Şimdi Ara

2003-2004 Golf 4 pasific sizce nasıl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
16.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kısmetse ileriki zamanlarda 1.6 pasific golf 4 almayı düşünüyorum(2003-2004 - 1.6 16V )
    Ancak kafama takılan sorunları sizlere yazayım...

- Dediğim modelde golf 4 ler 18-21 mılyar arası değişiyor. Sizce fiyatlar nasıl ?
    - Kilometre olarak 80 bin ile 130 bin arası değişiyor,benim baktıklarım ...
    Sizce bu km ler cokmudur
    Çünkü az km yok hic bir ilanda hepsi en az 80 binden başlıyo 200 bin e kadar gidiyor
    - Çok kilometre yapmıs olması sorun çıkarır mı yoksa VW nin motoruna güveniyim mi ,daha dogrusu ne kadar güveniyim ?
    - 22 milyardan başlayan golf 5 lerde var ancak gönlüm golf 4 ten yana. Onu daha çok istiyorum
    Satmak istediğim zaman zorlanırmıyım ?

Ve son olarak bu arabanın masrafları olur mu ? Ya da şu şu km lerden sonra şu arızalar çokca verir dicekleriniz var mıdır ?
    Bu aracın sahipler varsa onlarda yazarsa çok çok sevinirim...

• Bende 1 yil once 2004 model otomatik vites Pacific aldim. 64000 km de aldim ve halen sorunsuz sekilde kullaniyorum. Forumda bir kac sorun olarak belirttiklerim ise normal olmasi gerekenlermis. Hic bir sorun yasamadim ama yakit konusu su son zamlardan sonra uzebilir. Uzun mesafede degisik hizlarda zaman zaman klima da acik sekildeki yolculuklarda 7 lt yakit yakiyor. Sehir icinde benim bulundugum bölgenin trafik yogunlugu gittigim mesafenin maximum 5 km olmasindan dolayi 11 lt zaman zaman 13 lt releri gordum.
    Bunun haricinde beni uzen bir yonu hic olmadi. Ikinci eli cok iyi olan bir arac. Bu motorlar LPG icinde uygun. Alacaginiz araclarin km sinden ziyade motor durumu, bakimlari, Orjinalligi kullanim tarzi onemli. Dusuk km de arac alirsiniz sehir ici fazla hirpalanmis olabilir. 80000 ve ustu alacaginiz araclarda ozellikle 90000km bakimlari ne durumda bilmenizde fayda var cunki bu bakimlar pahali bakimlar.

Fiyat olarak 2004 model temiz, km si dusuk GOLF IV ü 22000-23000 tl ye kadar alabilirsiniz.

Saygilar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemele -- 23 Ocak 2010; 14:58:20 >

• Yorum için teşekkürler
    Yakıt olarak sonucta 1.6 motor abartılı şekilde yakacak hali yok. yaksa yaksa sizin dediğiniz kadar yakar
    şimdi ben 90.000 km civarında alsam masraflı denılecek tipten bir sorunu olur mu aracın ?
    Ve agır bakımı 90.000 de mi bu araçların
    En azından agır bakımdan çıkmıs aracı alırsam masraf yapmamış olurum sanırım ?
    En çok kafama takılan soru kilometre sayacıyla oynanmış olması ..
    Herhangi bir yetkili serviste kesin dille oynanmış veya oynanmamış olmadıgını söyleyebilirler mi acaba
    son olarak manuel bakıyorum ama 22-24 mılyar biraz fazla gibi geldi :S
    Fiyat bence bir 3-4 bin tl fazla ama temizse pazarlıkla alınabilir.

Comfortline daha donanımlıdır.
    Dijital klima ve 6-8 hava yastığı vardır.motor 1.6 8v 102 bg.dış görünüşü çok iyi değil bence.

Pacific dış görünüşü iyidir.1.6 16v motor 105 bg.gövde rengi tampon ve yan çıtaları 16 inç Pacific jantları ve karartılmış stoplar ve 3 kollu direksiyon(Comfortline da 4 kollu) ile daha şık bir araçtır.4 hava yastığı var ve klima manuel

98-99 model vw golf 1.8 20v highline temiz bulunursa oda şık bir araç.

Son olarak 1.6 Pacific ve 1.8 highline a beyaz renk çok yakışır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: fiestacibo

arkadaşlar 2003 pacific 67000 km 27500 fiat yazmış biri bu fiyat nasıldır birde bu pacific comforline den farkı varmı.

O paraya daha iyi araçlar var. Focus 2,Bravo 1.4 t-jet gibi araçlar alınabilir. On yıllık araç.. Hey yavrum piyasaya bak, dört yıl önce 18.000-21.000 arasıymış; şimdi o paraya 99 pert comfortline veriyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    O'nu Özlüyorum. Aslında O'nu hiç görmedim, yüz yüze gelmedim. Ama O'nu tanıyorum. Sesini cızırtılı bantlardan dinledim, hep siyah beyaz filmlerde gördüm yüzünü; çelik bakışlarını, şiirlerde okudum. O'nu yaşıyorum. Özlü sözlerini okudum köşe başlarında. Adını, her sabah okul sıralarında andım. Şimdi 81 yıl sonra, O'nunla son yolculuğa çıkıyorum bir kez daha. O'nun geçtiği yollardan geçiyorum, çektiği acıları ruhumda taşıyorum. O'nu arıyorum.. [1881 - 193?]
    T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı / Veteriner Hekimi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.