Şimdi Ara

2005 Ford fiesta Havalandırma Düğmesi Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aracımdaki sorunun nerden kaynaklandığını çözemedim havalandırma düğmesinii 1,2,3. kademelere getirdiğimde hiç hava gelmiyor sadece 4. kademede hava geliyor. Klima herhangi bir problem söz konusu değil 4. kademede normal şekilde çalışıyor 1,2,3 de aynı şekilde hava gelmiyor. Sorunun nerden kaynaklandığı hakkında bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim. Parça bozuksa nerden temin edebilirim parçanın model numarasını bilen varsa iyi olur.
    İyi Forumlar.

• Fan motorunun hızını kontrol eden direnç kutusu vardır. Onu yenilemeniz gerekiyor.
  • polen filtresini değiştirin birde öyle deneyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpernbugra

Fan motorunun hızını kontrol eden direnç kutusu vardır. Onu yenilemeniz gerekiyor.

Parcanin ismi tam olarak ne diye geciyo acaba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spawn-06

quote:

Orijinalden alıntı: alpernbugra

Fan motorunun hızını kontrol eden direnç kutusu vardır. Onu yenilemeniz gerekiyor.

Parcanin ismi tam olarak ne diye geciyo acaba.

Kalorifer rezistansı diye bilinir. Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerosen -- 9 Eylül 2012; 17:50:44 >

• tecekkurederim hocam ben bi ön araştırma yapayım.
  • parçayı araştırdım tamir edilebilyormuş ford fiestalarda bi çok kişi yaşamış benzer sorunu parçanın üzerindeki direnç yanıyormuş genelde sorun ondan kaynaklanıyormuş.Torpidonun iç kısmında biryerdeymiş parça ama ben bulamadım bulsam sorunu çözecem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://www.ebay.co.uk/itm/Focus-Mondeo-Fiesta-Heater-Actuator-Switch-1S7H19B634CA-/270732531443

torpidonun iç kısmında bu parçayı gözüme kestirdim ama tam olarak emin değilim bumudur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.