Şimdi Ara

2007 HONDA CİVİC 1.6 DREAM 180 BEYGİR SORUN OLUR MU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selamınaleykum arkadaşlar. 2007 model honda cıvıc 1.6 dream almak üzereyim araca sonradan dahili navigazyon tv ınternet erişimi sağlayabilen elegent'lardaki ekrandan monte ettirilmiş. araç sahibi orijinal teyibini de yanında verecek. burda kafama takılan nokta araca program atılarak 125 beygirden 180 beygire çıkarılmış. bu ne demek oluyor. uzun yıllar kullanacağım bir araç olacak. sorun çıkarır mı satmam gerektiğinde satmama engel olur mu vb. tereddütlerim var. bu konuda bilgi sahibi uzman yetkili arkadaşlar cevabınızı bekliyorum. teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemiks -- 14 Ocak 2015; 22:13:09 >

• Hocam 125 beygirden 180 beygire programla ulaşmış olmaları pek inandırıcı gelmedi bana.Satarken size pek engel olucak bir durum değil bence fakat daha fazla güç için birşeylerden feda etmeniz gerekir bunların en başında motor ömrü gelir bence.
  • Araç atmosferik ise (ki 2007 Honda'larda turbo benzinli motor yok.) sadece yazılıma 125 hp'den 180 hp'ye çıkması imkansız. 55 hp'lik bir artıştan söz ediyoruz. O kadar artış yakalamak için manifolddan tutun egzantiriklere kadar parça değiştirmek gerek.
  • adam 180 bg olduğunu zannediyordur. civic en kötü premium donanımda alınmalı bence
  • bnym97 kullanıcısına yanıt
    Abicim kendi ustama goturdum tanidik Güvendik bi usta motor super dedi. Motor ömrü acisindan eksisi yok diyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blue_Knight kullanıcısına yanıt
    Ustama iyice incelettim alt takimlarinada baktirdim orjinalinde herhangi oynama yok dedi.

• erdemiks E kullanıcısına yanıt
    Etrafimdaki az çok bilgisi olan arkadaşlar da 180 beygir zannediyordur dedi :-)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Blue abi ekonomik olarak premium asiyo biraz ya bende istiyordum ama :-) bu araçta 1500 TL değerinde dahili ekran navigasyon, geri gorus kamerasi sis fari ve daha fazlası var. Premiumdn tek eksiği çelik jant

Hocam ustam iyice inceledi alt takimlara kadar oynanmis biyeri gorunmuyo herşeyi orijinal motor super dedi.

• Motor ustasi Honda servis uzmani bir abi bulabilmek ah

• quote:

Orijinalden alıntı: erdemiks

Hocam ustam iyice inceledi alt takimlara kadar oynanmis biyeri gorunmuyo herşeyi orijinal motor super dedi.

tabi telefondan şase ve plaka ile sorguladınız değil mi birde km orjinal mi. ekran işi şöyle sen alırken para dökersin ancak satarken bir işe yaramaz :) içine sindiyse al kardeşim pek tercih edilmiyor diye dedim ama bu devirde temizz araba bulmak çok zor. otomatikse 60 bin km de şanzıman yağ değilmesi lazımdı onu da sor
  • 180 beygir olur belki de durmayı duramaz
  • humerus06 kullanıcısına yanıt
    Durmayi duramaz derken hocam

Bir FD6 kullanıcısı olarak çoğunluğun olduğu gibi bende frenlerden şikayetçiyim. Dediğiniz gibi araç 180 beygire çıkarılmış bunun yanında diğer hiç bir şey elden geçirilmemişse frenler yetersiz kalır
    Motor ve alt takim acisindan temiz duruyor bakalim. Aksam karanlikti kaportaya baktiramadik gündüz onada bi baktirayim da su 180 beygir isini de tam anlamıyla bi halledersek alacagim buyuk ihtimalle. Plaka da bi hasar kaydi cikmiyor da şasi sorgulamadim yok. Kaportaya baktirirken şasiyi de sorgulatiym hatırlatma için tesekkur

Bu arada manüel hocam

• humerus06 kullanıcısına yanıt
    Homerus abi sanayiye giderken fren algilari gayet iyiydi. Belirli bi hizdan sonra mi durmuyor Nasil oluyo o is ilk defa duyyorum

• Yokmu bi Honda motor uzmani arkadas

Uzmanı olacak durum yok hocam, eğer motorda bütün parçalar orijinal ise 180 beygir olması imkansız. Yazılımla en fazla %10 müdahale edebilir ki hadi bu arkadaş kendini parçalasın bilemedin %20 müdahale etsin 150 beygir ancak. Hem bu kadar uğraşacağına dynoya sokun motor hakkında her şey belli olur.
  • kulilka azadi K kullanıcısına yanıt
    Eyvallah eksik olma hocam. Yukarda arkadaslarda biseyler söyledi saolsunlar. Sende asagi yukari ayni seyleri söylüyorsun. Beygir artirici chip takiliyomus servisi aradik bi tanidik vasitasiyla motor ustasi söyledi. Modifiye haricinde, motor elden gecmedigi surece tek yolu chip dedi. O da seyyar istenirse sokturulebilirmis. Servise götürüp bilgisayara baglatacam ve onay verirlerse, alaçam insallah

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.