Şimdi Ara

2004 Kangoo 140 Bin KM'de sizce alınır mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Komşum aracını satıyor. 140 bin KM'de dizel. 13.000 istiyor. Sizce alınır mı?
    Kangoo nasıl bir araç? Hiçbir bilgim yok da...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonsuz -- 26 Mayıs 2009; 21:29:53 >

• Kangoo kullanışlı güzel bir araçtır.Fiyat iyi galiba ama aracı görmeden kimse birşey diyemez.
    Model olarak eski olduğu için fiyatı ucuz olması lazım zaten.
    Araç temizmi yani temiz kullanılmışsa km bana göre o kadar da önemli değil.
    Buda ayrı bir konu tabi.Ama satın almadan önce işten anlayan birilerine göstermekte fayda var.
    Fiyat konusuna tekrar gelirsek eğer burda sana akıl verecek arkadaşlar var.
    Özellikle kangoo grubunun forum bölümüne gir benim imzamdan.
    Kangoo güzel araçtır yani ben kullanıyorum memnunum.
    Temiz bakar biraz da para harcarsan sürerken çok keyif alırsın.
    Ben arabaya film çektim 2 hoparlör taktırdım kılıf taktırdım çokta temiz bir aracım var.
    Ikı koltuk arasında kol koyma yeri yaptırdım geçenlerde çok güzel oldu.
    Artık arabayı sürerken o kadar çok yorulmuyorum dirseğimden destek alıyorum vites değiştirirken.
    Tabi aracı ne amaçla kullanıcaksın buda önemli.
    Kangoo genelde ticaretle uğraşan insanlara yöneliktir.
    Ayrıca çokta güzel bir aile arabasıdır.
    Çok sorun çıkarmayan orta halli insanlara hitap eden bir araçtır.
    Aracın segmentine bakarsak eğer çok konfor bekleme ama kalasta bir araba değildir alıştığın zaman vazgeçilmez olabilir senin için.
    Ben araçtan zevk almak için bir kaç değişiklik yaptım şu anda kullanıyorum çok keyif alıyorum.
    Komşuna güveniyor ve temiz kullandığına inanıyorsan al.
    Benim arabada 2005 model ama 118 binde.
    Fakat km şehir içi yani öyle uzun yol aracı değil.Sanırım bu konuda kullanan biri olarak artısı bu benim aracımın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknode -- 26 Mayıs 2009; 23:23:31 >

• Sorunsuzsa neden olmasın.Bakımları düzenli olarak yapılmış masrafı yoksa al derim şahsen.Araba genelde uzun yolda kullanıldıysa güzel ama ş.içi bindilerse dikkat etmek lazım ...
  • fıyatı ıyı ancak aracta klıma varmı yokmu cıft surgulu kapımı bırde km ıle oynanmısmı 240 bın olur 140 bıne dusururler servısten kontrol ettır en son kac kmde servıse gırmıs 2004 model kango ıcın km se normal bence cıft surgulu kapı klımalı vede sorunsuzsa 13 bın cok ıyı hıc kacırma derım........ tramerden aracı sorgulat kazası varmı yokmu cıkar ortaya.....
  • 2005 kangomuz var şuan 141 bin km de pıtır pıtır al aracın bi bakıma götür bi okdar daha binersin
  • bide 5 kapı klimalı ve RUHSATDA HUSUSİ geçiyor ise al derim ben yada araçtır bu şekilde al
  • krei @
    Aldığında böyleydi dimi sen gidip hususiye çevirtmedin sonradan ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yok aracı aldığımda husuiydi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.