Şimdi Ara

2006 Opel Vectra C Makyajlı Kasa Hakkında Bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Babamın kullanmış olduğu 1998 Hyundai Accent 1.5 GLS aracımız var. Daha 89.000 km de orjinal kilometresi. Yaklaşık 10 yıldır bize hizmet ediyor. Sağolsun hiçbir zaman yolda bırakmadı bizi. Babam artık aracın küçük geldiğini düşünerek (10 yıl sonra ) Vectra C kasaya heveslenmiş. Çevremde aracı kullanan kişilere sordum bir sorunun olmadığını söylediler. İnternette malum sitede 2 tane araç buldum. Biri 2005 Design Edition, diğeri 2006 makyajlı kasa Comfort modeli. İki araçta 1.6 motor. Bu araç hakkında bilgi sahibi olan kullanmış olan kişilerden yorum bilgi almak istiyorum. Kronik problemleri, arıza oranı, dayanıklılığı vb.
    Babam performans aramaz, yol yapmaz Accent ile yaklaşık 10 yılda 40.000 km yapmamıştır. Aracın gideceği yerler Pendik'den Bilecik ve Pendik'den Çerkezköy'e gider.
    Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkür ederim.

• Babamda 2006 makyajlı kasa confort modeli var konforlu , yol tutuşu güzel bir Araç performans konusunda fazla birşey beklemeyin ama kötüde değil . Donanım tatminkardı, yakıt tüketimide gayet ekonomik ,Bildiğim kadarıyla kronik bir sorunu yok makyajlı kasalarda tüm sorunların giderildiğini söylemişlerdi bizde her hangi bir problem yaşamadık. Tek kötü yanı süspansiyonları çok sert hatta sırf bu yüzden babam arabayı satmayı düşünüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2004 modelini 4 yil kullandik hicbir sorun yasatmadi. Genis konforlu yol tutusu iyi bagaj hacmi guzel bi aracti. Alinip binilecek bi araba.

• ferrariman kullanıcısına yanıt
    Yorumlar için çok teşekkür ederim. Sormak istediğim bir soru daha olacak donanım olarak Design Edition mu daha dolu yoksa makyalı kasa Comfort mu. İnternette araştırdığım kadarıyla makyajlı kasa Comfort versiyonunda ESP standart hale getirilmiş. Bu konu hakkında herhangi bir bilginiz var mı ?
  • kıyaslama konusunda birşey söyleyemem çünkü donanım farklarını bilmiyorum ama bizdekinde esp var çift bölgeli dijital klima soğutmalı torpido kumandadan Camları açıp kapatma gibi ve daha birçok özellik mevcut gerçekten sorunsuz kullanılacak bir araç tavsiye ederim

• Exitus112 kullanıcısına yanıt
    C1 de esp opsiyon hepsinde bulamazsınız. Hele design ed. cok zor. Bazi dolu comfort lar var ana bence elegance bakin. Araba sizi uzmez, yolda gidisi 10 numara, konfor ve kalite e serisi ve 5 serisi ayarında heledd hissettirdikleri.

Benim tavsiyem 1.9 cdti elegance c2 almaniz yani 2006 ve ustu.

• Matthew Murdock kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten benim istediğim C2 2006 üzeri 1.6 Comfort modeli. 1.9 CDTİ elegance bütçemi çok çok aşar. Elegance daha iyi fakat maddiyat zorluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Volvo S40 ilk kasa hakkında
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben accord gibi bir arac varken bakmazdim vectraya

• Exitus112 kullanıcısına yanıt
    Bütçe nedir hocam?

• Güzel bir aile arabası ama d segmentinde diğer alternatifleri de değerlendirilebilir.

• eco değil twinport motoru yani makyajlı c2 i satın alın, memnun kalınır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Matthew Murdock

Bütçe nedir hocam?

35 Bin Lira hocam. Üstü beni olabildiğince sıkıntıya sokar.

@ölümüne çArşı ulan : 35 Bin Liraya 'TEMİZ' Accord bulabilsem..

@savascoker:Teşekkürler hocam araç tramer sorgusunda 2 tane kazaya karışmış olarak görünüyor satıcının bana dediği 1 parçada boya olması. Tramer de çalışan arkadaşımı arayıp sorgulama yaptırayım bazen sms de gelmeyen hasar bedelleri onun siteminde görünüyor.
  • 35 Bin TL 'ye cidden temiz 2006 C2 Comfort zor gelir.

3 hafta önce 2004 comfortumu 32.000 e verdim. 2 Gün sürdü satmam. 129.900 km de. Gıcır gıcırdı.

Arabaya gelince yaptığım masrafı ben bilirim. Kapıda 2 adet Opel var. Vectra'ya aşık olarak aldım. Yattım kalktım vectra dedim sonunda temizini aldım dedim. 100.000 de. LPG siz. Kazasız. Tek parça boyalı. Bakımlı. 2015 Ekimde 26 ya aldım. Gittik LPG taktırdık. Keşke taktırmasaydım. O günden sonra dertler peşimizi bırakmadı. Çalışmada sorunlar, yağ yakmada müthiş artış, yer yer çekişten ani düşüşler vardı. Sanayiiden kendimizi alamadık derken alt takımlar bir patara verdi ki aman Allah'ım. Önce sol ön teker bilyasından bir başladık, oraklardan, rotlara, direksiyon körüklerinden tutun da amortisör hariç her parça neredeyse değişti. Amortisörleri taş gibi bu arada. En son yağ yakma o kadar arttı ki artık bidonla geziyordum ama hala arabaya aşıktım. :) En son düğünüme bir gün kala, en lazım günlerinde yağ iticileri patara verince dedim senin vaktin geldi.
    Arabayı ustaya bırakıp diğer araç ile devam ettim. Balayına giderken ilan verdim. Geldiğim günde alıcısına teslim ettim. Ha ciddi bir masraf yaparak teslim ettim. Yetkili serviste her kusuru giderilerek satıldı. Sorsanız bir daha alırmısın ?

Evet. 2009 Model, Lacivert, Krem deri döşeme, Sunrooflu, 1.9 cdti - Manuel olursa alırım :)

• Badi Ekrem kullanıcısına yanıt
    Hocam 2009 yok bizim ülkede Ama fişek gibi araba yemin ediyorum, 2-3 sene bizde kullandık. Resmen bende aşık oldum Ama bizde şimdi insignia bakıyoruz. Bakalım Allah ne kısmet edecek bize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matthew Murdock -- 20 Haziran 2016; 15:46:57 >
  • Matthew Murdock kullanıcısına yanıt
    2008 mi sondu ya :) 1.9 cdti Manuel olursa her modele binilir tabi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.