Şimdi Ara

2007 GOLF 1,6 PRİMELİNE - JETTA 1,2 TSI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR 2007 GOLF 1,6 PRİMLİNE kullanıyorum bekarken almış olduğum aracın bagajı evlenince ve çocuk sahibi olunca yetmemeye başladı. bu nedenle sedan araba almaya karar verdim . 1,2 TSI Jetta düşünüyorum. hem fiyatı uygun hemde yakıtı iyi hem de vw. ancak arkadaşlarım golften inip jettaya binmek attan inip eşşeğe binmektir diyorlar. sizcede gerçekten böylemidir yorumlarınız ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

• Yeni Jettanın malzeme kalitesi düştü evet ama sonuçta 5 yaş genç bir arabaya sahip olacaksınız. Alacasanız Comfortline alın derim.
  • arkadaşlarınız atmış, aynı araba. jetta yeni olduğu için daha iyi hissedersiniz

bence yaşlanmış bir attan inip , genç bir ata binmiş olursunuz
  • jetta
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebird

ARKADAŞLAR 2007 GOLF 1,6 PRİMLİNE kullanıyorum bekarken almış olduğum aracın bagajı evlenince ve çocuk sahibi olunca yetmemeye başladı. bu nedenle sedan araba almaya karar verdim . 1,2 TSI Jetta düşünüyorum. hem fiyatı uygun hemde yakıtı iyi hem de vw. ancak arkadaşlarım golften inip jettaya binmek attan inip eşşeğe binmektir diyorlar. sizcede gerçekten böylemidir yorumlarınız ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

Yıllık ne kadar km yapıyorsunuz? Öncelikle şunu belirteyim, performans ve tüketim olarak mevcut aracınıza göre epey farkeder Ama bir dizel ekonomisi de beklenemez + motor LPG'ye uyumsuz. Ben tavsiye ederim, benzinli ve düz vites olunca VW o kadar kazık olmuyor, aracın başlangıç fiyatı Hyundai Elantra ile aynı öyle söyleyeyim...

Ama mutlaka, Comfortline alın, trendlinelar bomboş, döşemeleri çok kalitesiz, jantlar kapak, sis farı yok vb.

• jetta, golf 5 ile aynı altyapıya sahip değil, tamamen yeni ve daha büyük bir platform.

genel kalitesi de golf 5'den düşük değil,

ama bence golfün bagajı ie jetta arasında pratikte fark olmayacaktır,

hblerin bagajı küçük olsa bile kullanışlı, ve tavana kadar yükleme imkanı sunuyor.
  • Yeni Jetta'da ic mekan kalitesininin biraz dustugu dogru, ama ayni fiyat bandindaki araclarin cogundan gene iyidir. Insanlarin beklentileri yuksek olunca boyle farklar goze batiyor, sonra da abartilmaya baslaniyor. Dolayisiyla attan inip esege binmek bence yanlis bir benzetme olur.

Bir deneme surusu size daha iyi fikir verecektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2012 Golf 1.6 TDI Highline
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkdşlar yorumlarınız için tşkürler.
    alırsam comfortline alıcam zaten. verilen donanınmlar 5000 tl'ye değer. yıllık 12000-13000 km yapıyorum. genelde şehir içi kullanırım. golf yakıt olarak şehir içinde benzini içiyor. 9,7 lt katolog verisi. jettayı tercih etmemin en büyük sebebide şehiriçinde en az yakan benzinli sedanlardan biri olması (7,1 lt). vergi ve periyodik bakımdan elde edilecek karlar da hesaplanırsa hemen hemen dizele yakın bir maliyete geliyor (fazla km yapmadığım için).
  • can84 dediğin gibi tavana kadar yükleme yapaliliyosun ama arka görüşün kapanıyor, herşeyi yükledikten sonra bagaj kapağını nereye koycağını şaşırıyorsun, üstteki eşyalar yolculukta arkadaki yolcuların üzerine düşebiliyor. birsürü sıkıntı.
  • Yine de bir test sürüşüne çıkmadan karar vermeyin aynı motoru denk getiremeseniz bile en azından yalıtım-yol tutuş-frenaj-süspansiyon konforu-kalorifer-müzik sistemi-sürüş pozisyonu-şanzıman geçişleri vb. hakkında fikriniz olur
  • Bence golf5 yeni jetta dan daha kaliteli bir araç.

Ama her ne olursa olsun yeni yenidir. Jetta derim.
  • anlaşılan herkes jettayı tavsiye ediyor. o zaman jetta 1,2 comfortline almak farz oldu. aslında şeytan diyor ki 10.000 daha fazla kredi çek tiguan veya passat al. passat biraz yaşlı arabası ancak tiguan harika araba.
  • 1.2 TSI çok mantıklı bir benzinli seçeneği.

Mart ayında Alaşım jantlı Trendline vardı Avek'te 40.000 TL'ye. O zaman almak vardı.
  • at eşek muhabeti yapan arkadaşlar boşa konuşmuşlar
    sıfır km jettaya binsinlerde ondan sonra yorum yapsınlar
    al kardeşim jettayı bagajda büyük markada büyük kafana göre herşey........
  • Değişiklik iyidir.Hem model yükseltmiş olursun hemde geniş bagaja sahip olursun.Mantıklı karar arkadaşım.Şimdiden hayırlı olsun.Yalnız comfortline olsun , lakin trendline harbiden boş..
  • Sıfır Jetta 2007 Gof'ten iyi gelir. Tiguan'ı da değerlendirmeye değer.
  • aslında beni en çok endişelendiren 1,2 motorun çekişi. evim biraz tepede olduğu için hergün 1km %18 eğimli bir yokuşu inip çıkmam gerek. araba o yokuşta zorlanırmı? gerçi beygiri (105) ve torku (175) tatmin edici ama yinede yorumlarınızı bekliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.