Şimdi Ara

2005 megane 2, akü problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar araç megane 2 1.6 benzin 2005 model periyodik olarak kendi servisinde bakıma girer daha hiç sanayiye girmedi.
    geçtiğimiz cuma günü babam eve gelirken yolda ön taraftan dumanlar yükselmiş tabi hemen servise götürmüş araca bakmışlar klima borularında sıkıntı var demişler temizleyip göndermişler. sonra annem arabayı almış markete çıkmış gelmiş. cumartesi günü arabayı alacaktım annem arabada sıkıntı olduğunu söyledi. motor dizel motor gibi ses çıkartıyormuş. indim kaputu açtım (meraklı olduğumdan en ufak ses geldiğinde motoru açar bakarım) arabayı çalıştırdım baktım ki ne göreyim aküyü şarj eden dinomanın kayışı yok aracın hemen akü alarm lambası kırmızıya döndü. motordan acayip bir ses geliyor sanki patlayacak. hemen servisi aradım. pazartesi sabah açığız dediler. tamam dedim.
    bu sabah servisi aradık çekici gönderin diye biz gönderirsek 150 lira tutar siz kaskoyu arayın onlar çekici gönderirler herneyse aradık kaskoyu sorun mekanikse bizi ilgilendirmez demezlermi tekrar servisi aradık "araç çalışmıyor" diye söyleyin dediler tekrar kaskoyu aradık araç çalışmıyor dedik :D (komedi gibi) yarım saat sonra çekici gelecek.

şimdi servis yaptığı hatayı bize yıkmaya çalışıyor araç sizin kapınızın önüünde bozulmuş garantiye girmez parası neyse alırız diyorlar. ne yapmak lazım.
    bide ben meraklı olmasam çıksam yola araba yolda giderken istop etse (ben biraz hızda yaparım) ölüp gidecez. bu iş bu kadar basit olamamlı.
    yorum ve tavsiyeleriniz bekliyorum. oturduğum yer çengelköy-ist. servis ümraniye girişindeki reno servisi

edit: araca eksper gelip bakacakmış suç kiminse çekicinin parasını o karşılayacakmış. suç kimde peki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi act02 -- 6 Kasım 2017; 9:43:10 >

• Madde 1-Hangi servise gidiyorsanız sesinizi 1 kere yükseltip bağırarak yine anlamazlarsa Renault Türkiyeyi arayarak işinizi halledin, ben aradığımda olmaz diyen servis 1 gün sonra sizi bekliyoruz diye telefon ediyorlar.Bir diğer gidişinizde sorun ne olursa olsun tek kelime etmeden yapıyorlar.

4 farklı model sıfır aracımda uyguladım hepsinde işe yaradı tavsiyedir.
  • emre_ege21 kullanıcısına yanıt
    En son sizin dediğinizi yapacağız galiba. Adamların umrunda degil daha yeni buyuk bakim gecirdi araba 4 bin lira masraf cikti ekper isi kasgocunun cahilligiymis. Bakalim bekliyoruz durumun ne olacagini soyleyecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • act02 kullanıcısına yanıt
    Araç serviste yapılıp faturası varsa yapılan herşeyden onlar sorunlu.Diğeri servise girdiğinde sözü edilen kayışta problem varsa sizi uyarmak zorundalar değiştirip değiştirmemek sizin bileceğiniz bişey.Hakkınızı arayın hayırlısı olsun.
  • emre_ege21 kullanıcısına yanıt
    babama 1.400liraya yaparız demişler. yarın gidip yapabileceğim herşeyi yapacağım. böyle rezillik olmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.