Şimdi Ara

2007 BMW X5 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
159
Cevap
0
Favori
37.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • havada karada mercedes .... zaten geri geri gelirken arkayı gösteren kamera sistemini mercedes ten almışlar
  • ben size bişey söyliyimi.
    bu x5 photoshop kendini bariz belli ediyo
    ön ve arka farlara bakarsanız bulanık bulanık
    ayrıca orta konsola bakarsanız tam bir rezalet bmw böyle bişeyi hayatta yapmaz emin olun!!!
  • Bence eski kasanın ön kısmı daha güzeldi.
  • cokta yenilikçi bir kasa olmamış bence nir önceki kasaya biraz degişiklik yapmışlar o kadar jeep diyince hep aklıma Range Rover gelir
  • quote:

Orjinalden alıntı: hightowerfrl

bence güzel olmuş araç 4,4 ten 4,8 e cekmişler motoru
    bu aracın dizelleri yine cok tutacak o kesin

ama söylemeden gecemeyecem Mercedes AMG jiplerin üzerine tanımıyorum

4.6 İLE 4.8 DE VARDI ÖNCEDEN ZATEN..BELKİ HP OLARAK BİRAZ DAHA GÜCLENDİRMİSLERDİR ONUN DISINDA VARDI ZATEN O MOTORLAR..
  • BU ARABAMI ABİİ...

UZAY MEKİGİ DESENİZE ŞUNA

• bmw nin yeni dizaynlarından 7 serisi hariç hiç birine gözüm alışamadı.eski kasa 3-5-x5 bana göre daha güzeldi ,yeni dizaynları çok radikal yapıyorlar ya sev ya terket gibi geliyor bana,aracın içide rangerover ' mercedes ml serisine bakınca çok daha sade geliyor biraz daha doldurmaları gerekti en azından orta konsolu
  • quote:

Orjinalden alıntı: _codelinker_

bence ön tasarım çok abes durmuş.
    arka tasarım mükemmel olmuş ama.
    bmw nin yeni tasarımlarını sevmiyorum artık.
    mesela şu anki güncel kasa 3 serisi önceki kasaya göre kötü olmuş
    bu x5 de öle olmuş.
    fakat 5,6 ve 7 serisi tasarımları çok hoş.
    özellikle 6 serisi çok hoş.
    selam ile...

ben de katılıorm
  • bence bu x5 deil x3, photoshop la 5 i 3 e falan çevirmişler o kadar
  • vites topuzu cok güzel olmuş
  • vites topuzu iç dizayn çok kaliteli ve hoş olmuş ancak ön tasarım ne öyle.eskisi kalsaymış keşke. yada bmw şu farlarına acayip şekiller vermekten vazgeçmeli.bence bu jice önce 7serisindeki gibi bmwdeki en büyük farlardan koymalılar.ozaman araç hem daha ağır durur hemde önde çok daha başarılı bi çalışma olur en azından farlar bakımından
  • herşey iyi güzelde o vites ne yaa nasıl triptronic yaa anlamadım düğmeye basıncamı d ye felan geliyor ? ama arkadaki LCD ekran süper olmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuNç...

herşey iyi güzelde o vites ne yaa nasıl triptronic yaa anlamadım düğmeye basıncamı d ye felan geliyor ? ama arkadaki LCD ekran süper olmuş

kardeş dokunmatik o. opelin easytronic'ini gçördünmü aynısı işte..sola çekiyosun manuel mod yada sağa çekiyodun tam emin değilim:) neyse işte sona içe göçüyodu sola çekiyodun oda geri vitese giriyodu galba.bundada öle bişey sanırsam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: desiya

quote:

Orjinalden alıntı: TuNç...

herşey iyi güzelde o vites ne yaa nasıl triptronic yaa anlamadım düğmeye basıncamı d ye felan geliyor ? ama arkadaki LCD ekran süper olmuş

kardeş dokunmatik o. opelin easytronic'ini gçördünmü aynısı işte..sola çekiyosun manuel mod yada sağa çekiyodun tam emin değilim:) neyse işte sona içe göçüyodu sola çekiyodun oda geri vitese giriyodu galba.bundada öle bişey sanırsam.

valla karışık bişeye benziyorr kalsıın zaten kullanmıcağım için öğrenmeme gerek yook genede saol

• o vites kolunun neresi güzel be iğrenç ötesi.. kazık gibi birşey..

mersoya tekrar bakalım.. anaaaaa vites kolu nerde bu arabanın (direksiyonun arkasında) ne kadar kibar birşey.. öyle tokmak gibi değil yani

2007 BMW X5

2007 BMW X5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alysentr -- 10 Ağustos 2006; 12:41:56 >

• mersoda güzel ama range rover daha güzel
  • İç tasarım olarak X5 daha iyi bence mersodan,ama gerçek jip görünümü arıyorsanız Land Roverı tek geçerim
  • Süper olmuş yaayrıca bana kalırsa mersonun iç tasarımı daha iyi gözüküyor x5 den
  • araç x 3 benzemiş!
    çok dikkat çekici değil !
    bencede mercedes her zaman bir numaralı yıldız!
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.