Bildirim
2005 HONDA CIVIC sis farı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Yuhhh. Tek fara 360 mı. 100 lira daha koysan jant alırsın bu ne be.
Soruna gelince japon parçacılarına bakacaksın, başka çözümü yok.
Selamlar. -
istanbuldan aksaray yan snayi parçacıları veya çıkmacıları araştırsan iyi olur -
O da birşey mi? 2005 ls civic arabama 4 ay önce hırsız girdi, salak teybi sökmeye calışmış sökememiş parcalamış bırakmış, servis (Park Honda) 900 milyon fatura etti orijinal radyo ve kaset calan dandik cihaza. İçim cız etti kasko da ödese bilseydim yaptırmazdım. Cepten verip 300 e mp3 lü pioneer cd calar taktırırdım. -
valla yaptırdım 400 liraya maal oldu içim cız etti . -
hondanın böyle ekstra parçaları çok pahalı
bi ara ön göğüs için ahşap çıtalara alacaktık havalandırmanın felan etrafına, manyak bi fiyat çekmişlerdi şimdi hatırlamıyom, yaptıramadık kaldı -
quote:
Orjinalden alıntı: Untouch
hondanın böyle ekstra parçaları çok pahalı
bi ara ön göğüs için ahşap çıtalara alacaktık havalandırmanın felan etrafına, manyak bi fiyat çekmişlerdi şimdi hatırlamıyom, yaptıramadık kaldı
Benim arabada gögüste gri kaplama var (Civic'lerde görmüssünüzdür). Ama yandaki izgaralarda yok (ahmak kafam, arabayi alirken yanlardakiler de olsun dedim, Efe'deki kiz onlar sonradan kalkiyor, koymayalim bosuna dedi de inanmistim)
Sonradan o izgaralara da yapistirin diye servise gittim (Efe ve Bora'ya) 10-15 lira filan der diye bekliyorum. Adamlar 300 YTL mi ne fiyat çektilerdi.
Gögüse yapistirip yanlara yapistirmadiklarindan, o bozduklari takimlarin yan parçalari da hep ellerinde ha, bir yigin. Ne uyaniklar yahu. Almadim artik. Öyle gögüs gri, yan izgarlar kahverengi duruyor. (Ankara'da böyle Civiclere uygun satiliyor mudur baska yerde?)
-
ben dışarda baktım ,serviste 3 parça takıyorlar o gümüşi plastiği benden 2005 yazında 270 istedilerdi galiba arabayı sıfır alırken.dışarda istanbuldan getirten aksesuarcıların toptancısına gittim Adana'da adam 100 ytl dedi ancak bu sefer 3 parça yerine 4 tane kapı kolu içten çerçeve de içinde.
yani serviste dandik plastik parçalara hem de 3 tanesine , 7 parçalık takımın 3 katı para istiyorlar.
ama dehşet yakışıyor bea. gümüş olacak ahşap olmayacak -
Yahu ne kadar pahalı bea. Ben aracı alırken hediye olarak takmışlardı Allahtan. Kötü tampon bantları bile kaç liradır kimbilir. Arka stop lambaları iki parçadan oluşuyor biliyorsunuz. Benim arka stop lambasının bagaj üzerindeki kısmında hafif bir kırık olmuştu. Sigara izmariti kadar. Servise gittim 180 YTL dediler. Nutkum durdu bir anda. Bende Şaşmazdaki sanayie gittim. Bu tür kırıklarda oraya parça kaynatıp tamir ediyorlar. Yaklaşık yarım saat sürdü işim. 10 YTL'ye hallettik. Çok dikkatli bakmazsan anlaşılmıyor bile tamir olduğu. -
gezinirken gözüme takılmıştı:
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=26105&productid=otm491149#tablnk
burada orjinal sis farı 154,88 YTL -
Hayret bir şey. Hepsiburada da orj. sis farı satılıyor ha. Vay anasına burdan alıp servise veya başka bir yere taktırılabilir. Çok da ucuza gelir. -
quote:
Orjinalden alıntı: msumsu
gezinirken gözüme takılmıştı:
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=26105&productid=otm491149#tablnk
burada orjinal sis farı 154,88 YTL
Allah razı olsun kardeşim. Ramazan günü sevap işledin, sağolasın. -
Valla çok iyi ettin be kardeşim bende arayıp duruyodum. Serviste çiftine 680 ytl dediler kanım dondu. Bende buradan hemen bir sipariş verdim. Çok sağolasın yani... -
valla yuh dedittiriyoelar insana dısarıda daha ucuz olaya bak -
doğru sanayiye git orda çok daha ucuza bulursunn -
cem honda ya sordum civic için sis farı 700 ytl dedi....yorum yok.. -
internetten sipariş edip taktıran var mı? birde açma-kapama düğmesini nereye takıyolar çok merak ediyorum. -
Arkadaşlar ön göğüs kaplamalarını ebaydan bakmanızı öneririm buradaki fiyatlara göre çok komik fiyatlara bulabilirsiniz... -
internetten sipariş edip taktıran var mı? birde açma-kapama düğmesini nereye takıyolar çok merak ediyorum. -
Ben arkadaşın dediği internet adresinden sipariş verdim. 3 gün içinde elimde oldu. 150 ytl. Bostancı sanayide İkiler Honda'nın elektrikçisine taktırdım.40 ytl 'de verdim. Ama bayağı zahmetli bi iş. Tamponu tamamen söküyorlar. Kabloları felan içeriden geçirip, bağlıyorlar. Yaklaşık 45 dak. sürüyor. Benim arabada solda far yükseklik ayarı ve elektrikli aynanın arasında boş bir düğme yeri var. Oraya uygun ebatda zaten kutunun içinden düğmesi çıkıyor. Oraya taktlar. Cuk oturdu. Ama alırsan taktırırken mutlaka iyice silikon çektirmeyi unutma. Ben silikonlatığım halde 2 ay içinde sol farda azıcık da olsa buharlanma oluştu.
Benzer içerikler
- honda city neden tutulmuyor
- honda jazz
- honda jazz alınır mı
- ikiler honda
- vt vites nedir
- honda fiyat listesi 2025
- honda freed
- honda prologue
- honda elektrikli araba
- honda civic 2022 fiyat listesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X