evet arkadaşlar dün itibariyle kardeşime 2008 1.5 lancer invite aldık araç 33 binde arka çamurluklardan birinde lokal boya var servite tüm kayıtları mevcut mayısa kadar garntisi devam ediyor 26 binliraya istanbuldan aldık ne kadar kötü örnek olsada bence yine en iyi araçlar sahibinden com gibi internet sitelerinden bulunuyor araba pazarları al satçı ve galerici dolu kendi arabasını getiren çok az biz ankarada ikamet ediyoruz risk alıp kaporasını yatırdık ondan sonra istanbula gittik aracın sahibi gayet düzgün bir insandı telefonda ne söylediyse araç aynen öyle çıktı tabiki kapoara göndermeden önce tramer ve trafikten sogulamasını yaptık makul ilanlar çıkınca ön araştırmasını yapıp biraz hızlı davranmak gerekiyor yoksa bu tip ilanlar çok kalmıyor nitekim çok aranan bir araç olmamaısına rağmen kaporayı göndedikten sonra almak için epey ısrarcı olan olmuş nasip bizeymiş
araçla ilgili olarak ise şunları kendimce şunları söyleyebilirim
_ motor sesi çok fazla özellikle 110 km dem sonra rahatsız edici olmaya başlıyor yılda 1-2 kez uzun yol yapacakları çok etkilemez ama sürekli uzun yol yapanlara kesinlikle tavsiye etmem
_ rölantide ise ilginç olarak hiç ses yok aracın çalıştığını farketmek çok zor gaza basıp vitesleri arttırmaya başladınızda ki motor sesi gerçekten sportif ama dediğim gibi uzun yolda sıkmaya başlıyor
_ motor gayet tatmin edici bence gaz pedalına tepkisi de çok iyi kesinlikle test etmeden fikir sahibi olmayın gerçi 1.6 sıda var artık ama 1.5 inde çoğu kişiyi tatmin edeceğine eminim
_ hemen hemen tüm japon arabalarındaki gibi orta sertlikte bir süspansiyon var büyük çukurlarda arkadan bazen ses yapıyor ama genelde sessiz görevini yerine getiriyor ama kendi fikrimce alman arabalarını japonlardan ayıran en büyük özellik amartisörlerden kaynaklanıyor japonlara göre çok daha yumuşak (özellikle vw grubu) buda daha sakin kullanıranız daha konforlu bir yolculuk vaad ettiğ anlamına geliyor
_ ön konsol sert plastkten yapıldığı doğru ama bizim araç 3 yaşına gelmesine karşı hiç ses yada tıkırtı yapmıyordu gece güzel bir ışıklandırması var hız ve devir göstergeleride güzel ışıklandırılmış
_ 110 km den sonra rüzgar sesi alıyor ama motor sesi daha baskın yani pek rüzgar sesine takılmıyorsunuz aracı aldığımız kişi alır almaz boya koruma ve zibart tan ses yalıtımı yaptırmış ama bunun motor sesine bir faydası yok ne yazıkki
_ direksiyon tepkileride gayet güzel hıza duyarlılığıda yeterli yol durumu hakkındada sürücüye gerekli mesajları veriyor bu özellik araba testlerinde şürüş güvenliği açısındanolumlu olarak sunuluyor ama bence sürüş konforunu düşürüyor yine benim kullandığım alman arabalarının direksiyonu sürücüye böyle şeyler hakkında pek bigi vermezdi genel olarak böylemi onu bilmiyorum
_ dış tasarımına söylenecek bişey yok tabiki ortalıkta çok görünmemesi insanda bir farlılık duygusu yaratıyor hoş bir duygu gerçekten
_arka koltuk mesafeside oldukça iyi geniş bir araba uzun boyluların da arkada rahat yolculuk yapabileceğini düşünüyorum yanlız bu kadar adi bir bagaj hiç görmemiştim tamam görünmüyor çok kullanılmıyor diye bu kadar özensizde yapılmazki ayrıca diğer sedanlara göre küçük
_ 110 km altına düşmezseniz 6 lt gibi bir değer gösteriyor ekran
-ses sistemi yeterli aynalar büyük ve gayet kullanışlı
sonuç olarak f/p olarak iyi bir araç olarak düşünüyorum dediğim gibi motor sesini takmıyacak olanlar için tavsiye edilir
Kazasız belasız iyi günlerde kullanmanız dileğiyle.Hayırlı uğurlu olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: MRT_RS
Kazasız belasız iyi günlerde kullanmanız dileğiyle.Hayırlı uğurlu olsun.
teşekür ederim
Sadece övmek yerine eksisiyle artısıyla aracını güzel özetlemişsin.Tebrik ederim.Hayırlı olsun
Hayırlı uğurlu olsun, aracınızın + ve - lerini çok güzel özetlemişsiniz.
Araç manuel vites sanırım.
Ankara içi yakıt tüketimini paylaşırsanız.Seviniriz..
Hayırlı olsun. Gayet objektif bir şekilde düşüncelerinizi yazmışsınız. Tebrikler...
hayıtlı olsun
hayırlı olsun,
quote:
Orijinalden alıntı: altrea
Araç manuel vites sanırım.
Ankara içi yakıt tüketimini paylaşırsanız.Seviniriz..
istanbulda araç sahibi ile buluştuğumuzda yol bilgisayarı 7.1lt gösteriyodu ankarada ne olur bilmiyorum ama bu değer bence çok iyi
hayırlı olsun
Hayırlı olsun güle güle kullanın..aynı aracın bende testini yapmıştım ve arac hakkındaki kanaatlerim sizinle aynı yönde.
slm arkadaşlar hortlatıcam konuyu ama benimde kafama takılıyo aracın tüm özellikleri süper görüp deneyip son kararımıda vericem ancak sormak istediğim sizlere iki konu var 1. si fiyat 2008 1.5 invite 85000 de sağ arka kapı 1 karış lokal boya hatasız 25 000 tl fiyat 2. si ben bu araca 3 4 sene binip inş. Satamayı düşünüyorum ev olayına filan girersem...zorlanırmıyım?
hayırlı olsun
quote:
Orijinalden alıntı: onlycasual
slm arkadaşlar hortlatıcam konuyu ama benimde kafama takılıyo aracın tüm özellikleri süper görüp deneyip son kararımıda vericem ancak sormak istediğim sizlere iki konu var 1. si fiyat 2008 1.5 invite 85000 de sağ arka kapı 1 karış lokal boya hatasız 25 000 tl fiyat 2. si ben bu araca 3 4 sene binip inş. Satamayı düşünüyorum ev olayına filan girersem...zorlanırmıyım?
bir kaç ay oldu sattık kaç ayda satabildik unuttum valla
hayır olsun. kazasız belasız kullanın.
Hayırlı olsun güzel araç.
hayırlı olsun.
arkadaşlar teşekkür ederim henüz almadım sanırım yanlış anlaşıldım almayı düşünüyorum ancak çekincemelerim var onlarıda sizle paylaştım konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa ve yorum yaparlarsa sevinirim aylardır ford fiesta opel corsa pejo 207 dizellere baktım durdum evvelden beri japon tutkum vardır zaten honda olsun toyota olsun severim ama ekonomi nedeniyle dizellere yönelmiştim ancak bu çıkınca mitsu ya aktım resmen ancak kararsızım o yüzden yardım :S
quote:
Orijinalden alıntı: onlycasual
arkadaşlar teşekkür ederim henüz almadım sanırım yanlış anlaşıldım almayı düşünüyorum ancak çekincemelerim var onlarıda sizle paylaştım konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa ve yorum yaparlarsa sevinirim aylardır ford fiesta opel corsa pejo 207 dizellere baktım durdum evvelden beri japon tutkum vardır zaten honda olsun toyota olsun severim ama ekonomi nedeniyle dizellere yönelmiştim ancak bu çıkınca mitsu ya aktım resmen ancak kararsızım o yüzden yardım :S