Şimdi Ara

2007 caddy 2011 kangoo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
483
Cevap
0
Favori
7.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar babam bu ara kangoo'ya takmış durumda bende diyorumki temiz sorunsuz caddy'n var bin işte.Üstelik 2007 caddy ile 2011 kangoo'yu karşılaştırıyor 4 yıl fark var diyorum ikisininde 2007'sini veya 2011'ini karşılaştırdım fikri değişti biraz ama sizce 2007 caddy mi 2011 kangoo'mu?

• güncel
  • Birazdan gelecek yorumlar; Caddy makaslı,arkalar kontraplak, torpido kapağı yok, traktör motorlu kamyonet.
    Kangoo içinse Scenic platformunda üretildi,konforlu,sessiz vs.

Size şunu söyleyeyim.2005 model Caddy kullanıcısıyız,makyajlı kasa Caddy hariç hiçbir ticariye değişmem.
    Ayrıca Kango'nun yol tutuşu iyi değildir.Meşhur moose testini hatırlarsınız.
  • Esinlikle yeni kangoo

Cadyy iyi hos ama arada 4 yil var ben olsam herzaman yeni arac almaya calisirim

Kaldiki 1.9 tdi cadyyler genelde sorunlu

Turbo baski balata gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makyajli kasa caddy haric hicbir rakibi olamaz caddyin bunu tum ticari araclari kullanan biri olarak diyorum...

Ama illa yenilenecekse tepee yada berlingo derim ;)

• 1. Caddy deki konforu ve performansı asla bulamazsın
    2. kango az yakar parçası ucuzdur v.s
    hangisi senin için daha çok önemli ise oraya yönel..
  • Aynı modellerde kesinlikle Caddy derdim ama arada 4 yıl fark var ise Kangoo.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alınık 2007 - 2010 Opel Corsa
    12 yıl önce açıldı
    FORD CONNECT 2007
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tekrar Caddy düşünmeli bence,ama illaki bu durumsa 4 yaş az değil...

Yeni olana yönelin derim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: EPICA

Birazdan gelecek yorumlar; Caddy makaslı,arkalar kontraplak, torpido kapağı yok, traktör motorlu kamyonet.
    Kangoo içinse Scenic platformunda üretildi,konforlu,sessiz vs.

Size şunu söyleyeyim.2005 model Caddy kullanıcısıyız,makyajlı kasa Caddy hariç hiçbir ticariye değişmem.
    Ayrıca Kango'nun yol tutuşu iyi değildir.Meşhur moose testini hatırlarsınız.

O meşhur moose testini biraz daha iyi hatırlatayım o zaman size.

O testin amacı ESP bulunduran ve bulundurmayan hafif ticariler arasındaki farkı göstermekti.

O testteki Caddy esp'li, Kangoo esp'sizdi.
  • makyajlı kasa caddy'den kasıt nedir, hangi kasası bu caddy'nin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aoe_

makyajlı kasa caddy'den kasıt nedir, hangi kasası bu caddy'nin?

LİFE TDİ

2007 caddy 2011 kangoo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hyundai Motor Company -- 5 Haziran 2012; 22:20:12 >
  • Ticari aracta kendini ispatlamis daha ucuz markalar varken , niye sirf vw amblemi var diye fazla para vereyim ?

Doblo ,kangoo , transit secenekleri varken caddy'e gerek yok.

Koskoca mercedes bile kangoo'ya mercedes amblemi takip satma pesinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HondAta -- 5 Haziran 2012; 22:21:31 >
  • quote:

Makyajlı kasa şu an satışta olan kasadır.
    Caddy Life ise daha önceden yurtdışında satışta olup, Doğuş'un yeni bir şey gibi ülkemize sonradan getirdiği Caddy'nin binek versiyonudur.
  • @Hyundai Motor Company teşekkür ederim. benim en sevdiğim kasa buydu, tek sevmediğim yol tutuşu idi.

her aracın bir üstünlüğü var. caddy'ninde kangoo'nunda doblo'nunda. en uygunu hangisiyse ona yöneliyor insan ister istemez.

@EPICA caddy life ruhsatta binek olarak mı geçiyor peki? vergi, muayene konusunda ticariler sınıfında mı binek sınıfında mı?

birde makyajlı kasa polemiği oldu şimdi, ben sizin dediğinizden en son kasasını anladım. ancak fotoğraftaki bu kasa değil bildiğim kadarıyla, bir önceki kasa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aoe_ -- 5 Haziran 2012; 22:28:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aanil

Ticari aracta kendini ispatlamis daha ucuz markalar varken , niye sirf vw amblemi var diye fazla para vereyim ?

Doblo ,kangoo , transit secenekleri varken caddy'e gerek yok.

Koskoca mercedes bile kangoo'ya mercedes amblemi takip satma pesinde.

Duz mantik calismaya anti vw gorevini yapmaya devam ediyor..!

Sen bu yorumu yapabilmen icin tum ticarileri surmen lazim 10-20kmlik test surusleride degil kastim ..!

• quote:

Orijinalden alıntı: Hyundai Motor Company

quote:

LİFE TDİ

2007 caddy 2011 kangoo

Yanlis bilgi iki aracta eski kasa caddydir . Life caddy eski kasanin full olan versiyonudur.. Makyacli kasa ise 1.6 tdi yeni caddy olarak gecer..

• Fotoğraftaki sağdaki araç ülkemize 2004'te gelen kombi versiyonu.
    Soldaki ise daha önce yurtdışında satılıyor olmasına rağmen doğuşun ülkemize (sanırım 2008'de) yeniymiş gibi getirdiği,biraz daha bineğe yakın Life versiyonu.(Farklı bir donanım seviyesi olarak düşünün)
    Mevcut kasa ise makyajlı kasadır.Sonuç olarak sadece far,tampon gibi basit değişikliklere gidilmiştir.

Ruhsatta ticari olarak geçer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EPICA -- 5 Haziran 2012; 22:38:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aziz Kancar

quote:

quote:

LİFE TDİ

2007 caddy 2011 kangoo

Yanlis bilgi iki aracta eski kasa caddydir . Life caddy eski kasanin full olan versiyonudur.. Makyacli kasa ise 1.6 tdi yeni caddy olarak gecer..

Bahsettiğin yeni caddy.
    eskine de yenisinde de sahip oldum.
    adam 2007 modelden bahsediyor 2007 yılında life tdi lar çıktı.
    bende 2005 model makyajsızı vardı. şimdi de comfortline yeni caddy var.
    makyaj deyince life tdi oluyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

LİFE TDİ

2007 caddy 2011 kangoo

Bahsettiğin yeni caddy.
    eskine de yenisinde de sahip oldum.
    adam 2007 modelden bahsediyor 2007 yılında life tdi lar çıktı.
    bende 2005 model makyajsızı vardı. şimdi de comfortline yeni caddy var.
    makyaj deyince life tdi oluyor.

Life tdi ler 2009 da turkiyeye getirildi soyle aciklayayim bakin markalarda makyaj diye bi kavram yoktur yeni kasa diye bi kavram vardir biz turkler ise az degismis ise makyaj cok degismisse yeni kasa deriz. Life caddy avrupada bu kasalarla birlikte 2004den beri uretiliyor ama turkiyeye dogus getirmiyordu getirdiginde ise full versiyonu dedi millete satti yani arac ayni arac celik jant ve tampon boyali. Daha sonra 2010 son ceyrekte yeni kasa duyurdu ama millet fazla degismemis distan deyerek makyajli caddy diye adlandiriyor.

Ayrica koydunuz resimdeki aractaki lifenin farlari sonradan karartma yapilmis.

Umarim anlatabildim ?

• quote:

Makyajli kasa caddy haric hicbir rakibi olamaz caddyin bunu tum ticari araclari kullanan biri olarak diyorum...

Ama illa yenilenecekse tepee yada berlingo derim ;)

+40....

Eğer caddy olmazsa benimde önerebileceğim markalar bunlar.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.