Şimdi Ara

2004-2005 sonata 'yı nasıl bilirsiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
18.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dostlar accent sahibiyim memnun'um yanlız .
    senede 2-3 bin km yapan bir şöförüm .
    diyorum accentin üstüne ekleyip .
    temiz bir sonata alsammı ?
    benzinli kullanacağım , 2. el sitelerde dolandım hepsi lpg'li ?
    ayrıca manuel kullanacağım
    öneriniz nedir ?

2004-2005 sonata 'yı nasıl bilirsiniz ?

• arac gercekten cok saglam servisimizde 27 bin tl lik hasar oldugu halde saat gibi çalısan ve kapı ayarlarında en ufak bir oynama olmayan bir arac. şaseler cok iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: skunk2.

arac gercekten cok saglam servisimizde 27 bin tl lik hasar oldugu halde saat gibi çalısan ve kapı ayarlarında en ufak bir oynama olmayan bir arac. şaseler cok iyidir

bende öyle düşünüyorum .
    gerçekden enfes bir araç .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ruoja

quote:

Orijinalden alıntı: skunk2.

arac gercekten cok saglam servisimizde 27 bin tl lik hasar oldugu halde saat gibi çalısan ve kapı ayarlarında en ufak bir oynama olmayan bir arac. şaseler cok iyidir

bende öyle düşünüyorum .
    gerçekden enfes bir araç .

Alıntıları Göster

http://www.araba.com/26285458/Hyundai-Sonata-20-GLS#xxlresim

• quote:

http://www.araba.com/26285458/Hyundai-Sonata-20-GLS#xxlresim

Alıntıları Göster
    Çok konforlu bir araçtır bu kasa sonata

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackElantra

Çok konforlu bir araçtır bu kasa sonata

Alıntıları Göster
    bana sorarsan böyle bir sonata alacağınıza eğer çok fazla km yapmıyorsanız daha düşük model bir s class mercedes almanızı tavsiye ederim şahsen ben 90 model 300 sel kullandım ve şu an bindiğim çoğu 2011-2012 araçlarda aynı konforu bulamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Etkisizeleman

bana sorarsan böyle bir sonata alacağınıza eğer çok fazla km yapmıyorsanız daha düşük model bir s class mercedes almanızı tavsiye ederim şahsen ben 90 model 300 sel kullandım ve şu an bindiğim çoğu 2011-2012 araçlarda aynı konforu bulamıyorum

binersin binersin de satmasıda var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Etkisizeleman

binersin binersin de satmasıda var

Alıntıları Göster
    İyi bilirdik.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hunter_144

İyi bilirdik.

Alıntıları Göster
    Rahatına düşkün biri iseniz alın,sağolsun son atamız sayesinde son üç yıl çok rahatım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sonatave6

Rahatına düşkün biri iseniz alın,sağolsun son atamız sayesinde son üç yıl çok rahatım.

Alıntıları Göster
    Bende var 2005 model otomatik viteslisi. Süper bir araba. Tatile gitmek için almıştım, uzun yolda yormuyor. Tek kusuru LPG tesisatı yüzünden arıza lambası yanıyor, birtürlü çözemedim.
    Bir de Hyundai servisleri diğerlerine nazaran ucuz galiba. Bir hafta önce şanzman yağı değiştim, herşey dahil maliyeti 88TL.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pisman

Bende var 2005 model otomatik viteslisi. Süper bir araba. Tatile gitmek için almıştım, uzun yolda yormuyor. Tek kusuru LPG tesisatı yüzünden arıza lambası yanıyor, birtürlü çözemedim.
    Bir de Hyundai servisleri diğerlerine nazaran ucuz galiba. Bir hafta önce şanzman yağı değiştim, herşey dahil maliyeti 88TL.

Alıntıları Göster
    Bu tür araçların en güzel tarafı yumuşak süspansiyonları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haketmedim

Bu tür araçların en güzel tarafı yumuşak süspansiyonları.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar yeni bir konu açmaktansa buradan devam etmek istedim konu hort olacak kimse kızmasın :)

aslında aklımda 2001 2002 1.6 vw bora var araştırıyorum istediğim gibi temiz bir araç bulana kadar bakacağım benim için öncelik konfor özellikle 90 ila 120 km hızlarda ki kabin içi ses izalasyonu çok önemli

tesadüfen yolda görerek dikkatimi çeken 2003 model hyndai sonata kasa olarak çok hoşuma gitti ve biraz araştırdım temiz eli ayağı düzgün 2003 2005 manuel benzinli sonata fiyatları 18000 tl ila 21000 tl arası görünüyor parça fiyatlarını araştırdım ucuz olduğunu söyleyebilirim hyndai motorlar genel olarak lpg ye uygun diye biliyorum

şimdi soru şu bu aracın yol konforu nasıl lastik sesi motor sesi rüzgar sesi alırmı görüntüdeki heybeti konfordada sunabilirmi problemleri varmıdır 100.000 km ila 140.000 km arasında bir araç bulunabiliyor sizce sorun çıkartırmı ?

saygılarımla

• Merhabalar tercihen sonata f/p en iyi araclar arasında başı ceker baktığınz model aralıgı da bütün sonatalar gbi konfor odaklı bir kasa ki sessizlik konusunda cok basarılı 60-62db gibi bir oranla sınıfındaki bircok modelden bu konuda daha iyi yani en rahat edeceğinz konu budur. Motor olrak lpg ye uyumlu ve teknoloji prensipli bir motor bulunduğundan lpg ile
    ekonomik oluyor km sorunu yoktur tabiki temizini bulmak kaydıyla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sonatave6

Merhabalar tercihen sonata f/p en iyi araclar arasında başı ceker baktığınz model aralıgı da bütün sonatalar gbi konfor odaklı bir kasa ki sessizlik konusunda cok basarılı 60-62db gibi bir oranla sınıfındaki bircok modelden bu konuda daha iyi yani en rahat edeceğinz konu budur. Motor olrak lpg ye uyumlu ve teknoloji prensipli bir motor bulunduğundan lpg ile
    ekonomik oluyor km sorunu yoktur tabiki temizini bulmak kaydıyla.

eyvallah yanıtladığın için bir kaç sorum olsun o zaman

bu araçların yakıt tüketimi nedir düz vites için otomatik düşünmüyorum cvt den sebep konforuna diyeceğim yok ama arıza esnasında masraflı olcağını düşünüyorum ?
  • Ben dizelini kullanıyorum sonataların yüzde doksanı otm tir otomatik 2.0 benzinli sonatalar kullanan arkadaşlarmdan tecrübe ile istanbul s.icindelpg de 30 krş benzinde 45 kuruş civarlarında bunlar otomatik değerleri manuel sonata ne kullandım ne de bi tanıdığmda var otomatik konusunda belkide üretilen en saglam otmatiktir ayrıca cvt değil h-matic şanzumandır hor kullanılmamış olmak kaydıyla sorun cıkarmaz olurda çıkarırsa diye bayiye sormuştum 4-5 bine yenileniyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Temizini bulun servisinde expertiz yaptırın ve tereddütsüz alın sonata bambaşkadır...tavsiye ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonata007dr

Temizini bulun servisinde expertiz yaptırın ve tereddütsüz alın sonata bambaşkadır...tavsiye ederim
    manuel 135.000 km de yetkili servis bakımlı manuel bir araç var düşündüğüm hala karar veremedim bir fırsatını bulup test edersem karar vereceğim

peki bu 2.0 motorların teknik verileri ve yakıt tüketimleri nelerdir internette çok farklı verilere ulaştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sengsm -- 19 Kasım 2013; 0:09:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sengsm

manuel 135.000 km de yetkili servis bakımlı manuel bir araç var düşündüğüm hala karar veremedim bir fırsatını bulup test edersem karar vereceğim

peki bu 2.0 motorların teknik verileri ve yakıt tüketimleri nelerdir internette çok farklı verilere ulaştım

Bahsettiğiniz aracın teknik verileri;

http://www.auto-data.net/tr/?f=showCar&car_id=13817
  • quote:

Orijinalden alıntı: LanciaDeltacı

quote:

Bahsettiğiniz aracın teknik verileri;

http://www.auto-data.net/tr/?f=showCar&car_id=13817

Alıntıları Göster
    teşekkür ederim ilgin için

buradaki veriler çok güzel bazı sitelerde 133 hp olarak verilmiş buradaki linkte 144 hp 189 nm tork değerler vermiş yakıt tüketimi de gayet makul olarak verilmiş alınabilir gibi görünüyor f/p olarak

• quote:

teşekkür ederim ilgin için

buradaki veriler çok güzel bazı sitelerde 133 hp olarak verilmiş buradaki linkte 144 hp 189 nm tork değerler vermiş yakıt tüketimi de gayet makul olarak verilmiş alınabilir gibi görünüyor f/p olarak

133 ü yok diye biliyorum.131 var o da 2004 yılına kadar üretilenler.Sonra 2006 ya kadar 144 hp motor.Ardından kasa değişti zaten.

Ek olarak araç çok kalitelidir.Sonata Hyundai'nin gurur duyması gereken bir araç.Eski-yeni hep kaliteli olmuştur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.