Şimdi Ara

2005 OpeL Astra TWİNPORT...alınırmı..yardımcı olun lutfen..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
8.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-bankacidan-bakimli-boyasiz-orjinalindirim-25.500-130264164/detay/

ilnadakı arabayı ılk once 26000 lıstelı koydu raca bakmadım tramer sorgulaattım ancak arabada 2007 yılında ıkı defa kaza kaydı cıktı...2000 tl ye yakın bu aracaı almaya degermı arkadaslar.....
    üstadlardan yardım istiyorum ıyıce kafam karıstı......
    km yuksek mı yanı degermı aldıgıma....
    bu aracın paketını nerden anlayacagım essentıa mı yok enjoy mu...

BU ARACA 25000 aşağı vermeycek gibi gözukuyor.ÇOK İDDAALII...ılk arabam olacak ve PAZARLIK AŞAMASINDA KI TAKTIKLERINIZI PAYLAŞIRMISINIZ.... NELERE DİKKAT EDECEM...

bu konular hakkında üstadlardan yardım istiyorum...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Ayrıca twinportlar diğer h kasalar kadar lpg uyumlu değil. Birde 2010dan sonra mı ne benzinli motor kodu değişiyor değişen koddaki motorlarun siboplarında lpg de alimunyium alaşım olduğundan erime oluyor.

İnternette belkide kullanıcı kitlesi en aktif grup opellerdir.

Googleden opel forum diye aratırsanız birsürü forum bulur ve yeterli bilgi alırsınız.

Tavsiyem düşük kilometreli ve daha temiz araçlara bakmanız özelliklede tüpü kendinizin taktırmasıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: entropy

bu arabanın ederi bence 21000 hadi olsun 21250.Çünkü geçen sene opel bu kasanın benzinlisini astra clasicc diye 33000 civari veriyordu.

Ayrıca twinportlar diğer h kasalar kadar lpg uyumlu değil. Birde 2010dan sonra mı ne benzinli motor kodu değişiyor değişen koddaki motorlarun siboplarında lpg de alimunyium alaşım olduğundan erime oluyor.

Googleden opel forum diye aratırsanız birsürü forum bulur ve yeterli bilgi alırsınız.

Tavsiyem düşük kilometreli ve daha temiz araçlara bakmanız özelliklede tüpü kendinizin taktırmasıdır

AZ ÖNCE SAHIBIYLE KONUSTUGUM BU ARAÇ var BUNUN HAKKINDA NE DERSINIZ..
    http://www.sahibinden.c...legance-129861173/detay

ARAÇ BAŞI DİYOR AMA 24500 DEN AŞAĞI VERİR GİBİ DURUYOR...

• Kardeş bu arabayı alsan iki üç sene sonra satmaya kalksan renkten anan ağlar satana kadar.

Düşünsene kim 150 160 binde b...k sarısı araba almak istesin.

Benim kastım dahada düşün kilometre örnek 60 bin 70binde hadi 80 binde ilk sahibinden almaya çalış.

E- devlet şifren varsa görürsün, eğer bir araba çok sahip değiştirmişse uzak dur derim.

Ayrıca alacağın arabada yağ yakma problemi olma olasılığı var buna hazırlıklı ol ; triger konusu çok önemli eğer değişmemiş yada yanlış kişilerde değişmiş ise koptumu 2000- 5000 arası masraf yaparsın.Onun dışında bu araç ideal c sınıfıdır.Yol tutuşu iyi süspansiyonu çok serttir.Lpg de yakıt iyidir.Bazı kronik arızaları vardır.Ama parçası hem yan sanayi hem orjinal boldur.

Bu arabanın en dolusu budur essentia confor paket fakat 2010 dan önceki essentialar bomboştur. 2011 den sonra satılan essentia konforpaketler hem elegance hemde enjoy donanıma fark basar.Bana sorarsan altaki ilan tarzı arabayı 30000 yada 29000 e alırsan iyi iş yapmış olursun.Yoksa 2005 model 100000 i aşmış arablarda çok dikkatli olmak lazım dalavereye çok açıklaar zira
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-hata-boya-yoktur-sadece-36-bin-km-comfort-paket-full-132493978/detay

Tabi bunlar benim fikirlerim ister katılırsın ister sorarsın.

Son olarak bence opel forumlara üye ol ve astra h kasa hatcback 1.6 benzinliler hakında iyice bilgi edin sonra araç ara.Arabayı tanırsan yanılma ihtimalin daha az olur.

İkinci elde satılabilirlik önemli ise kırmızı ve sarı arabalardan uzak dur derim.Beyaz gümüş giri belki bi nebze siyah araba ( bakımı çok zordur hemen çizilr) tercih etmen lazım.

• hayır

hayır
    ? bu nedemek açarsan daha faydalı forum olur.Zira post kasmak isteyen ergen olur

bu arabanın ederi bence 21000 hadi olsun 21250.Çünkü geçen sene opel bu kasanın benzinlisini astra clasicc diye 33000 civari veriyordu.

Aracın ederi 25bin. 21e bul bizde alalım. Bu aracın moturu da LPGye gayet uygundur yeterki düzgün montaj olsun. Sibop erimesi falan olmaz Z16XEP kodludur motoru. Opel bu aracı 33000 e vermedi essentia modelini verdi oda bomboş bir paket ve essentia konfor paketliside 38-39 a geliyordu.

Bulabilirsen elegance veya cosmo modelini al. Hepsinini motor aynıdır(twinport 1.6 105 bg) (2005-2006 bakıyorsan.) en donanımlısı cosmo dur.

• Güzel kardeşim sen en dolu paketin 2011- 2012 modeline (essentia confor plus) hemde 20000 aşmamışına 32000 internet fyatı çekilen bir arabanın 2005 modelini 146 000 de 25000 almak mı gerçek ederi.

Bayiler en son 2013 de kalan 2012 modelleri yok pahasına sattı confor paketini bir tanıdık 35 600 aldı ki o ara bende araç bakıyordum 1.3 cdti easytronic confor olanı ankarada 35 km 43000 ne gidiyordu.

Twinport motorlar öyle her ustanın lpg takacağı kadar basit değildir.Zaten cümleyi tam okursan orda yazan şudur ki düz modeller kadar uyumlu değil.

Ayrıca şöle bir baktım 25000 tl ye bir sürü ilan var ve aylardır satılmayan çok güzel kardeşim arabanın fiyatı senin biçtiğin değil satabildiğindir.

2005 senelerinin ikinci elde en çok tutulan modeli şişman kasa toyotaların bile çok temizleri 25000 e gidiyor hatta iyi bir pazarlıkla es kasa 06 civic bile bulunabilir.

Not: j kasa çıktıktan sonra satılan essential lar ki bunlar 111. yıl piano black tasarımından sonradır.Bunlar ilk çıkan enjoylar kadar doludur.Cosmolardan donanım olarak az bir eksikliği vardır.Ama konsol farklıdır.Cosmoların ki kalite olarak öndedir.

Not2 :Opellerde en donanımsız arabada bile donanım alt yapısı hazırdır.Ve az bir uğraaş ile bazı donanımlar eklenebilir.

Ben 30000-31000 tl ye sıfır kokusu üstünde duran full essentia konfor varken 2005 model hoşoflara 25000 tl vermem.Sen satarsan helal olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi entropy -- 7 Ağustos 2013; 2:05:10 >

• 25 le 32 arasında fark var bu mantıkla gidersek sonu gelmez, bütçe nedir 25 binse 32lik araba bakılmaz ne var arada 7bin mi evet ne olacak dersek bu sefer 32 olur 39.. 46 diye gider. LPG de twinport motorlarda dikkat edilecek husus emme manifoltunun delindiği noktadır sadece ve motor lpg ile gayet uyumludur.

Satılmayan bir sürü ilan olabilir temizini bulmak mesele 1 parça boya der gider bakarsın araç pert satılmaz tabi. Satılan da bir çok araç var. Bu araçlar 24-25 temizse gider.
    Ayrıca elegance ve cosmo modelleri dolu modellerdir. Bunlar bakılabilir. 2005-2006 temiz kullanılmışsa hoşaf olmamıştır. ama çok hor kullanılmış bir 2011 bile hoşaf olabilir.
    Not2 ye tamamen katılıyorum.
  • Hocam, 2005 Astra H kullanıcısıyım ve nacizane fikrimi söyleyeyim. beyaz olan araç Enjoy modelidir. ve en kralı 25 e gider. (ama bu araç etmez söyleyeyim) ayrıca yakıt konusunu abartmış. benim araç şuan sakin kullanımda Ş içi: 24-25 Kr civarı bişey yakıyor( LPG ile ) Ş.dışı: 20-21 Kr yakıyor. (100-110 civarı hızlarla). Bal renkli olan elegance modeli dolu bir araçtır. önemli bir kazası belası yoksa 25 civarı alınabilir ancak renk konusu biraz sıkıntı olabilir diye düşünüyorum. Aracımda BRC marka LPG var ve 4 yıllık kullanımda subap sorunu falan yaşamadım çok şükür ancak bir kez ateşleme bobinini değiştirdim ( LPG den olduğunu söylemişlerdi ). Yardımcı olabileceğim bir sorun varsa kullanıcısı olarak seve seve cevaplarım.

Bu aracı alsanda bir triger buji yapsan bide disk balata ve z rot olsa zaten kafadan 1500 yazar.Marş dinamosu eli kulağında aküde öyle olsa 250 de o yazar motor kapalı kutu birşey çıksa en az 2000 der.Baskı balatayı saymıyorum bile .Ha bunlar çıkmayada bilir ama risktir.Çıkarsa hem araçtan soğursun hemde araç sana acayip pahalıya gelir satsan zarar binsen dert olur.

Sonuçta gözü karartıp temize yönelmekte fayda var...Tabi imkan meselesi.Eğer bütçe yoksa temizi düşene kadar sabretmeli.Sayglıar.

Enjoy modeli rahatlık ile 21500 22000 tl ye buluna bilir.Yukarıdaki kilometreler baz alınırsa.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-odak-tan-opel-astra-hb-1.6-enjoy-sp-lpg-li-133097004/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2005-model-sirali-lpgli-yeni-fenni-muayeneli-astra-enjoy-131181410/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2005-model-astra-1.6-enjoy-hatasiz-133726458/detay

durumlarını bilmemekle beraber örnek verebilirim.

Yanlız bu 2005 modeller genelde galeride buda şu anlam ifade eder: Bu model bukasada dalavere çok dikkat etmek lazım

• quote:

Kardeş internette 32000 yazıyor ise 30000 yada 31000 alınır bu araç ki arada 5000 bine 7 yaş genç ve "sıfır ikinci el" bol donanım alıyorsun sonuçta.

Bu aracı alsanda bir triger buji yapsan bide disk balata ve z rot olsa zaten kafadan 1500 yazar.Marş dinamosu eli kulağında aküde öyle olsa 250 de o yazar motor kapalı kutu birşey çıksa en az 2000 der.Baskı balatayı saymıyorum bile .Ha bunlar çıkmayada bilir ama risktir.Çıkarsa hem araçtan soğursun hemde araç sana acayip pahalıya gelir satsan zarar binsen dert olur.

Sonuçta gözü karartıp temize yönelmekte fayda var...Tabi imkan meselesi.Eğer bütçe yoksa temizi düşene kadar sabretmeli.Sayglıar.

Enjoy modeli rahatlık ile 21500 22000 tl ye buluna bilir.Yukarıdaki kilometreler baz alınırsa.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-odak-tan-opel-astra-hb-1.6-enjoy-sp-lpg-li-133097004/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2005-model-sirali-lpgli-yeni-fenni-muayeneli-astra-enjoy-131181410/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2005-model-astra-1.6-enjoy-hatasiz-133726458/detay

durumlarını bilmemekle beraber örnek verebilirim.

Yanlız bu 2005 modeller genelde galeride buda şu anlam ifade eder: Bu model bukasada dalavere çok dikkat etmek lazım

Bu düşünceyle araba alamazsın bakacaksın beğenirsen alacaksın sağa sola göstereceksin. Ve 1500 tutar dediğin parçaları yazıyorum işçilikle dahil 800 civarı tutar. Ya aldığın 2010 - 2011 aracın beyni bozulsa? ne yapacaksın? Bu biraz şans işi. hiç bir şeye güvenemezsin sıfır aldın eve giderken kamyon çarpsa?

Tabiki herkes sıfır ya da sıfır ayarına yakın araba almak ister ama imkanlar çerçevesinde düşünmek lazım.
    Verdiğin araçlarda mutlaka sıkıntı vardır. 25 -26 arası güzel bir 2005-2006 elegance bulunup alınır ve parasını hak eder.

Triger seti 165
    Buji 4 tane 35
    balata 4 tane 90
    z rot 2 tane 50
    disk 4 tane 300

• tirgerle birlikte v kayışı ve devirdaim de değişir.Ayrıca Sadece bu ikisi hariç 640 tl parça tutuyor nasıl 800 tl ye çıkacak .
    Ben bunları kmler yüksek olduğu için yazdım. Bu kmlerdeki muhtemel sıkıntılar
    Bugün sade triger kayışı devirdaim ve v kayışı işcilik dahil 450 - 600 arası değişir.
    Orjinal gm alırsan fiyat artar.
    Km düşük ve temiz bir ikinci elde de sıkıntı çıkar ama en azından tevekkül yapıyorsun.O artık nasibin oluyor.Bu kmde ve modelde kumar oynuyorsun zar atıyorsun.

Neyse bunlar benim fikrim ben o araca o parayı vermem.Herkesin kendi hür iradesi ve aklı var kafasına yatanı yapar.Sonuçta önemli olan inşallah arkadaşa hakkında hayırlısı olur aldığı araabadan memnun kalır.Allah rast getirir.

Kardeş bu arabayı alsan iki üç sene sonra satmaya kalksan renkten anan ağlar satana kadar.

Düşünsene kim 150 160 binde b...k sarısı araba almak istesin.

Benim kastım dahada düşün kilometre örnek 60 bin 70binde hadi 80 binde ilk sahibinden almaya çalış.

E- devlet şifren varsa görürsün, eğer bir araba çok sahip değiştirmişse uzak dur derim.

Ayrıca alacağın arabada yağ yakma problemi olma olasılığı var buna hazırlıklı ol ; triger konusu çok önemli eğer değişmemiş yada yanlış kişilerde değişmiş ise koptumu 2000- 5000 arası masraf yaparsın.Onun dışında bu araç ideal c sınıfıdır.Yol tutuşu iyi süspansiyonu çok serttir.Lpg de yakıt iyidir.Bazı kronik arızaları vardır.Ama parçası hem yan sanayi hem orjinal boldur.

Bu arabanın en dolusu budur essentia confor paket fakat 2010 dan önceki essentialar bomboştur. 2011 den sonra satılan essentia konforpaketler hem elegance hemde enjoy donanıma fark basar.Bana sorarsan altaki ilan tarzı arabayı 30000 yada 29000 e alırsan iyi iş yapmış olursun.Yoksa 2005 model 100000 i aşmış arablarda çok dikkatli olmak lazım dalavereye çok açıklaar zira
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-hata-boya-yoktur-sadece-36-bin-km-comfort-paket-full-132493978/detay

Tabi bunlar benim fikirlerim ister katılırsın ister sorarsın.

Son olarak bence opel forumlara üye ol ve astra h kasa hatcback 1.6 benzinliler hakında iyice bilgi edin sonra araç ara.Arabayı tanırsan yanılma ihtimalin daha az olur.

İkinci elde satılabilirlik önemli ise kırmızı ve sarı arabalardan uzak dur derim.Beyaz gümüş giri belki bi nebze siyah araba ( bakımı çok zordur hemen çizilr) tercih etmen lazım.

fikirleriniz cok mantıklı 25000 tl var ancak zorlasam 30000 ne cıkarım...ama ne biliyim ya........25000 TL YE ALINABILECEK BEN BUNDAN BAŞKA MARKA GÖREMIYORUM....BI BUNU ALMAYI GOZUM KESIYOR ÖYLE PEUGEOT FALAN ALAMAM...

• 2011 model comfort paket olanini ciziksiz hasarsiz olanini 31000tlye verdik, kilometresi de 8700kmde idi. Bence bu araç için asiri pahali.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.