Şimdi Ara

sizce bu 2004 skoda fabia 1.4 choice 101 iyimi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Bu aralar araba almayı planlıyorum ve aldıgım ilk araba olacak benım ıcıni, bu skodalar dıkkatımı cektı sizce nasıl bı araba kullananlar varsa fıkırlerını ögrenmek isterım.

birde bu ilanda kı araba ve fiyatı hakknda ne dıyorsunuz

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-ilk-sahibinden-296144824/detay

son olarak benzınli oluşu cok sıkıntı cıkarırmı yakıt harcaması olarak.

buarada dusundugum arac 2004 2005 modelleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhendıs bey -- 10 Mayıs 2016; 21:32:07 >

• Km yi kontrol ettirmekte fayda var yoksa arac güzel.tuketimi sehir ici 7 8 sehir disi 6.5larda gezer tahminim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

1.4 Motorlar tüpe tam uyumlu motorlar km de orjinalse içiniz rahat olsun. Eskiden aynı motorun 75bglik modeline sahiptim, öyle ahım şahım bir yaktığı yokti tüple.

Dacia Duster 1.0 ECO-G Comfort
  • Araç gerçekten çok temiz ve diri duruyor eğer fazla km yapmayacaksınız güzel bir araç şehir içi 10 litreden aşagı yakmaz fabrika verisi 9.5 litre bu şartlar altında alınabilir yani gerekirse lpg taktırabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtypeee -- 10 Mayıs 2016; 22:50:42 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • km orjınal oldunu dusunuyorum ılan sabıhını tanıyorum mahalleden baya zamandır, ılanı yeni gördüm ama yarın bı sorucam guvenılır bırıdır yanı. 25 e indirebilirim muhtemelen fakat daha sonra satarken zor olurmu cok pıyası olan bı araba olarak gormuyorum emın degılım ama :D

birde lpg takmayı pek düşünmüyorum açıkcası. Sıkıntısı cok olurmu ılerlıyen zamanlarda baş agrıtma durumu ve ya bu modellerın bellı bı sıkıntı varmı bildiğiniz.

Bu arada cevaplarınız için tesekkürler.

Orijinalden alıntı: muhendıs bey

km orjınal oldunu dusunuyorum ılan sabıhını tanıyorum mahalleden baya zamandır, ılanı yeni gördüm ama yarın bı sorucam guvenılır bırıdır yanı. 25 e indirebilirim muhtemelen fakat daha sonra satarken zor olurmu cok pıyası olan bı araba olarak gormuyorum emın degılım ama :D

birde lpg takmayı pek düşünmüyorum açıkcası. Sıkıntısı cok olurmu ılerlıyen zamanlarda baş agrıtma durumu ve ya bu modellerın bellı bı sıkıntı varmı bildiğiniz.

Bu arada cevaplarınız için tesekkürler.

Herhangi bir kronik sorunu olduğunu duymadım araç zaten temiz kmside düşük bakımlarıda zamaninda yapilmis ise sorun cikartmaz tek sorun yakıt olur lpg taktırmazsanız şehir içinde 40 kuruş civarı yakıt harcarsınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • peki bu modelin iç donanımı hakkında bilğiniz varmı hava yastıgı vs. Yani Choice modelın artısı ne eksisi nedir.

Orijinalden alıntı: muhendıs bey

peki bu modelin iç donanımı hakkında bilğiniz varmı hava yastıgı vs. Yani Choice modelın artısı ne eksisi nedir.

4 Airbag, özel Choice döşeme, özel Choice logoları, özel Choice Dot Matrix yol bilgisayarı, Abs, Asr, 3 tuşlu sustalı anahtar ve yedek anahtar, 8 hoparlör sistemi, özel Choice 15" jantlat gibi özellikleri var. Özel seri, 2004-05 arasında üretilmiş.

Bir de zamanında sıfırı 26.800 Liraymış vay be.

Dacia Duster 1.0 ECO-G Comfort
  • 2004 model Fabia'ya 25000TL vermeyin bence. 2011-12 Fabialar var 29-30000TL civarina.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.