Şimdi Ara

Marka Algısı 2.el 2007 Dizel Citroen C4 İncelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Marka Algısı 2.el 2007 Dizel Citroen C4 İncelemesi

Araç yaklaşık 2 haftaya yaklaşan bir süre içinde bende arkadaşlar. 2500 km ye yakın yol yaptım uzun ve şehir içi dahil. Şimdilik izlenimlerimi yazayım.

Öncelikle 2007 C4 1.6 Hdi Sp Modeli aracı sağ kapı boyalı sol arka çamurluk boyalı ve kaputa düşen bir madde için boyanmış olduğunu bilerek aldım. Fiyatıda 22 bin liraya 120 bin kmde aldım

Öncelikle Beni Şaşırtan + larını yazayım

1. Arabanın ön konsolunu yumuşak bir madde ile kaplamışlar.

2. Aracın viraj performansı beni inanılmaz şaşırttı. Hani viraj dönerken hızlı girince araç şoförü yan yatırırya bu araçta bu 0 derecede. Bu özelliğini çok sevdim.

3. Aracın yol tutuşu markayı sevmememe rağmen inanılmaz iyi. Hatta abartmıyayım sedan civicle karşılaştırınca daha iyi gibi geldi.

4. Araç 1.6 motor 92 hp 240 nm tork ile çok kuvvetli bir araç. YAni çok kuvvetli derken muadillerine göre bahsediyorum.Özellikle atmosferik motordan sonra rampalarda vites düşürtme istememesi beni aşırı memnun etti.

5. Yol bilgisayarı hondaya göre mükemmel. Hondada sadece gittiğin kilometreyi ve ortalamayı görürken bunda kalan kilometreyi görebilmem anlık yakıt tüketimimi görebilmem gayet iyi.

6. Tavanına bagaj takılabiliyor

7. Torpido ve bagajında isteğinizle açılıp kapanabilen klima gideri mevcut yeni farkettim.Uzun yola giden ben için mükemmel ilk kez torpido ve bagaj soğutmam var. Köyden süt getirirken kesiyordu artık kesmiyor

8. Koltukları rahat hondaya göre çok yüksek ailem yüksek pozisyonu beğensede hondamın alçak pozisyonunu arıyorum.

9.İç mekan gözlerinin tümü kadifeyle kaplanmış içine bir şey koyarsanız ses yapmasın diye

10. Direksiyonun dış simidi dönüyor fakat iç simit dönmüyor radyo ve hız sabitleyici tuşları sabit kalıyor açıkçası şimdi alıştım çok kullanışlı gelmeye başladı..

11. Yol bilgisayarında motor yağı için okey vermesi yani sıkıntı yok demesi aracı çalıştırınca gerekli olmasada iyi bir özellik.

12. Ön yan direkler engel yapmıyor görüş açısı sürüş pozisyonuna göre iyi

13. Silecekler silmeye geçince ön camı komple açıyla siliyor sağ taraftaki vesol taraftaki yay gibi iz kalmıyor buda çok iyi.

14. Ses yalıtımı hondadan kesinlikle iyi dizel olmasına rağmen

15. Diz mesafeleri geniş. Ön torpido altındaki torba asacak çıkıntı gibi detaylar beni şaşırttı

16. Yakıt Şehir içi ortalamam 5.5 litre mazot yaklaşık 1000 kmde uzun yol ortalamam ise klima 2. seviye açık olmasına rağmen yüklü şekilde 4,6 litre civarı oda 5 vites 100 le gidersem herhalde 80 le gitsem dahada düşecek. Deposu 60 litre

17. Göstergenin ortada olması biraz enteresan gündüz gri gece turuncu yanıyor. Fakat gündüz gri nasıl okunabilir diyordum enteresan bir biçimde okunabiliyor.

- Leri

1. Aynalar oyuncak araba aynası gibi ufak ve kör noktası çok

2. Şoför koltuğunun yan siperleri biraz sert geniş kalçalı insanları rahatsız edebilir.

3. Silecek suyu litresi az

4. Klimayı en düsük soğuklukta bile açsanız buz ediyor içeriyi

5. Yazın klima açınca ön camda yoğuşma oluyor ve uzun süre geçmiyor ve dıstan oluyor. Çok arastırdım sanırım o çıkış tünellerinin açısıyla ilgili hondada 0 dı

6. Bagajı 380 ltre biraz ufak

7. Parçaları biraz tuzlu herkes anlamıyor özellikle bazı şeyler için kesinlikle servis istiyor

8. Ön gözler çok yetersiz özellikle kola ve bardak koyucular berbat rampa aşağı inerken şişe devriliyor.

9. Bir tane olması gereken bozuk para yerinden 3-4 tane var gereksiz.

10. İç mekanda bazı yerlerde soyulmalar var. Örneğin kanal arama tuşuna bastım oklu olana işaret parmağımda takılı kaldı :) Sol ön cam indirme kaldırma arada takılıyor. El freni cam düğmeleri soyulmuş 5 senelik araçta normal karşılamıyorum corsam 2004 idi sapasağlamdı.

11. Sinyal işaretleri ve far işaretlerini resmen fare deliğinin içine sıkıstırmıslar gündüz nereye sinyal verdiğinizi unutan tiplerdenseniz veyahut uzunları açık unutursanız gündüz kısa far yakıcam diye baksanızda göremeyebiliyorsunuz. 5 cm e 6 lamba sıkıştırmışlar.

12. Direksiyon betonarmeden yapılmış acaba sorunmu var dedim ama bu modellerden böyleymiş park etmelerde sanki şahin sürüyorum

13. Direksiyonun dıs kaplaması çok tırtıklı rahatsız ediyor. Hondanın direksiyonunu çok özlüyorum

14. Daha iyi yol tuttuğunu varsaymama rağmen hondanın sürüş zevkinin 10/da 1 etmez

Bu arada ilk açık gri aracım aldım alalı yıkamadım lastikler toz olmasa sanki yeni yıkanmış gibi griyi hiç sevmezdim ısınmaya başladım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemalnalga30 -- 22 Temmuz 2013; 14:24:06 >

• Hayırlı olsun aracınız kazasız belasız kullanın. Gayet objektif bir inceleme olmuş. Yalnız 92 hp mi 110 mu anlamadım
  • Dış tasarımda en hoşuma giden hb araçlardan biridir.
  • Elinize sağlık hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel inceleme olmuş hocam peki tavsiye edermisiniz aracı sonuçta nerde görsem alınmaz damgası yemiş .
  • Süspansiyon sisteminden memnun musunuz? Özellikle arka düzen?

Ben de 2006 model 307 kullanıcısıyım, aynı altyapı, bozuk yolda seslidir bayağı, özellikle arka.

-'ler içinde görmeyince şaşırdım doğrusu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hyundai i20 2.el ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.