Şimdi Ara

2005 c230 kompressor...???? eksantrik mili..arıza??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • aracımda eksantrık dıslılerınden bırı deıstı...bu deıstıkten sonrada aracın esas sorunu kalktı..fakat bı kac kılometre sonra arıza lambası yandı ve motor sarsıntılı calısıyor ara ara... aracın ıcınde rahatsız edıcı sekılde.... bılgısayara bagladıgımızda (emme eksantrık mılının konumu yanlıs dıye arıza cıktı... ve aralıklı olarak yazıyo bılgısayarda...
    arızanın nedenı sızce ne olabılır arkadaslar...bilen yada basına daha once gelmıs olan varsa yardımcı olursa sevınırım...sımdıden tesekkurler...

• arkadaslar arefe gunu ayni arizayi benim aracim da verdi 2005 c180 komp. kam milininin dislileri degisicek dedi ustanin biri ve 4000 masraf cikardi.aracimda cekis dusmesi ve vuruntu yok.baska ustalar farkli seyleer soyledi. bu arizayi arastirirken konunun acilmis oldugunu gordum. nasil bir yol izlemeliyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2007 ya da 2008 öncesi motorlarda görülen bir arıza bu bildiğim kadarıyla.
    184'lük motor ile çözülmüştü diye biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.