Bildirim
2007 opel astra 1.3 lerde spor paket varmı

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Yok.Sahibinden'de bulamadım.2011 altı 1.3 sport yok. -
Essentia
Edition
Elegance ve ya essentia comfort pack
Cosmo
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Enjoy+ spor paket var. 2007den beri kullandigimiz araba oyle. Enjoydan farki jantin sekli gibi bir iki detay ama net hatirlamiyorum. Katalogu bulursam net farki soylerim.
2007lerde bu sekilde degil liste.
Essentia
Enjoy
Cosmo
Spor paket ise versiyon degil, enjoy versiyona eklenen paket (diger versiyonlarda var mi bilmiyorum)
quote:
Orijinalden alıntı: syerturan
2007lerde bu sekilde degil liste.
Essentia
Enjoy
Cosmo
Spor paket ise versiyon degil, enjoy versiyona eklenen paket (diger versiyonlarda var mi bilmiyorum)
Anladim.
Cok da onemli degil zaten o yasta arabada ozellikleri yetiyosa tamamdir.
2011 den sonra dizel oto hecbeklerde essentia confordan baska yok mesela.
cosmo çok tatlı duruyor. astra h kasa hala teknolojik bir araba. hepsinde yoktur belki ama virajda fren ve tork kontrolü gibi güze özellikleri vardı. -
o paket yok -
O kadar yaslanmadi daha yav 2016 model orta donanim bir b sinifindan daha dolu hala. Yeni arabalarda zorunlu olan esp ve lastik basinc sensoru eksik bizimkinde.
Bizim 2011 1.3 oto da ikisi de var. Hem de en dolu paket olmamasına rağmen.
Abs esp lastik basınç hız sabitleme dijital klima yol bilgisayarı yeterli şeyler var yani fazlasına gerek yok. -
Otomatikse 2007de de var bunlar. En azindan esp otomatik ile geliyordu.
Klima cosmoda dijital, bizimki analog.
Hiz sabitleme de yazilim+ pedal sensoru+ sinyal kol degisimi ile ekleniyor, cosmo da standart yine. Ben yetkili serviste 200 liraya taktirmistim 5 sene once falan.
Daha bir sürü özellik var da hocam en önemliis ne biliyor musunuz araba Alman olduğunu hissettiriyor kaportası olsun kapıları bagajları böyle ne bileyim kütü gibi şloup diye kapanıyorlar içi olsun sağlam mesela j kasa bu kadar sağlam değildi k kasa ise hepten arabayı yumuşatmışlar eski sertlik yok. Bİr kere kaput amortisörlü ya. 2004 te üretimi başlana arabada kaput amortisörlü ama 2016 astra k da çubuklu kaliteini düştüğünün göstergesi.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X