Şimdi Ara

2004 Sedan Clio ön hoparlörler hakkında!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yakın zamanda 2004 Sedan Clio modelini alacağım, uzun süredir de kullanıyorum ama araç şuan benim değil, o yüzden sesini deneme fırsatım oldu, ön hoparlörler hiç tatmin edici değil, bende arka panzılotla birlikte önlere sağlam ses verecek hoparlör araştırması yapıyorum. Acaba ön kapılardaki hoparlörlerin çapı ve derinliği nedir tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum.

Social Club : xX_3B_Xx - Battlelog/Origin : xX_3B_Xx - Steam : xX_3B_Xx - Uplay : xX_3B_Xx
  • dediğin gibi ses tatmin edici degil . onları söküp 13cm alpine 2 yollu almıştım tamamen satıcının tavsiyesi. arkaları kestirmedim ama orayada 16cm yuvarlak oluyormuş

Orijinalden alıntı: Voli_

dediğin gibi ses tatmin edici degil . onları söküp 13cm alpine 2 yollu almıştım tamamen satıcının tavsiyesi. arkaları kestirmedim ama orayada 16cm yuvarlak oluyormuş

16cm yuvarlak derken? Sanırım orjinal pandizotlarda hoparlör yuvası yok?

Social Club : xX_3B_Xx - Battlelog/Origin : xX_3B_Xx - Steam : xX_3B_Xx - Uplay : xX_3B_Xx
  • Kardeşim bagajı aç alttan pandizota bak yuvaları mevcut . sadece orayı kesip tesisatı baglayacaksın

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.