman ...
- Güiza ve Alex en az 15 Gol atarlar. 29.Haftada da Şampiyonluğumuzu İlan ederiz.
Keita Fb maçında gol atar. Fbnin Türkiye kupası alamayacağı bir kehanet değil bilimsel gerçekliği ispatlanmış gerçektir Fb yi bu sene yeneceğiz Sivas ilk 5 e giremez hatta orta sıralarda yer alır. Trabzon ilk yarı bitmeden hoca değişimine gider. Ligin en çok gol atan takımı oluruz.
Galatasaray 8 puan farkla şampiyon olur, Milan baroş sakatlık geçirir, yerine gelen forvet ondan daha iyi performans gösterir, arda değerine değer kadar 18m€ falan olur, artık herkes ardanın çalımlarını değil serdarın ortalarını,ve hareketlerini izler Fener bahçede iyi bir sezon geçirir ama aynı real ve barça da olduğu gibi olur ve barça gibi gs müthiş sezon geçirir,realin iyi sezon geçirmesine rağmen şampiyon olamaması gibi olur fenerin durumu Santos korkulan bir oyuncu olacaktır.
Galatasaray bu sene derbiler hariç bir çok maçta zorlanır.Bu yıl fenerbahçeden daha başarılı olabılır derbilerde. Baros geçen sezonu aratır,Keita uyum sorunu yaşar.
Fenerbahçede guiza 15 gol civarı atar.koch antremanlarda oyuncuları çok iyi yükler takım zımba gibi olur.Türkiye kupasını sessiz sedasız alır,finale çıkarsa büyük ihtimal(Sivas,kayseri,trabzon) olur bu yüzden artık bu yıl finalde alacaktır.
Beşiktaşda Bobo hayal kırıklığı yaratır devre arası satılır.Şampiyonlar liginde 3. olmak için çekişir.Grubun 2. torba takımını inönüde yenmesine rağmen daha güçsüz takıma 2 maçtada yenilir
Trabzon iyi oynar ama gol atmakta zorlanır.
Sivasa kimse şans vermiyor gene.Susturucu Bülent yine bi surpriz yapabilir.
Ekleme: FB 4. haftadan itibaren çıkışa geçer. Bu süre zarfında puan kaybı yaşabilir. Ancak sonraki haftalarda geriden gelip bir çok maçı çevirebilir. Bu ilk Daum döneminde de yaşamıştık. Kendisi ilk geldiğinde gerçek performansımıza 4 ya da 5. haftada ulaşacağız demişti. Yine aynı ifadeleri kullandı bu sene.
Ekleme: bu konu efsane olur, Bakkalın portresi forumun bg si olur.
Guiza gol krallığına oynar Alex en fazla asist yapan oyuncu olur. Fenerbahçe en çok gol atan takımlar içinde olur Kazım bu sene patlama yapar Uefa da yarı final görürüz.
diğer takımlar hakkında kehanete gerek yok. Bu sene biz konuşulcaz
quote:
Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans
Guiza gol krallığına oynar Alex en fazla asist yapan oyuncu olur. Fenerbahçe en çok gol atan takımlar içinde olur Kazım bu sene patlama yapar Uefa da yarı final görürüz.
Özer ne olur hocam kristal topun içinde bişeyler varmı
quote:
Orijinalden alıntı: metinyurdaer
Ekleme: bu konu efsane olur, Bakkalın portresi forumun bg si olur.
quote:
Orijinalden alıntı: Kenjianatsu
quote:
Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans
Özer ne olur hocam kristal topun içinde bişeyler varmı
Hmm...
Özer bu sene iyi performans sergiler ama formayı sürekli giyemeyebilir. Kazım Daum un gözdesi olacak büyük ihtimal. Santos da sakatlanmazsa orayı kimseye vermez. Ortada da muhtemelen cristian ve emre nin oynayacağını düşünürsek Özer çok fazla forma şansı bulamayacak gibi. Ama oynarsa takımın o maçdaki yıldızı olabilir.
Gol kralı yine Baros olur , Asist kralıda Arda Turan. Ancak alışma evresinde çok puan kaybettiğimi için şampiyon olamayız. Türkiye Dünya kupasına gidemez , Fatih Terim kovulur. Özer Hurmacı ve Emre Belözoğlu sakatlıktan oynayamaz , Santosun balon olduğu ortaya çıkar. Güiza bu sene toparlanır. en az 15 gol atar. Beşiktaş grupları geçer. Ligi salar. Anderlecht Sivası 5ler.. Sivas ait olduğu yere iner. Trabzonspor şampiyon olur.
baroş ve kewell malesef geçen sezonu aratır keita ve santos ligin altını üstüne getirir kısacası özellikle anadolu takımlarıyla yapılan maçlarda rakibi öttürür en az golü gs yer bjk hiç derbi kazanamaz guiza gol kralı olur
GALATASARAY İLE FENERBAHÇENİN YOLLARI AVRUPADA KESİŞİR(bu en büyük kehanetim)
Fenerbahçe Uefa'da yarı finale çıkar . Baros , Kewell geçen seneyi aratır . Bjk gruplarda 3. olur . Bursaspor ve Galatasaray Türkiye kupasında final oynar . Kazım ve Alex'in sezonu olur .
quote:
Orijinalden alıntı: gstrance
Gol kralı yine Baros olur , Asist kralıda Arda Turan. Ancak alışma evresinde çok puan kaybettiğimi için şampiyon olamayız. Türkiye Dünya kupasına gidemez , Fatih Terim kovulur. Özer Hurmacı ve Emre Belözoğlu sakatlıktan oynayamaz , Santosun balon olduğu ortaya çıkar. Güiza bu sene toparlanır. en az 15 gol atar. Beşiktaş grupları geçer. Ligi salar. Anderlecht Sivası 5ler.. Sivas ait olduğu yere iner. Trabzonspor şampiyon olur.
quote:
Orijinalden alıntı: Bakkal Gazi
Herkes bir konuda atıp tutuyor. Bu futbolcudan/teknik direktörden/yönetimden/stadtan vs vs vs kısacası futbolun içinde olan herhangi bir şeyden cacık olmaz ya da "yok valla çok iyi olur" diyorsanız buyrun burada toplayalım. Ortaya çıktıkta hortlatalım.
Ben başlıyorum: Bu sene Guiza (ilk 11 oynarsa tabi) en az 15 gol atar. Bunlardan 5 i aşırtma olur Bjk devre arası bir yabancı oyuncu alır. TS ve Sivas geçen seneki başarıyı tekrarlayamazlar. Bjk gruplardan çıkamaz. FB Türkiye kupasını alamaz
Kimse bu espriyi yapmamış ben yapayım.
Sen Kahin misin ?
Alex hem gol krali hem asist krali olur....
Buraya dikkat: Hic bir Turk takimi, Milli Takimlar'da dahil, bu yil husran olur. Terim nihayet kovulur ve yerine yabanci T.D getirilir. Uefa ligi ve CL'de hic bir takim ceyrek finale kadar gelemez, bu yil Edirne kupasi oynanir.
Elimle avatarların olduğu sol tarafı kapatarak yorumları okuyorum ve kimin hangi takımlı olduğunu anlıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: metinyurdaer
Elimle avatarların olduğu sol tarafı kapatarak yorumları okuyorum ve kimin hangi takımlı olduğunu anlıyorum.