Şimdi Ara

:::2006-2012 Honda Civic Ana Konu::: (766. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22.572
Cevap
83
Favori
1.500.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 764765766767768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her türlü de astarı yüzünden pahalıya gelir. Sırf airbag ve VSA taktırayım desen en az 7-8bin TL tutar. Pek uğraşmak isteyen servis de olmaz bunları takmak için...
  • quote:

Orijinalden alıntı: qNesh

quote:

Orijinalden alıntı: scorpionteam

Dream'i Premium'a cevirmek ne kadara mal olur ?

150 sis +700 jant lastik 850...

Direksiyon ve hava yastığı adedi konusu ise birşey yapılmadan kalır...

sis farının tanesi o kadar sanırım.
    Bir de bayi orjinal jant için 1650 tl fiyat çekti + 800 tl de lastikleri tutar.
    direksiyon deri kaplama olayı sanayide 150 tl, çok da iyi yapıyolar.
    cruise control sonradan teorik olarak takılabilir belki ama pratikte taktıran duymadım.
    aynı şey perde hava yastıkları için de geçerli.
    keşke 2000 tl daha verip zamanında premium alsaydım

• Civic 9 EX alırsın artık
  • bu olur:
     :::2006-2012 Honda Civic Ana Konu:::

bu da olur:
     :::2006-2012 Honda Civic Ana Konu:::

• CR-Z..... Güzel bir araç ama civic ne olur bilinmez...
  • Slm arkadaşlar,sanırım bugün yarın bende aranıza katılıyorum,büyük bi mani olmazsa tabi...yaklaşık bir haftadır test ettiğim ve bi çok yerdende beni üzmeyeceğine dair onay aldığım ufak bi darbesi olan 2007 model siyah elegeance tipt/f1 62 binde civici alacağım inşallah...gerçekten kuallandığım kısa süre boyunca beni kendine hayran bırakan bi araba,hayırlısı bakalım...
  • Dostm ne kadara alacaksın bende bakıyorum çünkü 3 ay içerisinde alıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: drmoz

quote:

quote:

Dream'i Premium'a cevirmek ne kadara mal olur ?

150 sis +700 jant lastik 850...

Direksiyon ve hava yastığı adedi konusu ise birşey yapılmadan kalır...

sis farının tanesi o kadar sanırım.
    Bir de bayi orjinal jant için 1650 tl fiyat çekti + 800 tl de lastikleri tutar.
    direksiyon deri kaplama olayı sanayide 150 tl, çok da iyi yapıyolar.
    cruise control sonradan teorik olarak takılabilir belki ama pratikte taktıran duymadım.
    aynı şey perde hava yastıkları için de geçerli.

Jant + Lastik 700-1,100 arasında ( 1,100 lük get ilanı, 80 tl komisyon ödeyecek. Dolayısı ile elden alımda 950-1000 olur fiyatı maks.)

Sis takımı: 100-150 arası

Deri direksiyon sanayide: 150 tl

direksiyon boyası: 50 tl

1,200 civarına makyaj tamamlanmış olur...

Aracın makyaj öncesi olduğunu kabul ederek,

C.C.: 250 civarı olmalı (toyota baz alındı)

Hava yastığı: Paha biçilemez....

+2. el değeri ile premium bu farkı rahat çıkartırdı....

• quote:

sirf bunu dememek icin sormustum zaten
  • quote:

C.C.: 250 civarı olmalı (toyota baz alındı)

bu kadar ucuz mu yaf CC ?
  • quote:

quote:

sirf bunu dememek icin sormustum zaten

Sıfır mı alacaksınız 2. el mi? 2008 ve 2010 arasında fark var çünkü....

2010 daki farklar

1) C.C.: honda takmıyor şimdilik...(ama 250 civarı diğer markalar, beyin sensör herşey var, yanlızca kumanda kolu montajı yapılıp, yazılım aktif hale getiriliyor.)
    2) Jant: 800
    3) Xenon+far yıkama: xenon 200, yıkama?
    4) 6lı cd changer: ?
    5) +2 hoparlör: 100
    6) Deri direksiyon: 150
    7) Ön kapı eşik aydınlatması:
    8) Direksiyon vites değişim kulakçıkları (otomatik ise)

2010 da bu aksesuarları kullanıp kullanmayacağınıza bağlı... Artık perde hava yastıklarıda, vsa da standart çünkü...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qNesh -- 10 Mart 2010; 13:15:35 >

• gonul isterdi ki "0" km. gelin gibi bembeyaz bir elegance alayim... ama simdilik butcem ikinci el'e yetiyor... ileride insallah... bu arada 29.500 civari 2007-2008 premium falan olursa talibim...
  • arkadaşlar honda sanırım halen daha hız sabitleyeci takmıyor sonradan civiclere, peki bunu başka firmalardan yada sanayiden kısacası ordan burdan yapan oldu mu aramızda?
    ben ebay de direksiyona monte edilecek parçaları buldum demekki böyle bir hizmet yapılabiliyor, yaşadığım şehir nedeniyle de fikir edinemiyorum bilgisi olan yazarsa sevinirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: okko

Dostm ne kadara alacaksın bende bakıyorum çünkü 3 ay içerisinde alıcam

Dostum 27 liraya aldım dün,devir işlerini falanda hallettik,gerçekten çok seri ve rahat bi araba,ufak tefek işlerim var yavaş yavaş onlarıda halledersek tamamdır,detaylı temizlik,xenon vs...resimlerinde eklerimm yakında...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roque_Jn

arkadaşlar honda sanırım halen daha hız sabitleyeci takmıyor sonradan civiclere, peki bunu başka firmalardan yada sanayiden kısacası ordan burdan yapan oldu mu aramızda?
    ben ebay de direksiyona monte edilecek parçaları buldum demekki böyle bir hizmet yapılabiliyor, yaşadığım şehir nedeniyle de fikir edinemiyorum bilgisi olan yazarsa sevinirim?

Forumlardan birinde resimli anlatım eklenmişti montaj için, burada da üye olan Engin bulmuştu hatta resimleri, parçayı getirtip, burada monte ettirebilirsiniz...
  • arkadaşlar başıma gelen bi olayı anlatayım..;

iş yerinden arabamla çıktım. yaklaşık 5km gittikten sonra kenara çektim. 4lü leri yakıp bakkala girdim.. 5-10 dk sonra tekrar arabaya döndüm ve araç çalışmadı..

kesinlikle farları açık unutmamıştım.. araçta elektrik vardı yani uzaktan kumanda ve ön panel çalışıyordu. ama marş almıyordu..
    en az 3-4 kere denedim.. sonra honda mobil servisi çağırdım.. hiçbişey yapmadılar.. anahtarı çevirir çevirmez çalıştı.. aç kapa yaptık. yine çalıştı..

böyle bir olay başına gelen varmıdır? daha yeni 40bin bakımdan çıktı araba..
    bu ne olaki?
  • Bugun sabahtan acil diye satisa cikarilan, 20 binde 2008 model Civic'e bakmaya gittim... abiler, aracin temiz ve boyasiz oldugunu, 31.5 etiketi 31'e birakacaklarini soylediler... Kendi tanidigimiz bir galericiye gosterdim, bir iki yerine bakti arac supheli, oynanan parcalari var dedi... baska bir arkadas ile servisten sorgulattim sasi no'dan... onden saglam darbeli dediler... hadi bakalim, al neresinden yakarsan yak...

velhasil piyasasi 34-35 olan araca bu kadar az isterken ACIL ACIL diye guzel guzel yalan soyluyorlar... aman diyeyim dikkat edin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: pashiba

arkadaşlar başıma gelen bi olayı anlatayım..;

iş yerinden arabamla çıktım. yaklaşık 5km gittikten sonra kenara çektim. 4lü leri yakıp bakkala girdim.. 5-10 dk sonra tekrar arabaya döndüm ve araç çalışmadı..

kesinlikle farları açık unutmamıştım.. araçta elektrik vardı yani uzaktan kumanda ve ön panel çalışıyordu. ama marş almıyordu..
    en az 3-4 kere denedim.. sonra honda mobil servisi çağırdım.. hiçbişey yapmadılar.. anahtarı çevirir çevirmez çalıştı.. aç kapa yaptık. yine çalıştı..

böyle bir olay başına gelen varmıdır? daha yeni 40bin bakımdan çıktı araba..
    bu ne olaki?

Araç otomatik mi? P.de değilse, veya fren+n de değilse vites marş yapmaya izin vermiyor?

• beyler aranızda karadenızden olan varmı. eger varsa bız hondacılar olarak samsunda hondaya aıt bı garaj actık bılgınıze. Karadenızden yada cevre ıllerden olup katılmak ısteyen arkadaslar ıcın maıl adresım (( ulusoy__@hotmail.com )) burdan eklersenız ırtıbata gecerız. Kurdugumuz garajımızda mesela bu hafta yanı 12.03.2010 tarıhınde saat 20.00 de toplanıyoruz. sızlerı ve ılgılenen hondacı arkadaslarımızı beklıoruz.. ıı forumlar dılerım ...
  • Kapalı otopark babından mı
  • 
Sayfa: önceki 764765766767768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.