olmuş en azından beğenilen çizgiler korunmaya çalışılmış
quote:
Orjinalden alıntı: BatuhanK
bence bu x5 deil x3, photoshop la 5 i 3 e falan çevirmişler o kadar
Photoshop diyen arkadaşlar, önce biraz nette araştırma yapın, sonra konuşun, her yerde x5'in resmi fotoğrafları var. Bunları firma kendisi dağıtıyor.
hadi beyler kaga edin mercedesmi bmwmi die hatta yeni bi başlık açalım mercesmi bmw mi die walla sava. çıkar ben oyunu bmw lerden yana kullanıyorum :D
quote:
Orjinalden alıntı: BatuhanK
quote:
Orjinalden alıntı: _codelinker_
bence ön tasarım çok abes durmuş. arka tasarım mükemmel olmuş ama. bmw nin yeni tasarımlarını sevmiyorum artık. mesela şu anki güncel kasa 3 serisi önceki kasaya göre kötü olmuş bu x5 de öle olmuş. fakat 5,6 ve 7 serisi tasarımları çok hoş. özellikle 6 serisi çok hoş. selam ile...
ben de katılıorm
walla aynen bende yaa bu kadar iğrenç olabilir x5 için söylemiyorum oda kötü olmuş fakat 3 serisi berbat bmw nin 3 serisini ve x5i yeniden çıkarması lazım bayağı bi kötü 3 serisi x5 de aynı x3 olmuş bence ikiside kötü
ya beyler bende bi x5 resmi daha war bu x5 dieriyle hiç bir alakası olmayan bişey bakın resmini koyayım hem coupe yazmışlar x5 coupe hemde 4 kapı ben anlamadım size resmi koyayım bence benim koyduğum daha güzel keşke onu yapsalar
mercedes gözünü alıo adamın adeta
hepsini at çöpe..favorim budur abi..INFINITI FX45
Kardeş Bu Daha Çok Hanımların Dikkatini Çeker Ve Yukarıdaki Araçlarlada Aynı Sınıfta Değildir BMW Kötü Dediysek Tipine Kötü Dedik YOksa En küçük civatasına kadar bunu elliye böler.
içinde bi delikanlı oturdugu sürece bayanların dikkatini cekecegi dogruonun dısında bence bmw nin tipi muhtesem olmus ama favorim infiniti fx 45..x5 böle olmamıs gibi fotodan ama caddede gördüğü zaman herkesin agzı acık kalacak ondan da eminim..x5 e lafım olmaz zaten..sıralayacak olursam; 1-infiniti fx 45 2-range rover 3-audi q7 4-bmw x5 5-mercedes g serisi 6-mercedes ml serisi
Aldim gitti bir tane... =)
x5'in arka tarafini begenmedim, x3e benzzemis. merso gercekten cok guzel gerek dis gerek ic tasarimi acisindan ama arazide iyi performans verir mi onu bilemem.
Hey beyler bide şunun fiyatına bi bakında ondan sonra nasıl bir ülkede yaşıyoruz anlayın
arabanın almanya satış fiyatı
buda türkiye satış fiyatı :'(
X3 Makyajlansa birbirlerinden farki kalmaz artik Hic begenmedim Daha bi heybetli hal alacagina daha basit bir goruntu almis gibi.... X5 in yeni kasasi degilde makyajlisi demek daha uygun olurdu aman da aman bi fark gormedim cunku
Yav bu arabaların arkasını yapsalar önünü yapamıyolar.
İçini yapsalar dışını yapamıyolar. Bunun içini eskisinin içine sok alsana Canavar gibi X5 olmamış yazık oluyo BMW ye
Ayrıca bunlar photoshop diyenlere, Adamlar harbi harbi bunu yapcaklar başlarına güneş geçse gerek.