Şimdi Ara

2008 model opel astra üretim yeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2008 yılında satın alınan opel astranın hangi ülkede üretildiğini nasıl anlarız. mesela arkadaş 2008 yılında bayiden sıfır opel astra enjoy aldı. daha sonra nette bakarken opelin almanya haricinde başka ülkelerde üretim yapdığını gördük. yani bu aracın hangi ülkeden üretildiğini nasıl alarız.

• Şasi numarasına bakarak anlayabilirsiniz.
  • baktım ama bu numaralardan nasıl anlayabiliriz ki.
  • Forumda olması lazım. Şaşi numarasının bir bölümündeki kod hangi ülkede üretildiğini gösteriyormuş. O zaman kendi aracıma bakmıştım ve Belçikada üretildiğini öğrenmiştim.
  • benim araçta 11. basamakta G yazıyor şasi numarasında.Ama belirtilen linkte G yi işaret eden ülke bulamadım...
  • soldan sağa doğru sayınca şase no yu 11. basamakda bende 2 rakamı var. benim araç hangi ülkede üretildi şimdi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İyi akşamlar

Buradan bakabilirsiniz

king_of_the_movement
    Yüzbaşı

26 Nisan 2009; 13:02:46

Seçtiğiniz mesajın linkini aşağıdaki kutudan kopyalayabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=31292061
    Yeni mesajlar yok Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.
    WOL 0 A H L48 4 5 000001

Çözümü:
    WOL= Araba Üreticisinin Kodu (Opel)
    0=Özel bir araç olup olmadığı, örneğin polis aracı vb. Eğer 0'sa özel bir araç değil.
    A=Üretim platformu, gerçek üretimin yılını gösteriyor. Örneğin Kasım 2004 de üretilen bir araç, 2005 üretimi olarak kabul ediliyor.) (Sadece üreticinin kullandığı kod)
    H=Neresi için üretildiği (Sadece üreticinin kullandığı kod)
    L48=Aracın gövde yapısı= L48=5 kapılı hatchback, L38=sedan
    4=Üretim Yılı, 4=2004, 5=2005
    5=Üretildiği yer (fabrika), 2= Bochum (Almanya), 5=Antwerp (Belçika), 8=Ellesmere Port (İngiltere), 4 Zaragoza İspanya
    000001=Sondaki 6 hane rakam=Aracın Şasi Numarası

edit:ekleme yapıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aVu_silver -- 1 Mayıs 2009; 10:28:31 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.