Şimdi Ara

2004 Passat 1.9 tdi'dan sonra ne alınır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 1 sene önce 2004 1.9 tdi exclusive passat aldım. Aracımın yol tutuşu sürüş keyfi harika fakat bir kaç olay yaşadım ve aracımdan soğudum. (Park halinde 1 kamyon sürttü ve arkadaşım uzun yolda köpeğe çarptı alttaki siyah plastik tampon değişti.). 50 000 Tl civarında bir araç alacağım aynı tadı vermesini istiyorum ama kafam karışık hiç bulamazsam gene passat alacağım ama son kasası ve B 5.5 haricinde diğer kasaları hoşuma gitmiyor. 2. el araç almakla 0 arasında kaldım. 0 da önerebileceğiniz araç varmı? (HB olmayacak sedan takıntılıyım) 2. el alıpta passatı aratmayacak temiz bulabileceğim araç önerebilirmisiniz. Sürüşü hakkında hiç bilgim yok ama Honda CIVIC'lerin kasaları hoşuma gidiyor fiyat olarakta elegance modeli uygun ve eco olarak fabrika çıkışlı tüplü araç üretmişler. Sedan her türlü öneriye açığım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flecian -- 22 Eylül 2012; 12:00:48 >

• 50bin butce demissiniz
    55bine en dolusundan 2012 civic alabilirsiniz
    ama passat gibi olurmu bilemem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flecian

o fiyatlara superb,passat,avensis gibi araçlar var(0km).
    D sınıfından inip C sınıfına binmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Bence D den inip B ye binin. Bu zamlardan sonra binilmez D ye artık...
  • Passat Trendline 1.4 TSI liste fiyati 55.700 TL. Giris donanimi olmasina karsin bence gunluk kullanim icin gayet yeterli. Belki ileride birkac ekleme dusunebilirsiniz. Yakit olarak da yeni nesil 1.4 TSI Bluemotion ile eski nesil 1.9 TDI arasinda ucurum olmayacagini dusunuyorum.

Sonucta VW'nin hemen hicbir modelinde kasalar arasinda karakter, surus dinamikleri anlaminda buyuk fark olmaz. Bildiginiz aracinizin yenisi olur.

Civic'e gecerseniz yalitim, konfor, malzeme-iscilik kalitesi gibi konularda Passat'i mumla ararsiniz. Bunlar sizin icin onemli degilse sorun yok.
  • 2.El B6 Passat . Lütfen sırf sıfır diye o kadar parayı C sınıfı araca vermeyin.
  • sıfır passat bakın derim 55.700 liste fiyatı var, donanım olarakta yeterli seviyede.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Insignia 1.4 Turbo alınır.
  • accord
  • Passatın yol tutuş ve sürüş keyfini beğendikten sonra birde Ford denemelisiniz bence

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2010-model-72000-km-de-masrafsiz-servis-bakimli-2-0-tdci-titanum-99693599/detay
  • O passat bırakılmaz.O arabayı kullanmayan da bilmez.Çoğu araçta o aracın konforunu yol tutuşunu bulamazsınız bence.Sunroof varmı ?
  • b6 passat olmayacaksa mondeo veya superb derim.üçüde birbirine heryönden yakın...
  • Vw'e tercih edilecek bir arac yine bir vw,dir

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Vw'e tercih edilecek bir arac yine bir vw,dir

Bence 2. el City.

Not:5 mesaj yukarıya odaklan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jamais Vu

quote:

Bence 2. el City.

Cokmu fenayiz ne

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jamais Vu

quote:

Bence 2. el City.

Cokmu fenayiz ne

Artık gırtlağa kadar gelmişti,şimdi sıra bizde.

• Kamyon sürttü diye arabadan mı soğunur yahu.10 numara araban var öyle civic falan alırsan hata edersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur_yavuz

quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Bence D den inip B ye binin. Bu zamlardan sonra binilmez D ye artık...

Alıntıları Göster
    Yakıt canımı yakıyor biraz o yüzden sınıf düşüyorum. Aracın rengi metalik gece mavisi resmen nazar çekiyor. B6 kasa 2009 1.4 TSI kullandım yok arkadaşlar o gücü hissedemedim sadece daha sessiz motoru var. Birde biraz daha spor araç istiyorum. Şuandaki aracımı alırken sadece piyasası hızlı olsun diye almıştım ama sonrasında çok bağlandım. Bugün Honda bayisine uğradım Civic kokpit olarak çok modern fakat plastik işçiliği olsun güven hissi olsun içimi rahatlatmadı. Pazartesi test sürüşü yapacağım. Aklımda birde 1.6 TDI jetta var ama fiyatı gereğinden fazla birde ÖTV zammı geldi ne olur tahmin bile edemiyorum. 61 000 tl şuanda üzerine 5 000 daha ekleyip 2008 C180 elegance almak çok daha mantıklı duruyor :(. Anlayacağınız kafam acayip karışık. Konfordan ziyade güvenlik ve güç arıyorum. Jetta için ne söylebilirsiniz fiyatını hakeden bir araçmı sizce?

• c180 alıp passatı özleyenler bilirim.

servis ücretini araştır bakalım. sonra buraya yaz biraz eğleniriz merco ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emirio

Passatın yol tutuş ve sürüş keyfini beğendikten sonra birde Ford denemelisiniz bence

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2010-model-72000-km-de-masrafsiz-servis-bakimli-2-0-tdci-titanum-99693599/detay

+1

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.