Şimdi Ara

2008 SIFIR ANAHTAR TESLIM KANGO MULTİKS

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
6.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • CIFT SURGULU IKI AIRBAG KLIMA ABS ANAHTAR TESLIM 25900 YTL FIYAT NASIL SİZCE............ ILK 10000 BIN KM COK YAKAR DEDILER VARMI BU KONUDA BILGINIZ

• Bence çok iyi nereden ve ne zaman aldın ?0 km mi?Motor?
    Ayrıca hayırlı olsun ...
  • renault bayısınde arac hayırlısıysa yarın almaya gıdecem cok yerden fıyat aldım en uygunu bu geldı 1.5 motor yenı kasa degıl ama 65 bg
  • yeni citroen berlingo al daha çekici
  • KANGO BENIM ICIN KENDINI KANITLAMIS BI ARAC BERLINGOYU PAZARA CEKINCE COGU KISININ UZAK DURACAGINI DUSUNUYORUM BIDE KANGOLARIN CIKMA PARCALARI COK FAZLA TABI BU ILERIYE DONUK BI DUSUNCE SIFIR ARACLARDA RODAJ VARMI COK YAKARMI ILK BASTA BIDE FIYAT NASIL............
  • Fiyat bence iyi.Nerden aldın bunu?Ayrıca Citroen berlingo yu geçen hafta sordum 92 hp liğine 32.800 istediler ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: xvet

CIFT SURGULU IKI AIRBAG KLIMA ABS ANAHTAR TESLIM 25900 YTL FIYAT NASIL SİZCE............ ILK 10000 BIN KM COK YAKAR DEDILER VARMI BU KONUDA BILGINIZ

Fiyatı iyi 2008 8 aylık 35000 km de 23.000 ytl istiyor galeri.İlk 10.000 km ye kadar çok yakıt tüketmesi abartı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meganizm -- 19 Ağustos 2008; 3:53:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: historiyst_45

Fiyat bence iyi.Nerden aldın bunu?Ayrıca Citroen berlingo yu geçen hafta sordum 92 hp liğine 32.800 istediler ...

Bu fiyat gayet normal. 20 Mayıs tarihinde bana verdikleri fiyat, 26.700 YTL idi aynı araç için. O günlerde yeni kasa bayilere gelmiş ve kokteyller yapılıyordu. Elinde eski kasadan kalmış bütün bayilerden benzer fiyatlar bulabilirsiniz. Bence bir kaç bayiye daha sorun ve karşılıklı fiyat kırdırın. İşe yarıyor.

Bu arada historiyst_45 manisalı hocam hala araç alamadınız mı? connect konusunda benden epey bir bilgi almıştınız. Bakın Nigt Connect'ini aldı ve ortalıktan kayboldu, şu anda GLX'in sıfır fiyatı 31.400 YTL. Bilginize.

Daha ayrıntılı bilgi bizim topicte..

• fiyat farkı mutlaka vardır ama yeni kasası gelmişken eski kasanın sıfırını almak bana pek mantıklı gelmiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lukunku
    Bu arada historiyst_45 manisalı hocam hala araç alamadınız mı? connect konusunda benden epey bir bilgi almıştınız. Bakın Nigt Connect'ini aldı ve ortalıktan kayboldu, şu anda GLX'in sıfır fiyatı 31.400 YTL. Bilginize.
    Daha ayrıntılı bilgi bizim topicte..

Allah razı olsun ilginize teşekkürler.Hayır birşey almadım daha sadece 1 ay kadar önce 2006 model bir Caddy aldım bir hafta içinde sattım iyi bir müşteri çıktı verdim Yıl sonu kampanyalarını beklemeye karar verdim.Kafam çok karışık C-max almayı düşünüyorum bir taraftan.Ticarilerdeki her yıl vize olayı baya canımı sıkmaya başladı malum özelleşti falan çok sıkı diyorlar her yıl o eziyeti çekmem de istemiyorum Ama geniş ve yüksek bir araba fikrim hala sabit tabiki ...

• quote:

Orjinalden alıntı: strong84

yeni citroen berlingo al daha çekici

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rizeli

fiyat farkı mutlaka vardır ama yeni kasası gelmişken eski kasanın sıfırını almak bana pek mantıklı gelmiyor.

Yeni kasanın sıfırı 31.900 YTL'den başlıyor. Arada 6.000 YTL var. Para kolay kazanılmıyor, size az gelen para başkasına çok gelebilir. Sonuçta amaca hizmet edecekse ve de sıfır kilometre olacaksa neden alınmasın ki?

Ben olsam alırdım. Zaten yukarıda da yazdım, bu fiyatı bana o zaman verselerdi ben de Kangoo sahibi olacaktım ve de hiç de pişman olmayacaktım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: strong84

yeni citroen berlingo al daha çekici

böyle demek yerine gerekçelerini nedenlerini yazsan daha mantıklı olmazmıydı..

ilk 10000 abartı olmuş.. ilk 2000de biraz fazla yakar sadece
  • Babamda kangoo aldığında öyle demişlerdi.İlk zamanlar çok yakar sonra sonra motor kendine gelir az yakmaya başlar dediler.
  • hayırlı olsun
  • ARKADASLAR IKI AIRBAG ABS VERDIKLERI FIYAT COK DUSUK GELDI ARACI BIRAZ ARASTIRINCA B SINIFI OLABILIR DIYE ALMADIM (FABRIKADA HASAR GORUYORMUS ARAC DAHA SONRA TAMIR EDILIP SATILIYORMUS) KENDİ BULUNDUGUM İLDEKİ RENAULT BAYISINE GUVENDIGIMDEN DAHA ONCEDE IRTIBATIM OLDUGUNDAN TEK AIRBAG KLIMALI MODELINI ALDIM BENDE 24500 GELDI FIYATI DIGERINDEN 1500 YTL DAHA DUSUK SIMDILIK MEMNUNUM 120 KM YAPTIM BEKLEDIGIMDEN DAHA İYİ........ İLGİNİZE TESEKKURLER
  • Güvenilir yerden alman iyi olmuş Allah korusun 0 km araba alıyorsun aldığının ertesi günü arabanın boyalı/kazalı olduğunu öğreniyorsun Öyle olmasındansa tek airbagli falan oluversin kazasız belasız kullan ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.