Arkadaşlar kız arkadaşım gsli ve doğum günü yaklaşıyor. Bu formayı arıyordu bende hediye olarak bunu aliyim diyorum. Nasıl bulabilirim lütfen yardımcı olun :)
o formadan görmedim ama aşağıdaki linkte bir sürü forma var bi bak istersen
Teşekkürler ama bu formayı bulmak istiyorum. Acaba Gs store mağazalarını arayıp sorsam bulabilirmiyim?
quote:
Orijinalden alıntı: Hellmarch!
Bulamassan 2006 2007 Kayserispor forması al armaları değiştir. Aynısı zaten.
Bana kalsa FB forması alcamda
Şöyle siyah bir formam olmadı , çıkarsalarda alsak.
quote:
Orijinalden alıntı: Orkun_1907
Arkadaşlar kız arkadaşım gsli ve doğum günü yaklaşıyor. Bu formayı arıyordu bende hediye olarak bunu aliyim diyorum. Nasıl bulabilirim lütfen yardımcı olun :)
Bende futbolcuların imzaladığı var, anı olarak saklıyorum ama değerini karşılayacak ücrete verebilirim.Normal mağazalarda satılan ücretle almayı düşünüyorsan benden alamazsın tabi.Kız arkadaşının doğum günü için değer diyorsan yapman gereken fedakarlığı az çok tahmin edersin,yok o kadar fedakarlık yapamam diyorsan sahibinden.com gittigidiyor.com siteleridnen ara,olmazsa bir tekstil firmasına aynısını yaptırabilirsin.Merter'de yapan firmalar çok olacaktır.
bende de var aynı model birebir.. ama maalesef lincoln yazıo bende umarım bulabilirsin
Bende futbolcuların imzaladığı var, anı olarak saklıyorum ama değerini karşılayacak ücrete verebilirim.Normal mağazalarda satılan ücretle almayı düşünüyorsan benden alamazsın tabi.Kız arkadaşının doğum günü için değer diyorsan yapman gereken fedakarlığı az çok tahmin edersin,yok o kadar fedakarlık yapamam diyorsan sahibinden.com gittigidiyor.com siteleridnen ara,olmazsa bir tekstil firmasına aynısını yaptırabilirsin.Merter'de yapan firmalar çok olacaktır.
Fazla bütçem yok en fazla 120 falan çıkarabilirim ve buda sizin isteğinizi karşılamaz tabi ki. Yalnız üsttede sormuştum acaba gs store outlet mağazalarında bulunur mu bu forma?
Outlet mağazalarında bulma ihtimalin var. Eski formalar bulunur orda.
quote:
Orijinalden alıntı: Tayfa-140
Outlet mağazalarında bulma ihtimalin var. Eski formalar bulunur orda.
+1, Yeni Sahra'daki Outlet'e git orda büyük ihtimalle vardır yada stadın yanına çadırdakilerede sorabilirsin depoda falan illâki vardır.
Çok teşekkür ederim arkadaşlar, stadın yanında ki çadır mantıklı geldi oranın telefonunu bulup yarın ararım inşallah vardır dediğiniz gibi.
Hatta bulursan bir fiyat da bize ver. Uygun gelirse düşünebilirim ben de.
212 ve starcity yenibosnadaki GS Store Outlet mağazalarına bakmanı tavsiye ederim...
son zamanlardaki en kral formamız bu
son zamanlardaki en güzel formamız.
neden mi ?
çünkü adidas'ın kendi tasarımı, bir çok klüp bu stili kullandı o yıl.
2-3 yıldır klüp içinde oluşturulan şaşkoloz bir ekip hazırlıyor tasarımları, o yüzden daha çok somon, eflatun, morcivert görürüz.
Forma almaktan vazgeçtim başka bir şey aldım doğum günü hediyesi olarak. Bu konu hakkında yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: Orkun_1907
Forma almaktan vazgeçtim başka bir şey aldım doğum günü hediyesi olarak. Bu konu hakkında yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim.
Tabi elin varmadı Galatasaray forması almaya değil mi ?