Şimdi Ara

2006 ençok kaybettiren araçları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

3 ncü stilo
    4 ncü megan
    arkadaşlar kızmayın bana ama sıfır alıpta ikinci elde en çok düşenler bunlar

ben 2001 model vectra B elegance 1,6 aracıma 20 milyar istiyorum..

adam diyor 15 e bulayım aynısını ??

yurt dışında bakıyorsunuz 5,35d 2. elde 16 - 18 bin eurolara düşmüş.. burda 3 rakamlı hanelere 0 ı

satılıyor 16 bin euroyu Mini cooper lara fiyat diye çekiyorlar 2. elde
  • megane 2.elde hb genelde para etmiyor bide dizel versiyonu 1.6 sedan benzinli piyasada iyi bir yere sahip megane derken sedan hb ayırmak lazım reno araçları zarar ettirir fikri bence yanlış arkadaşlar 99 model 1.6 16v siena hl yi 10.000 ytl ye satamazken üstelik araç çok temiz..adam 10.500 ytl ye 98 1.4 broadway ı sattı..
    KULLANICI DENEYİMİ; Galaxy S3 / Galaxy Note 3 Neo / Galaxy Note 3 / Galaxy Note 4 / Galaxy S5 / Galaxy Note 5 / Galaxy J7 Prime / LG G2 / Apple iPad Air 2 / Galaxy Tab S / Galaxy Tab A / LG G Pad 8.3 / Samsung LeveL On / Monster Beats by Dr. Dre Tour / Bose QC25 / Bose QC15 / LG G6
  • mazda hariç tüm japon arabaları çok değer kaybetti corolla cıvıc gibi

43 e satılan confort modelleri 25 26 27 arasında gidiyor. 50 lra ya satılan eleganceler 30 33 arasında ...
    Daha Fazla Göster
  • dün galerileri gezdim 2006 0 km opel elegance 46 fiyat 2004 var 32 istiyorlar 2004 comfort 26 civarında geziyor opel bu kasada iyi piyasa yaptı bence iyi tutuldu

23 Aralık 2006; 12:00:13

--------------------------------------------------------------------------------

mazda hariç tüm japon arabaları çok değer kaybetti corolla cıvıc gibi

DH MAZDA TAKIMI

MAZDA,AYAĞIM HEP GAZDA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etit -- 23 Aralık 2006; 12:31:27 >

sonata
    407
  • Laguna

70 milyarlık arac 30 a gidiyor...

Ve dans ettim, eglendim, sarki söyledim onlarla.
    Hepsinin gözünde ölüm vardi.
    Cansiz figürler...ölüydü, hepsi hem de!
    Hepsi cehennemden firlamisti.
    Ben ölülerle dans ederken yukarida özgür ruhum bana güldü.
    Asagida ölü bedenim ise sadece ölülerle dans etti bilinçsizce.
  • 51.450 lik sıfır fiyatına karşın 7000 km de üzerinde tek bir çizik bile olmayan 4 Aylık Civic HB 1.8 e honda bayiileri bile 38 milyar fiyat verdi 44 milayara zor zar sattım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrcanadian -- 23 Aralık 2006; 13:42:39 >
  • yav ne alakası var civicin kasası değiştiği halde fiyatları hala gayet yüksek,corolla da kasa değiştireceği için biraz altında değerinin. ama sen bi tane mazsa satana kadar elalem 10 tane civic/corolla satar bunu da dikkate al bence.
    quote:

Orjinalden alıntı: etit

iyi bana temizinden ucuz bir korola ya da cıvık bulursan koşup alacam söz.misal 2005 cıvık 20 milyar ya da 2005 korola 20 milyar gibi.madem değer kaybetmişler koşup kapatalım ucuza.

--------------------------------------------------------------------------------

DH MAZDA TAKIMI

MAZDA,AYAĞIM HEP GAZDA

• hyundai strarex aasırı deger kaybedıyor
    renaul trafıcter oyle
    aslında tıcarı araclarda transporter dısında hepsı deger kaybedıyor
    ama her seye ragmen pazartesı starexımı verıp 2006 trafıc multıx alıyorum.
    ıstedıgı kadar deger kaybetsın sevıyorum ben onu

Orjinalden alıntı: hayathonda

yav ne alakası var civicin kasası değiştiği halde fiyatları hala gayet yüksek,corolla da kasa değiştireceği için biraz altında değerinin. ama sen bi tane mazsa satana kadar elalem 10 tane civic/corolla satar bunu da dikkate al bence.
    quote:

Orjinalden alıntı: etit

iyi bana temizinden ucuz bir korola ya da cıvık bulursan koşup alacam söz.misal 2005 cıvık 20 milyar ya da 2005 korola 20 milyar gibi.madem değer kaybetmişler koşup kapatalım ucuza.

DH MAZDA TAKIMI

MAZDA,AYAĞIM HEP GAZDA

allah için 10 cıvıc satsana!!!

mazda 3 ün fiyatı 28-30 arası seyr ederken corollanın civicin temizini 23-25 arası bulabiliyodun daha geçen ay 2005 corolla sattım25 milyara merak etme sürekli takip ederim 2. el piyasasını...

satmayı bildikten sonra anında satarsın corollayı 2 haftada sattım 10 larca müşteri geldi fiyatta anlaşamadık

• ben astra aldım 2005 de 39 a şuan satsam 35 rahat ediyor demekki çok kaybım yok

geçen ay fiyatı 50milyardı; yaklaşık 1 yıldır da 48-51 arası değişmişti fiyatı; 2.eli 30milyar...

20 milya giriyor kafadan

Orjinalden alıntı: japon dostu

bence esas Mazda değer kaybetti, çünkü 2. eli yokki??? Nasıl böyle bir iddiada bulundun anlamadım. İstediğin kadar fiyat düşür müşterisi çıkmıyor aylarca mazda 3 ilanları duruyor sitelerde...

quote:

Orjinalden alıntı: ThE GaSeS

ben astra aldım 2005 de 39 a şuan satsam 35 rahat ediyor demekki çok kaybım yok
    KULLANICI DENEYİMİ; Galaxy S3 / Galaxy Note 3 Neo / Galaxy Note 3 / Galaxy Note 4 / Galaxy S5 / Galaxy Note 5 / Galaxy J7 Prime / LG G2 / Apple iPad Air 2 / Galaxy Tab S / Galaxy Tab A / LG G Pad 8.3 / Samsung LeveL On / Monster Beats by Dr. Dre Tour / Bose QC25 / Bose QC15 / LG G6
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.