Şimdi Ara

2004 palio 1.2 16v için lastik ebatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
9.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arabada 175 70 14 lastik var ancak eskidi. yenilemek istiyorum.ancak bazı lastikçiler 175 65 14 takalım diyor. kış da geldi. bulunduğum yerde hava sıcaklığı sıfırın altına pek düşmez. o yüzden yazlık lastikle idare ederim diye düşünüyorum. ebat olarak hangisini seçmeliyim sizce?

bir de sadece öndeki 2 lastiği değiştirsem sıkıntı olur mu? arka lastikler önlerden daha iyi durumda.

• Yapay Zekanın Yanıtı

2004 Palio 1.2 16v için Lastik Ebatları

2004 Fiat Palio 1.2 16v aracına uygun lastik ebatları, aracınızın performansı ve güvenliği için önemlidir. Aracınızın üretici tarafından belirtilen doğru lastik ebatlarını kullanmak, sürüş deneyiminizi iyileştirmenize ve potansiyel sorunların önlenmesine yardımcı olacaktır.

2004 Palio 1.2 16v için önerilen lastik ebatları şunlardır:

• 175/70 R13
    • 185/65 R14

Ara aracınızda farklı lastik ebatları kullanmak mümkün olsa da, üreticinin önerdiği ebatlara uymanız önerilir. Farklı ebatlardaki lastikler, aracınızın yol tutuşunu, yakıt verimliliğini ve kilometre performansını etkileyebilir.

Lastiklerinizi değiştirirken, aynı zamanda lastik sırtı derinliğini de kontrol ettirmelisiniz. Yasal minimum sırt derinliği 1,6 mm'dir, ancak daha iyi performans ve güvenlik için 3 mm veya daha fazla bir sırt derinliğine sahip lastikler kullanmanız önerilir.

Lastik ebatları hakkında daha fazla bilgi için aracınızın kullanım kılavuzuna başvurabilir veya güvenilir bir lastik satıcısına danışabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • up
  • huzyin67 kullanıcısına yanıt
    Bence 4 lastiği birden değiştirmeniz daha faydalı olacaktır. Ebat olarak 185-65-14 aracınız için güzel bir tercih olur(eski bir palio 1.2 16valf kullanıcısı olarak bu tavsiyeyi size veriyorum). Marka olarak g.year e.grip compact iyi bir seçim olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tafo0911

Bence 4 lastiği birden değiştirmeniz daha faydalı olacaktır. Ebat olarak 185-65-14 aracınız için güzel bir tercih olur(eski bir palio 1.2 16valf kullanıcısı olarak bu tavsiyeyi size veriyorum). Marka olarak g.year e.grip compact iyi bir seçim olur.

yakıt sarfiyatı nasıl olur acaba ?
    Ne çekişinde ne de yakıtta kayda değer bir değişim olmadı bende.
  • quote:

teşekkürler
  • quote:

http://www.n11.com/petlas-18565-r14-86h-pt515-imperium-lastik-P14530422

bu lastikten dört tane alsam olur galiba. değil mi? bir de arabada 175 70 14 lastik var. jant değişimi de ister mi acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Petlas hakkında yorum yapamayacağım hiç tecrübem olmadı çünkü. Jant değişimine gerek yok, tecrübe ile sabit.
    2 lastik değistirmeyi tavsiye etmiyorlar, lastik için ölçüyü değistirmeyin derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

2 lastik değistirmeyi tavsiye etmiyorlar, lastik için ölçüyü değistirmeyin derim.

2 lastik değiştirmiyorum zaten. öyle bir şey yazmadım. lastik ölçüsü olarak 185 65 14 yolu daha iyi tutar ve arabayı savurmaz dediler.
  • Bende de aynı araba var . Ustalar 175/65 R14 'ün bu aracın normal lastiği olduğunu söylüyor...Jant ölçüleri ne olmalı, alaşım vs. olursa?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.