Şimdi Ara

2008-2009 FB formaları... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
55.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çizgiler nasıl olursa olsun renklerde iş yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: *BlaCkEaGLe*

çizgiler nasıl olursa olsun renklerde iş yok

Ya git kardeşim forumuna ya hasta etme bizi
  • Efsane çubuklu her zaman 1 numaradır....Onun yanında diğer formalarda çeşitli renkler kullanılır (kırmızı hariç)
  • formaları bilmemde bu eşofman üstü çok tatlı

2008-2009 FB formaları...
  • Veeeee işte Fenerbahçe 2008/2009 sezonu maç formaları.......Kesin, fake falan değil...

http://forum2007.antu.com/KonuOkuZiyaretci.aspx?gID=48&fID=114&kID=3003&sayfa=1364
  •  2008-2009 FB formaları...

• Valla Adidas feneri bu sene pek sallamamış gibi. Umbro'nun senelerdir bizi sallamadığı gibi
  • eğer yukardkai formalar gerçekse hayallerim yıkıldı
    yeşil forma resmen barceolnanın forması
  • İyi de kardeş bu renk Barcelona'ya özel değilki olablir yani
  • Başkanımız bu formaları nasıl beyendi acaba ??
  • beğenilebilir ben bayrak formasını beğendim..inşallah seneyede bu sene tatmin olmayan renktaşlarımız memnun edilir. herkesi memnun etmek zor çünkü.
  • Neon formada renk sanki yeşil gözüküyo resimde, ama Fb Tv'de izlerken forma rengi baya değişik geldi bana..Sarıya daha yakındı..O hali daha iyi görünüyo emin olun
  • Çubuklu zaten güzel. Neon da hoş duruyor. Ama genel olarak daha farklı dizaynlar düşünülebilirdi.
  • Fenerli olsam çubuklu alırdım, en hoş o duruyo açıkçası... diğerleri kötü bence..
  • Gelip bizim formalara çirkin deme haklarını nerden buluyosunuz ya çubuklu hariç(o da klasik gözüm alşmş) hiç biri güzel değil..Hele o neon mu ne
  • Beyaz forma çok güzel olmuş onu alacağım,diğerleride çok güzel özellikle sarı beyaz..bu sene tüm formalar iyi olmuş ama adidas kendi logosu dışında birşey eklememiş formalara..
  • Valla çizgili klasik formamızı alıp arkasına 14 Güiza yazdırırım mis gibi. Bir de beyaz alirim 10 Alex işte ötesi var mı ?
  • sarı-beyaz geçen sene bayern munich in giydiği kırmızı-beyaz ın sarı-beyaz versiyonu.neon formayı giydiğimizde sahada güvenlik görevlisi gibi olucaz.beyaz forma yani bayrak olan güzel olmuş,çubukluya laf yok zaten ama genel olarak hep açık renk.koyu rengimiz sadece çubuklu
  • Arkadaşlar forma alan yok mu alan varsa fotograf koysun.
  • abi bizim millet alışmış hep klasiklere bn gsliyim bizdede böyle oldu yok buneymiş çok çirkin zart zurt. Arkadaş bu formalar artık klubun dizaynlarına göre yapılıo artık nerde var aynısı bunu bizdede öle . Geçen sene bizim formalar koprivnica gibi ekiplerle aynı stildi. Artık biraz daha orjinal olma zamanıdır. dünya klübü olmak sadece kupayla değil insanlarda bir hoşnutluk bırakıcaksın
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.