Şimdi Ara

2008 Corolla 1.6 Comfort alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2008 model Corolla 1.6 Comfort, 207 bin'de. Alınır mı sizce? Fikirleriniz nelerdir?

• Fiyatı uygunsa alınır tabi. Düzgün bakılmışsa o model alacağınız araçlar içinde sorun yaşama ihtimalinizin en düşük olduklarından biridir.

• İyi bir expertiz ile bakılıp sorunsuz ise alınır. 254 bin de 2009 Jetta aldım. Şu an 290 bine gidiyor. Tık sorun yok maşallah.

• zizu11 kullanıcısına yanıt

579 yazmış, tramer, değişen yok.

• Otomatik mi
  • 200 bin km yapmış 16 yıllık arabaya o paraya almam şahsen, yani üstüne 30-40 daha koy git daha yeni daha temiz bir egea al abi cidden anlamıyorum

• O paraya alınmaz.
  • lojistisyen kullanıcısına yanıt

dostum geçen konuya da geldin o paraya alınmaz cart curt, bu paraya 0 araba varda biz mi almıyoruz?

• fabrizo kullanıcısına yanıt

araba önersene dostum

• O paralara temiz benzinli ya da dizel egea al geç. Corolla piyasası aşırı pahalı bence. 2008 model 200bini geçik bir araba o kadar etmemeli.
  • Yapayzeka037 kullanıcısına yanıt

Mantık olarsk Egea daha dogru geliyor ama bugünün egeası ne yazık ki bir 2008 Corolla kadar olamamış.

• motograter M kullanıcısına yanıt

Abartmayın hocam. Düz basic Corolla işte. Arkadaş efsane kasa Corolla dedi gitti aldı. 3 sene kullandı. 3 senede 3 kere akü değiştirdi. 8-9 kere ömrü biten parçalar yüzünden yolda kaldı. Eski araç efsanede olsa arıza veriyor. İnsanlar hala daha 10-15 sene önceki bilgiler ile yorumlar yapıyorlar. 98 model efsane kasa Corolla 15 sene önceki haliyle şu anki hali bir değil. Haaa 2008 Corolla daha iyi ve yenidir. Corollayi bende tercih ederim ama o fiyata bana göre fazla. Bu kadarda yüksek fiyatlar etmemeli.

• Yapayzeka037 kullanıcısına yanıt

Tabi ki o fiyat 2008 Corolla için fazla ama o kasa Corolla egea ya oranla daha konforlu, hatta kaliteli geliyor bana.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.