Şimdi Ara

2008 Fındık Taban Fiyatı ve Nutella (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
3.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bi ara haberlere falan çıktı fındıklı ekmek diye,olur neden olmasın....
  • fındık 4 ytl acıklanı

ama malesef ortada 4 ytl para weren yokkkı
    oo 4 ytl dıyenler uratıcının gecen we oncekı senekı parasını odesınlerde olee
    yanı 4 ytl etmıyo fındık parasını odeyemedıgı ıcın dewlete deıll tuccara satılıyor fındık
    we tuccar bugun ıtıbarı ıle sadece 2.5ytl alıyor fındıgı

sadece yazıklar olsun
    karadenızlıye ıyı oldu dıyenler
    ben akp oy wermedım we oy werenlerın yuzunden benım urunum hebaa oluyor
    we karadenızlıye ıyı oldu demek oleee
    demokrası bumuu

• Bende diyom bu adan niye sürekli küfür ediyo ondanmıs demekki
  • quote:

Orjinalden alıntı: firstarmy

Bende diyom bu adan niye sürekli küfür ediyo ondanmıs demekki

• quote:

Orjinalden alıntı: Come_ClaRity93

halk yavaş yavaş bilinçleniyor
    AKP iktidarının sonu yakın

.

Yav ne adamlar var be...
  • quote:

Orjinalden alıntı: K.MARX

bizimde 1 ton kadar fındığımız oluyo ürünün gerçek fiyatının en az yarısından fazla para kazamamız gerekirken 4/3 ünden az para geçiyo elimize verdiğimiz emeğe ve zamana değmiyo ancak yapıcak bişe yok mahsül bahçede çürüyemez mecbur az çok uğraşıyoruz fındık üreticisinin memnun olması için en kg fiyatının en az 2 kat daha yüksek olması gerekir

Neden birleşip kooperatif kurupta kendinizi degerlendirmiyorsunuzki fındıgı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1881

O değil ufacık ekmek 750 bin lira.
    Hala neden kimse şikayet etmiyor yahu?

Çok fazla ekmek almam kaldı ki fazla yemeyiz de...
    Bugün 2 tane almam gerekti. 1,5 ytl verdim 2 ekmeğe...
    Marketten eve kadar düşündüm nasıl oluyor bu iş diye...
    yani ufacık ekmek nasıl 750 olur?
  • valla halk bilinçleniyor diyorlar ya iyi oluyor
    ilk 5 sene güllük gülüstanlıkken ortalık ikinci 5 yılda çıkıyor acısı zamlar % 20 den aşağı gelmezken üreten halka çalışan memura çay kaşığıyla zam yapanları bu halk daha da görmezse daha beter olalım inşallah
  • quote:

Orjinalden alıntı: İlahi Morluk

Devlet kilosunu 4 ytl'den alacakmış. Üretici isyanda. Maliyeti kurtarmıyormuş.

Acaba diyorum seneye nutellayı yapan Ferrero, bizim fındıklarımızla ürettiği çikolatalı fındık kremasını bize seneye biraz daha ucuza satar mı ?

güzel bir noktaya temas etmişsin.
    ama ülkemiz çocuklarının nutella kıtlığı var marketlerde nutella bulamıyoruz diye konu açtığı (http://forum.donanimhaber.com/m_26073340/tm.htm ) bir toplumda hükümet daha çoook fındık üreticisinin canını yakar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41F3DB120 -- 31 Ağustos 2008; 10:48:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Qantas

quote:

Orjinalden alıntı: İlahi Morluk

Devlet kilosunu 4 ytl'den alacakmış. Üretici isyanda. Maliyeti kurtarmıyormuş.

Acaba diyorum seneye nutellayı yapan Ferrero, bizim fındıklarımızla ürettiği çikolatalı fındık kremasını bize seneye biraz daha ucuza satar mı ?

güzel bir noktaya temas etmişsin.
    ama ülkemiz çocuklarının nutella kıtlığı var marketlerde nutella bulamıyoruz diye konu açtığı (http://forum.donanimhaber.com/m_26073340/tm.htm ) bir toplumda hükümet daha çoook fındık üreticisinin canını yakar...

o konuyu açan benim ve malesef nutellanın tadı diğerlerinden güzel.
    ülkemiz markalarından ülker saray bilmem ne kafayı çalıştırıp daha iyisini yapsalardı da bizde ülkemizin mallarını tüketseydik ..
    yaşadığımız dünya da herkes kendine daha çok fayda sağlayan ürünlere firmalara kayıyor eskidenmiş o gözü kapalı bir mala firmaya yönelmek..nutella ile diğer firmaların ürettikleri ürünler arasında fiyat olarak çok büyük farklar yok ve neden ben tadı daha iyi olanı almak varkenbeğn listemde ikinci srada yer alan malı alayım hemde aynı paraya..

çiftçimizin emeğinin karşılığını alamaması beni de üzer hatta fiyatların açıklandığı haberi izlediğimde gereken övgüyü!?? hükümete yaptım ama ne yapayım daha?

• hikay bunlar ya kardeşim geçen yıllarda fındık konusunda fiyatta bir sürü laf söyldidiniz sonra AKP y yine oy verdiniz iyi oluyo gebrin
  • quote:

Orjinalden alıntı: utarid58

hikay bunlar ya kardeşim geçen yıllarda fındık konusunda fiyatta bir sürü laf söyldidiniz sonra AKP y yine oy verdiniz iyi oluyo gebrin

geberin lafı ağır be dostum ne yazık ki bu ülke de her 2 kişiden 1 i bu adamlara oy verdi
  • cok bile bu fiyat akıllanmanız için illa biyerlerinize bişimi batırmak gerekiyor.

bknz bisonrakı secimler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: utarid58

hikay bunlar ya kardeşim geçen yıllarda fındık konusunda fiyatta bir sürü laf söyldidiniz sonra AKP y yine oy verdiniz iyi oluyo gebrin

işin birde bu boyutu var tabiii....

atalarımız ne demiş???...kendi düşen ağlamaz demiş.....
  • fındığın fiyatı yıllardır böyle. babaannemlerin olduğu için biliyorum. hiç para etmiyor. zaten fındıklar hep haşlanıp yere düşmüşler.para kazanılmıyor.ama dışarda tezgahlarda 9-10 ytl ye gidiyor.üreticinin elinden 4 ytl ye.
  • iyi oluyor, geçen yıl fındıkçılar öldük bittik diye akp ye dert yanıp polisle bile çatıştılar sonra sandık bi açıldı anaaaa sanki o olaylar hiç olmamış bunu kendi kendilerine yaptılar yani kendi düşen ağlamaz
  • kendim ettim kendim buldummm ........ türkiyenın bu sarkıyı solemesi lazım..
  • ne yazık ki bu ülkede kimin canı yanarsa ses ediyor herkes bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyor..
    en basiti hükümetle görüşen sendikalaın istedikleri min maaş 1301 ytl civarı iken aldıkları zamma sevinen hükümete teşekkür eden sendikacıları gördükten sonra bu ülke de işler yoluna girmez diye düşünüyorum
  • arkadaşlar fındığın fiyatı hep böyle.neden akp ye atıyorsunuz. ayrıca bu yorumları yapanlarının kaçının fındık bahçesi var.hiç birşey bilmiyorsunuz. en son ecevit oy toplamak için 10 ytlden almıştı.bilip bilmeden konuşmayın.sallayın durun.çekemiyonuz galiba.insanlar yine akp ye oy verecek.gidip chp ye verecek değil ya.sağa veren hiçbirzaman sola vermez.burda solcu çok galiba.ama burda bir avuçsunuz.dışarda milyonlarca akp li insan var.istediğiniz kadar yorum yapın.açıpta bakmıcam

• quote:

Orjinalden alıntı: ****

arkadaşlar fındığın fiyatı hep böyle.neden akp ye atıyorsunuz. ayrıca bu yorumları yapanlarının kaçının fındık bahçesi var.hiç birşey bilmiyorsunuz. en son ecevit oy toplamak için 10 ytlden almıştı.bilip bilmeden konuşmayın.sallayın durun.çekemiyonuz galiba.insanlar yine akp ye oy verecek.gidip chp ye verecek değil ya.sağa veren hiçbirzaman sola vermez.burda solcu çok galiba.ama burda bir avuçsunuz.dışarda milyonlarca akp li insan var.istediğiniz kadar yorum yapın.açıpta bakmıcam

bu ülkenin daha iyi günlerde olmasını istemek solculuksa gel sende ol Allah katında sevaba bile girersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atl@s -- 31 Ağustos 2008; 11:19:07 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.