Arkadaşlar satılık aracıma bir Cordoba takas teklifi geldi. Ama ben bu araba hakkında pek bilgiye sahip değilim. Sorularım şu şekilde:
Stylence, Signo, Elegance, S-Rider bunların arasındaki farklar nedir ?
1.4 TDI motorların hepsi 3 silindir mi ? Bu motorlar kaç HP ? Çekişi nasıl ? Kalkışı nasıl ? 3 kişi binince Ankaranın yokuşlarında bayılır mı ?
Yakıt sarfiyatı nasıl?
Arabanın genel olarak artıları eksileri nelerdir ? Kronik sorunları var mıdır? Ses yalıtımı nasıldır ? B sınıfı bir arac olarak konforu iyi midir?
Takas önerilen araba 1.4 dizel 2005 model 150.000 km 'de. Kasada 2 parça işlem görmüş. Dijital kliması var. Piyasa fiyatı nedir ?
takip banada teklif etmişlerdi kabul etmemiştim şimdi temiz bulsam alırım. cevaplara gelirsek hepsi vw nin polo da kullandığı 3 silindirli TDI motorları kullanıyorlar hepsi 80hp fabrika çıkışlı çekiş-bayılma yüksek torkundan dolayı olacağını sanmıyorum yakıt tr nin rekorlarında forumda ekran alıntısı var 3.1lt yakmış üyelerden biri kronik sorunları aks kesme ve yalıtım bildiğim kadarıyla Uzun yolda üzer arkası bayağı dardır Stylance en dolusu (veya style) diğerleri hakkında bilgim yok
Abi sağolasın bilgiler için.
Konu güncel tecrübeli arkadaşlardan cevaplarını bekliyorum