Şimdi Ara

2004 renault kangoo marş problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
4.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim geçenlerde bir sıkıntım oldu size danışmak istedim ne yapmam konusunda.. 2004 model renault kangoo 1.5 dci arabamı 1 yıl önce aldım 1 yıldır sorun çıkartmadı hiç muayeneden falan geçti. Geçenlerde çeyrek depo mazot vardı 25 km falan yol yaptım bir alışveriş merkezine girdim park ettim. Çıkışta arabama bindim her zaman 2 saniye içinde çalışan araba gır gır gır gır yapıp çalışmıyor. Dizel araba olduğu için marşa basmadan sarı ışıkların tümünün sönmesini bekliyorum marşa basıyorum 2 saniye sonra çalışacak gibi yapıyo sesi değişiyo ama çalışmıyor. Elim marşda iken göstergelerde motor işareti gibi bişey var stop yazan bu aracı kullananlar bilir o yanıp sönüyor sonra kızdırma bujisi lambası olması lazım o yanıyor ve en son yağ lambası yanıyor araba çalışmıyordu 4-5 kez marş basıp denedim. yağını falan kontrol ettim hepsi tamamdır. Bi arkadaşı aradım sormak için tekrar marşa bastığımda hemen çalıştı bunun nedeni ne olabilir acaba anlık birşeymiydi yoksa servise götürmem gerekir mi ?

• Konu biraz uplanmış gibi olucak ama aynı sorun dün bende de oldu, hemen servisi arayıp durumu anlattım ondan sonra anahtarın ıslak olup olmadığını sordu ben de bi baktım gerçekten ıslanmış.Evde fön makinesiyle kurutunca çalıştı
    Yani sorun anahtardaymış, bu sorunu yaşayanlar anahtarlarını kontrol etsinler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fiat doblo teyp sorunu
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.