Şimdi Ara

2008 model LACETTI | 2003-2005 Vectra????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 20-25.000 ytl arası 2.el opel vectra (2003-2005) almayı düşünüyorduk. yalnız babam çok titiz olduğundan hangi arabaya gitsek beğenmedi. geçen gedizlere gittik yine baktık opellere . ama kafamıza yatan bir araba olmadı. ordaki chevrolet bayisine girdik. lacetti çok hoşumuza gitti. (lpg'de taktırıyorlarmış)
    şimdi aklımızda soru işareti oluşmaya başladı. herkes diyor bu kadar paraya çıktıkdan sonra 0 araba almanız daha iyi olur vs.
    Acaba bu lacetti nasıl bir araçtır. performans , yakıt , servis vs bakımından herhangi bir sorunu varmıdır? birde kasım'da 2009 model lacetti çıkacağı söyleniyor. çıkacak bu aracın fiyatı daha mı pahalı olur yoksa 2008 model araçların fiyatını alır , 2008 modellerin fiyatımı düşer?

siz olsanız 2.el opelimi yoksa 0 lacettiyimi tercih ederdiniz?

Herkese teşekkürler...
    Saygılar..

• Bakalım lacetti konusunda forumdan olumlu yorum gelecek mi? Ben açılışı yapayım. Aracı, bir lpg servisinde dikkatli bir gözden geçirme şansı bulmuştum. Konforunu bilme şansım yok ama bana çokça astra yı anımsattı. Malzeme kalitesi ve işçiliği gözüme pek iyi görünmedi. Motorunun tutumlu olmadığını lpg de bile benim araçtan çok yaktığını.(2.0 motor bendeki) Sürekli ayara geldiğini fakat olumlu sonuç alamadığını anlatıyordu sahibi. Sonuç olarak bende parasını hakeden bir araba imajı bırakmamıştı.
    2013 BMW 1.16d Sportline
    2015 Mercedes C200d Fascination
  • VECTRAKYASLANMAZ
  • 50000km vetrayı bir arkadaş elegance 25500 e almıştı bencede vectra yapılanacımasızca eleştirileri hak etmeyen bir araç 2.eli çok uygun donanımı süper içinde kendini insan güvende hissediyor sonuçta lacettiden çokkkkk daha iyi bir seçim.
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kimse söylememiş ama o araba eski Daewo ' dur. Chevrolet tarafından avrupa piyasasına girmek için Daewoyu satın alarak üretim yapmıştır. Araç konfor olarak orta seviyelerde, tüm opel servisleri destek veriyor. Çok tutulmadı, ciğeri Daewoo olduğu için Vectra ile mukayese kabul etmez. VEctra dediğin araç yol tutuş uzmanıdır, bir geçmişi vardır. Parçası bol anlayanı çoktur. Bir kaza anında Vectra da olmak isteyeceksin( Allah korusun tabi) sıfır sevdasına kapılıp gaz yağı tenekelerine milyarları saçmayın. Ben 2008 Lacetti yerine 2001 Vectra 2.0 CD yi tercih ederim hemde lpg ile innaılmaz uyumlularken..
  • uzun süre binecekseniz en az 5 sene lpg kiti ile 0 km lacetti güzel olur yakıtı vergisi sorun olmaz şimdi 2004 model vectra zaten 5 yaşında olacak 2009lar çıktı çıkacak sonra 2004 model vectra 60-700binden aşağı olmayacaktır vuruğu gediğide olabilir kafa rahat olmaz lacetti 2008i çok ucuza alabilirsiniz zaten şuan firmalar 2008leri elden çıkarıyor lacetti alacaksanız cdx donanımlısını tercih ediniz

Chery kimo 1.3 lusso
  • önerileriniz için teşekkürler. evet aracı uzun bir süre kullanacağız. fazla yol yapmıyoruz zaten. düşünün 92 model doğan sl vardı. geçen yıl sattık . orjinal km'si 72.000'deydi =). bir kaç araba bulduk opel. 40.000 km civarlarında. gidip bakacağız.
    peki 2.el megan mi dersiniz yoksa opel mi. babam opele fazla sıcak bakmıyorum parçaları pahalı diye. acaba çok mu pahalı?
  • Opelin parçaları pahalı değil, megane göre uzun ömürlü, hem sanayi kıyamet gibi opel servisi her parça yan sanayi orjinal tonla.. Lacetti yi ise seve seve servisinden almak zorundasınız. Bence hiç megane falan düşünmeyin Vectra alın megane C sınıfı bir araç vectra d sınıfı, her zaman d sınıfını seçin.

Tartışmasız vectra diyorum.O modeldeki kasasına hastayım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.