Şimdi Ara

2007 Audi A6 2.0 Tdi Multitronic SLine

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar önümüzdeki günler içinde A6 alacağım ama forumlarda okuduğum kadarıyla ne kadar doğru yanlış bilemiyorum A6 nın yol tutuşu iyi değilmiş diyorlar ama ben a6 nın Sline paketlisini alacağım için 18 inc jantlar ve spor süspansiyonlar varmış bayinin şu an elinde olmadığı için test etme imkanım olmadı. Sizce A6 nasıl bir araç , yol tutuşu nasıldır yoksa üstüne biraz daha koyup Bmw 520d mi alayım?
    Unutmadım standart 140bg geliyor aldığım gün chipleyip 170bg e çıkartıcam.

Alacağım araç bunun aynısıdır. http://arabam.e-kolay.net/ikinciEl/detail.aspx?sid=1041488

Şimdiden sonsuz teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpalpalp -- 24 Haziran 2007; 11:26:12 >

• Bizde a6 almayı düşünüyoruz a6 2.0 tdi multi... A6 nın standart özellikleri nedir bilginiz varmı?

5.20d alma makyaj yapıldı yakında ülkemizde olur.Bmw nin yol tutuşu sınıfının en iyisidir.Ancak A6 hakkında bi bilgim yok.
  • Kim demiş yol tutuşu kötü diye ? Ayrıca s-line alırsan yol tutuşunda kesinlikle sorun olmaz.

Turbofsi.net te yardımcı olurlar.a6 hakkında fazla bilgim yok. Hatta malik gelirse onlarda 3.0TDI vardı galiba o da yardımcı olur :)
  • audi ile ilgili bu kadar basit iftira olamaz
    standart ötesi bir araç
    alın ve güle güle kullanın
    keşke hepimizin imkanları olabilse de alsak
  • a6 nın yol tutusu kotu mu?kim uydurdu bunu?kotu yol tuttan bir audi var mı?ben hiç duymadım..
    birde s line diyorsunuz.seert suspasniyon ve 18 lik jantlar.o araç mı kotu yol tuttar?asla.
    bmw 5.20 şahsen benım tercihim olurdu ancak bunu a6 dan cok daha ustun bir araç oldugu için değil,arkadan itiş bir araç oldugu için secerdim.surus keyfi bambaska.birde bmw dizelleri 177 hp yatptı sanırım.
  • oo şahane bi araç yol tutuşunun kötü olacağını hiç sanmıyorum audi çok kalite ben olsam bmw 5.20 d seçerdim ama buda çok güzel
  • Audi 2.0 tdi ları 170 hp yaptı diye biliyorum, onlar daha bize gelmedi mi?
    Yol tutuş olaraksa BMW tabiki daha iyidir ama s line donanımıyla arada Audi arayı epey bi kapatabilir. Motor olaraksa 177 hp'de olduysa tabiki BMW bir numaradır. Ama sonuçta 0 alacak olsam ben de Audi'yi tercih ederim.
    Bir de birşey sorcam bu ilandaki aracın tek ekstrası s line ve otm. olması mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Audi a3 1.6 tdi vs Bmw 116d
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Audi gibi bir marka bu tip şeyleri daima göz önünde bulundurur.
  • Audi A6' ya yol tutuşu kötü diyen insanın Porsche falan kullanıyor olması lazım. O da sportif bir araç ile büyük sedan sınıfları arasındaki doğal farklardan kaynaklanır büyük ölçüde.

Klasik kedinin ulaşamadığı ciğere mundar demesi vakasıdır. Takılmayınız efendim.
  • almanyada otobanda A6 kombilerin girdigi virajlara o hizda ben GTI ile giremiyorum desem yeterlimi?

edit:harf hatasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GREvV -- 24 Haziran 2007; 13:21:43 >
  • "Üstüne biraz daha koyup bmw alayımmı ? " Evet.
  • audi kötü değil çok güzel bir araç ama imkanın varsa bmw
  • Quattro değilse, Quattro özelliği olan bir Audi'ye göre daha kötü yol tutuşu olabilir. Ama yine de herkesin dediği gibi yol tutuş sorunu olacağını sanmıyorum
  • alabiliyorsan 5.20 d al.audının yol tutuşu kötü değildir,geçen fatih altaylı test etti ve sonuç olarak sanki yere tutkalla yapıştırılmış gibi bir araç dedi.onun yalancısıyım.ama kullananlardan yol tutuşu kötü yorumlarını hiç duymadım,ikiside mükemmel araçlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..dEnZeL..

Kim demiş yol tutuşu kötü diye ? Ayrıca s-line alırsan yol tutuşunda kesinlikle sorun olmaz.

Turbofsi.net te yardımcı olurlar.a6 hakkında fazla bilgim yok. Hatta malik gelirse onlarda 3.0TDI vardı galiba o da yardımcı olur :)

geldim

A6 kullanıcısı olarak yol tutusu olarak quattro modeli bizde ama araçı bundan emin olabilirsinki kısın karda yoldan cıkarmak için elimden geleni yaptım ama araç cıkmıyor virajlarda da aynen resmen benimle zıtlasıyor bende snir oluyorum bu duruma

ama senn alıcagın modelde quattro yok sanırım slıne spor paketi var eğer alıaksan quattro yu kesinlikle tavsiye ederim hem quattro hem slıne fiyatı 65-70 bin euroya dayanır ama olsun almısken iyisini almaya bak

bu arada 520 değilde 535 ve 530 dizel modellerini test etmiştik ama audi bir başka geldi bize eğer ki bmw audiden daha güzel olsaydı bmw alırdık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dısplay1907 -- 24 Haziran 2007; 14:29:44 >

• A6 2.TDİ ( quattro değilse), yol tutuşu bmw 520 d kadar iyi olamaz.
    bmw arkadan itiş ve ağırlık dağılımı 50/50
    audi önden çeker ve ağırlık dağılımı 50/50 değil. sanırım 56/44 gibi.
    Eğer audi olsun ve yol tutuşu da bmw kadar olsun istiyorsan quattro olması şart.
    birebir kıyaslanır ise bmw 520 d önde çıkar.
    ama ekonomik olmasını istersen a6 2.0 tdı 56.000 Euro civarı fiyatı ile bmw den ucuz pekiala seçilebilir.
    Ama performans/sessilik/yol tutuş/sürüş dinamikliği/frenler /sportiflik konularının hepsinde bmw 520d öndedir.
    Audi: kalite /kusursuz işçilik/fiyat konularında üstündür.
    Tercih sizin.
  • Lınkte verdıgınız Audı 2.0 tdi için 68.500 euro fıyaz yazmıslar...Siz o fiyatlara Borusandan full bır BMW 520 d hemde yenı makyajlı 177 BG olanınından rahatlıkla alırsınız....Ben 62.500 euro ya aldım.....Tavsiye ederım...
  • bence üzerine birazdaha koyup A6 3.0 TDI quattro al daha mantıklı BMW 520i yi aramazsın yada imkanın varsa onunda üzerine koy S6 derim .....
  • quote:

Orjinalden alıntı: tissot1853

A6 2.TDİ ( quattro değilse), yol tutuşu bmw 520 d kadar iyi olamaz.
    Eğer audi olsun ve yol tutuşu da bmw kadar olsun istiyorsan quattro olması şart.
    ama ekonomik olmasını istersen a6 2.0 tdı 56.000 Euro civarı fiyatı ile bmw den ucuz pekiala seçilebilir.
    Ama performans/sessilik/yol tutuş/sürüş dinamikliği/frenler /sportiflik konularının hepsinde bmw 520d öndedir.
    Tercih sizin.

• Öncelikle bilmeden yorum yazmıyalım quatro bmw kadar yol tutusu sağlamaz bmw nin 4 cekerinden bile iyi yol tutusu sağlar
    fiyatlara gelince audi a6 2.0 tdi sanırm 55-60 bin eurodan başlıyor ama quattro ekle donanım ekle slıne paket ekle 70 bin euroyu bulur buda bmw den pahalı bir durumuna düşer

sessizlik konusunda her iki araçı test ettik ama a6 daha seszidir zaten kullandıgın zamn anlıycaksın bunu

yol tutuş quattro yetiyor bile

tabikide quattro olmazsa bmw arka ceker oldugu için birazdaha iyi yol tutar

frenler konusunda quattro
    sportiflik slıne
    konfor ve kalite audi bmwden daha iyidir

bmw ise 2.0 daha cok performans sunan motoru ile iyidir

hatta audi bmw ve mercedes testlerini gösteriyim genel anlamda hangisinin daha iyi oldugunu gösterir

http://www.autozeitung.de/online/render.php?render=9741
    http://www.autozeitung.de/online/render.php?render=15210
    http://www.autozeitung.de/online/render.php?render=15812

bu arada kendinizi birazda kasıp 3.0 tdi quattro tavsiye ederim fiyatları ise 90 bin eurodan başlıyor 100-105 bin euroya kadar cıkıyor

quote:

Orjinalden alıntı: tissot1853

A6 2.TDİ ( quattro değilse), yol tutuşu bmw 520 d kadar iyi olamaz.
    Tercih sizin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dısplay1907 -- 25 Haziran 2007; 2:19:18 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.