Şimdi Ara

2008 corolla dizele hangi lastik alınmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba aracım 63.000 kmye geldi lastikler artık yakından bakınca çatlaklar gözükmeye başladı michelin primacy hp olduğu için hala yumuşak güven vermemeye başladı acaba petlas pt515(4x135 tl) mı yoksa yine michelinmi onu sormadım ama 200 tl üzeridir sanırım.kararsız kaldım siz ne dersiniz?ağırlıklı şehiriçi kullanıyorum aracı.

• sehirici kullaniyorsan, maximum 80-120 hiz yaparsin.

Yorumlari bakilirsa, Petlas baya bir gelistirme var !

300 TL cebinde kalsin
  • aynen öyle.
  • bende 30 dakika önce internet`ten Petlas Snowmaster W651 aldim, hayirlisi

Arac Opel Astra H 2004 / 2005
    195 / 65 / 15
  • Pirelli P7 Cinturato aldım ben. 195 liraya. Büyük şehirlerde 175'e kadar varmış. Daha önce Turanza vardı. Süper bir lastikti. Ama gürültülüydü.
  • http://www.bridgestone.com.tr/hizmetlerimiz/lastik-secici/

Bizdeki lastik ER300
  • Primacy Hp kullanmışsınız.Bu lastikten sonra Petlas size farklı gelebilir.
    Primacy Hp eskidi artık bu yüzden Primacy 3 tavsiye ederim çok sessiz bir lastik.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim lastikler de diş derinliği olarak iyi durumda. Ancak yıl olarak kafama takılıyor. Üzerindeki aracın Orjinal lastiği.(Dunlop) 2006 sonu üretilmiş. Araç 2007 Mart çıkışlı.

Artık kasım ayına kadar idare ederiz. Kasımdan Mart/Nisan'a kadar kışlıkları(Yokohama) takarım. Yerine de yeni yazlıkla başlarım diye düşünüyorum.

Şimdiden araştırmaya başladım.

Daha önceki Opel Astra'mda Goodyear Vector 5 diye bir lastik kullanmıştım. Köy yollarında kötü şartlarda 4 yıl kullandım. Kaç defa Jant çekiçlettim, düzelttirdim.
    Lastikte en ufak sorun yoktu.
    Aşınmada çok az olmuştu.
    Yol tutuş ve fren süperdi.
    Karda ve ıslak zeminde iyi idi. Çoğu arkadaşımın tam kış/kar lastiği araçla gidemediği yere/rampaya yarı kışlık/mevsimlik olan Vector 5 ile giderdim. Hiç zincir takmadım.
    Tek kusuru biraz ses yapması idi. Bunda yarı kışlık/mevsimlik olmasınında etkisi vardır tabii.

Şimdi ise Goodyear EfficientGrip internette gözüme çarptı. Fromlarda vs. sessiz olduğunu duyunca ,diğer artılarını zaten biliyorum, iyice aklıma yattı.
    Çok çok daha iyi bir lastik bulamazsam Mart/Nisan 2013 gibi alacağım bu Goodyear EfficientGrip 205/55/16/91V modelinden.

http://www.goodyear.eu/tr_tr/tires/passenger/efficientgrip/index.jsp?from=tf adresinden inceleyebilirsiniz.

Ayrıca babam eskiden belli tüm arabalarımıza Goodyear lastik alırdı. Baba ocağına döneceğim yani.

Bir karar verdim, rahatladım. Yoksa Nisan'a kadar gözüm lastiklerde olacaktı. şimdi Goodyear EfficientGrip 205/55/16/91V 'de olacak.
    Kampanyalı felan denk getirdiğimde alır eve atarız artık. İçim rahat.

Sizler de Goodyear EfficientGrip hakkında olumlu ya da olumsuz bir görüş/haber/bilgi/tecrübe bulursanız,edinirseniz lütfen burada paylaşınız.

Bizlere yarımcı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky_lark -- 27 Temmuz 2012; 2:04:50 >

• Kesinlikle uluslararası teste girmemiş bir lastiği arabama takmam...Bu ister petlas olur ister tetlas olur.....Lastik konusunda kesinlikle ekonomiye gitmem çünkü ailemizi 4 lastik üzerinde taşıyoruz.....arabanız ne olursa olsun ama lastiğiniz kesinlikle kaliteli olsun arkadaşlar......Vectör 5 benim bildiğim kadarıyla dünya çapında üretilen tek 4 mevsim lastiklerdsen biridir...Normalde lastikler ya yazlık ya da kışlıktır...Ama vectör serisi bunu değiştirmişti sanırsam ve de 100 liraya satılırken diğer lastikler o 150 ye satılıyordu.....Yanlışım varsa düzeltin.....İyi sürüşler.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: last06

Kesinlikle uluslararası teste girmemiş bir lastiği arabama takmam...Bu ister petlas olur ister tetlas olur.....Lastik konusunda kesinlikle ekonomiye gitmem çünkü ailemizi 4 lastik üzerinde taşıyoruz.....arabanız ne olursa olsun ama lastiğiniz kesinlikle kaliteli olsun arkadaşlar......Vectör 5 benim bildiğim kadarıyla dünya çapında üretilen tek 4 mevsim lastiklerdsen biridir...Normalde lastikler ya yazlık ya da kışlıktır...Ama vectör serisi bunu değiştirmişti sanırsam ve de 100 liraya satılırken diğer lastikler o 150 ye satılıyordu.....Yanlışım varsa düzeltin.....İyi sürüşler.....

Evet evet bende zamanında emsallerinden epey pahalıya almıştım.

• quote:

Kesinlikle uluslararası teste girmemiş bir lastiği arabama takmam...Bu ister petlas olur ister tetlas olur.....Lastik konusunda kesinlikle ekonomiye gitmem çünkü ailemizi 4 lastik üzerinde taşıyoruz.....arabanız ne olursa olsun ama lastiğiniz kesinlikle kaliteli olsun arkadaşlar......Vectör 5 benim bildiğim kadarıyla dünya çapında üretilen tek 4 mevsim lastiklerdsen biridir...Normalde lastikler ya yazlık ya da kışlıktır...Ama vectör serisi bunu değiştirmişti sanırsam ve de 100 liraya satılırken diğer lastikler o 150 ye satılıyordu.....Yanlışım varsa düzeltin.....İyi sürüşler.....

Contisportcontact 5 hakkında bilgisi olan arkadaş var mıdır acaba?
  • Conti iyi lastiktir hangisi olursa olsun...
  • http://forum.donanimhaber.com/m_50875976/mpage_4/tm.htm

[size=5] 22 Nisan 2012 Güncelleme: 20 Bin kilometre sonunda Starmaxx (Petlas) Lastiklerin durumu:

• gayet güzel görünüyolar....
  • Petlas ne kadar iyidir? Bence biraz daha gelişime ihtiyacı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARroWCoLT

quote:

Ben kullaniyorum 215/45/17 ebadinda. Yanaklari yuk icin guclendirilmis olani aldim balon derdiyle ugrasmamak icin. Bir onceki lastigim premium contacta gore biraz sertlesti ama bunda 195/55/16 dan 17 ye gecmenin de etkisi vardir. Testlerde genelde zirvede olan bir lastik. Tabi boyle olunca tanesine 340 tl verdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: TiFoSi_BJK

quote:

Orijinalden alıntı: ARroWCoLT

quote:

Ben kullaniyorum 215/45/17 ebadinda. Yanaklari yuk icin guclendirilmis olani aldim balon derdiyle ugrasmamak icin. Bir onceki lastigim premium contacta gore biraz sertlesti ama bunda 195/55/16 dan 17 ye gecmenin de etkisi vardir. Testlerde genelde zirvede olan bir lastik. Tabi boyle olunca tanesine 340 tl verdim

Bende iki aydır kullanmaya başladım, imzamdaki aracın üzerinde geldi, 205 50 17 , ıslak zeminde çok deneyemedim ama genel olarak güzel lastik, yanaklar güçlendirilmiş gibi görünüyor, ama emin değilim, senin lastiğin resmi varsa gönderebilir misin? İyi bayramlar

• Lastigin uzerindeki ebat hiz ve yuk indeksinin sonunda "xl" ibaresi varsa yanaklar guclendirilmistir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.