Bildirim
2005 corolla terra icin jant

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Servis yada cıkmacılardan bulabilrsin. -
serviste cok pahali. tanesi 1000 ytl dediler sok oldum.
bildiginiz bir cikmaci varmi istanbul anadolu yakasinda bu tur seyler satan. -
walla ya şu jant işlerine akıl sır ermiyor servislerdeki..
benim jantımıda oyle fiyat istediler, jant alacagım yer tanesine 250 vereyedim dedi
bende yürü dedim -
1000ytl mi ? Yuhh
4tane 18" jant alırsın 1000ytl ye. Neden orjinal taktırıyorsun ? Cıkma al yada güzel jantlar var pisayada onlardan tak.
İstanbulda olmadıgım icin cıkmacıların yerini bilmiyorum ama cıkma uzmanı aktemur var o sana bulur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseaz -- 26 Temmuz 2007; 11:34:46 > -
orjinal parca olunca adamlar ucuyor. orjinal janti hosuma gitti o yuzden istedim. ama bu kadar yuksek oldugunu bilmiyordum. o fiyata gider bendeki arabayi satar sol alirim. zaten onun ki celik jant. -
bence jant yerine çelik jant görünümlü kapaklardan 40-50 ytl'ye alabilirsin -
satılık var burda bak
http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4354482&keyword=corolla
4 tanesi 1000 ytl miş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fxmahoney -- 5 Ağustos 2007; 15:07:52 > -
0212 654 27 79 bu numarayı ara İST-YENİBOSNA 'da Toyota çıkmacısı SOL jantlarını bana 500e bırakıyordu ama benim jantlarıda alarak;) -
quote:
satılık var burda bak
http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4354482&keyword=corolla
4 tanesi 1000 ytl miş
bu ilani bende gordum hem uzak hemde cok istiyor.
quote:
0212 654 27 79 bu numarayı ara İST-YENİBOSNA 'da Toyota çıkmacısı SOL jantlarını bana 500e bırakıyordu ama benim jantlarıda alarak;)
jantlar 2005 model toyota nin jantlarimi acaba.
-
2005 olması farketmez 2002 ile 2006 arası 9.nesil corollanın SOL VERSİYONUNUN aluminyum alaşımlı jantları diyorum sana seninkiler büyük ihtimal kapak olmalı!! -
quote:
Orjinalden alıntı: ideas
orjinal parca olunca adamlar ucuyor. orjinal janti hosuma gitti o yuzden istedim. ama bu kadar yuksek oldugunu bilmiyordum. o fiyata gider bendeki arabayi satar sol alirim. zaten onun ki celik jant.
Gerçekten öyle
-
quote:
2005 olması farketmez 2002 ile 2006 arası 9.nesil corollanın SOL VERSİYONUNUN aluminyum alaşımlı jantları diyorum sana seninkiler büyük ihtimal kapak olmalı!!
evt bendekiler plastik kapak. o bile serviste tanesi 50 ytl. ben orjinalmi anlaminda sormustum. birde temizmiydi janlar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X