Arkadaşlar siz olsaydınız bu üç araçtan hangisini tercih ederdiniz? (üçü de 2004 model)
Avensis, neden: 1) Motor olarak en iyisi 2) Yakıt olarak en iyisi 3) Konfor olarak üçü de birbirine yakın
Not: tabii hepsi için 1.6 motor seçeneği varsayılmıştır.
quote:
Orjinalden alıntı: edebi
Avensis, neden: 1) Motor olarak en iyisi 2) Yakıt olarak en iyisi 3) Konfor olarak üçü de birbirine yakın
Not: tabii hepsi için 1.6 motor seçeneği varsayılmıştır.
Bence de avensis ama bütçeyi zorlamama açısından Laguna daha iyi.kaldı ki 19 20 bine bile 2004 lagunalar var.
laguna derim.Konforlu araba.Ama biraz fazla yakar.Eksisi o.
2004 model ama kaç motor. araçteki beklentiniz ne. bütçeniz ne.
2004 Laguna ya da Vectra diyorum ben.
Bence sıralama; (iç-dış tasarım, sorun çıkartmaması, marka değeri, yakıt tüketimi, donanım, konfor, sağlamlık vb. şeyleri düşünürsek) 1.Avensis 2.Vectra 3.Laguna
Ancak, bu 3 model arasında önemli fiyat farkı var, özellikle 2004 Avensis ile Laguna arasında en kötü 5.000 YTL var, bu sebeple seçim yapabilmek için bütçe kritik...
Kesinlikle fanatiklik yapmıyorum! Ama Passat'ada bakmanızı öneririm..
quote:
Orjinalden alıntı: Burocks
Bence sıralama; (iç-dış tasarım, sorun çıkartmaması, marka değeri, yakıt tüketimi, donanım, konfor, sağlamlık vb. şeyleri düşünürsek) 1.Avensis 2.Vectra 3.Laguna
Ancak, bu 3 model arasında önemli fiyat farkı var, özellikle 2004 Avensis ile Laguna arasında en kötü 5.000 YTL var, bu sebeple seçim yapabilmek için bütçe kritik...
+
quote:
iç tasarımda avensis açık ara önde
tasarim kişiden kişiye değişir sonuçta görecelidir
bir opel vectra elegance kullanıcısı olarak 1,6 motor olarak avensis servis olarak laguna konfor olarak vectra ama bütçem bu araçlara yetiyo ne alayım dersem 2003 üstü accord derim sen neden almadın dersen bilmiyom yaptık bi hata
quote:
Orjinalden alıntı: Pusat-43@hotmail.com
quote:
iç tasarımda avensis açık ara önde
mesale bende avensisin iç tasarımını özelliklede vites bölgesini hiç beğenmedim vectranın çok hoşuma gitmişti göreceli bir kavram bence
1.6 avensis elegant derim ben
toyota
lagunayı pek sevemedim nedense. diğer iki modelde kaliteli ve güvenli arabalar, vectrayı şekil olarak daha çok beğeniyorum.
avensis iki arkadaşımda var, param yetse alırdım çok güzel araba, özellikle arka koltuğu oturma odası gibi, lagunayı da sadece hb olduğu için seçerdim
avensis
en iyi motor avensis te en az sorun çıkartma ihtimali avensiste, en genişiç hacim avensiste, en güncel kasa da avensiste, dış tasarım dışında zayıf bir noktası olmayan bir araç.