Şimdi Ara

2004 2005 audi a3 kronik sıkıntıları var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar 2-3 haftaya arabama(astra j) lpg taktirmayi dusunuyorum. Ayda 2 defa depo fulluyorum bir defa da yarim depo yani cok fazla benzin parasi demek oluyor bu ama kiyamadim. Arac sifir km ve garanti disi kalacak o yuzden bu arabayi anneme verip annemin 2007 model hb focusunu almayi dusundum.

Yalniz acaba satsam mi diye de dusunuyorum. 2004-2005 3 kapi a3 ler aklimi celiyor focus ile ayni fiyatlara bulabiliyorum veya astra gtc, peugeot 307cc, megane II cabrio biraz aykırı olacak ama 2003-2004 audi a4 ler de hosuma gidiyor.

Yoksa hic bulasma focusa lpg taktir devam et mi dersiniz? Belki body kit falan da yaptirabilirim asiriya kacmadan yine de yukarıdaki araçlar aklımı çeliyor :)

Sizin de fikirlerinizi almak istiyorum:) tesekkurler

• tupu tak dewam et aracin hem dıgerlerine gore daha modelli dertsiz basina eski bilmedığin araci alıp dert acma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mctin13

tupu tak dewam et aracin hem dıgerlerine gore daha modelli dertsiz basina eski bilmedığin araci alıp dert acma.

Evet bir tarafımda böyle diyor.

Araba Ghia donanım, sony ses sistemi falan var henüz 45.000km'de koca arabada el kadar boya var o da sağ arka çamurlukta. Başka hiç bir sorunu, çalışmayan bir donanımı, boyası, değişeni yok.

Ama işte gençlik hevesi de var.
  • Dostum heralde aracindan sıkıldın sen, gecende clk almayi kafana takmistin

Saka bir yana yerinde olsam hic dusunmeden lpg taktirir astrayla takilirdim.Cillop gibi 0 araban var napican 2004 model a3 falan.Ha illa degistiricem diyosan astrayi satip uzerine biseyler koyup dizel almani oneririm ayda 2.5 depo yazmissin sanirim bu inanilmaz km yaptigin anlamina geliyor.

İlacin dizel arac senin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Creepinq Death -- 30 Mayıs 2012; 1:19:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Creepinq Death

Dostum heralde aracindan sıkıldın sen, gecende clk almayi kafana takmistin

Saka bir yana yerinde olsam hic dusunmeden lpg taktirir astrayla takilirdim.Cillop gibi 0 araban var napican 2004 model a3 falan.Ha illa degistiricem diyosan astrayi satip uzerine biseyler koyup dizel almani oneririm ayda 2.5 depo yazmissin sanirim bu inanilmaz km yaptigin anlamina geliyor.

İlacin dizel arac senin

CLK konusu biraz da dalga amaçlıydı açıkçası canım sıkıldığı için açmıştım, biraz da ben trollük yapayım dedim

Şaka bir yana zaten başta amacım buydu, dizel full corsa bakmıştım, açılır kapanır cam tavanlı falan 43.000TL fiyat söylediler o zaman Astra alır LPG taktırırım dedim. Tabi garantinin bozulacak olmasını falan es geçmişim o zamanlar.

Şimdi garantiyi bozmak bana mantıklı gelmiyor açıkçası. Zaten şu anda benzin parası beni zorlamıyor ama okul başlayınca zorlayacak çünkü okul olunca daha fazla para harcıyorum. Şimdi ofis ev, ev ofis gidip geliyoruz yaptığımız bir şey yok

Evet ayda 2 depo kesin, 2.5u zorluyorum. Aracı da yeni aldık şimdi babama diyemiyorum ki hadi bunu da satalım dizel alalım

Bu arada havalar da iyileşmedi bir ama perşembeden sonra telefonum güneşli gösteriyor meguiarsa gidebilirim tunalıdaki. İzlenimlerimi aktaracağım sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beamer -- 30 Mayıs 2012; 1:37:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Beamer

quote:

İlacin dizel arac senin

CLK konusu biraz da dalga amaçlıydı açıkçası canım sıkıldığı için açmıştım, biraz da ben trollük yapayım dedim

Şaka bir yana zaten başta amacım buydu, dizel full corsa bakmıştım, açılır kapanır cam tavanlı falan 43.000TL fiyat söylediler o zaman Astra alır LPG taktırırım dedim. Tabi garantinin bozulacak olmasını falan es geçmişim o zamanlar.

Şimdi garantiyi bozmak bana mantıklı gelmiyor açıkçası. Zaten şu anda benzin parası beni zorlamıyor ama okul başlayınca zorlayacak çünkü okul olunca daha fazla para harcıyorum. Şimdi ofis ev, ev ofis gidip geliyoruz yaptığımız bir şey yok

Evet ayda 2 depo kesin, 2.5u zorluyorum. Aracı da yeni aldık şimdi babama diyemiyorum ki hadi bunu da satalım dizel alalım

Bu arada havalar da iyileşmedi bir ama perşembeden sonra telefonum güneşli gösteriyor meguiarsa gidebilirim tunalıdaki. İzlenimlerimi aktaracağım sana

Valla dostum ozaman dedigin gibi baya karisik durumlar. Eger annenin focusu astrayi ozletmiyecekse al focusu tak lpg yi takil ancak ben ginede yerinde olsam astraya takardim lpg yi.Alirken risk i almissin zaten benzinli alarak garantiden bir sey olmaz

Ayrica okul olunca cok daha fazla km yaparsin lpg sart gibi birsey focus yada astradan baska bir tercih yapma bence.Lpg sartiyla tabii

Bugun bende yikatmaya goturcektim araba pislik icinde,hava durumu sagnak yagisli gosterince cumaya erteledim bakalim.

Yarinda hava fake atarsa dayanamayip goturucem sanirim.Guyaa bu hafta full yagisliydi ama goremedik bir damla yagmur Bu arada Meguiars yorumunu merakla bekliyor olucagim

• Hangısı kullanacaksanız takın lpg yı devam edın bence. Sıfır aracınız varken degıstırmek bence mantıksız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2006 Sorento da ESP var mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Macera aramayın,lpgyi taktırın güzel güzel binin derim
  • quote:

quote:

quote:

İlacin dizel arac senin

Valla dostum ozaman dedigin gibi baya karisik durumlar. Eger annenin focusu astrayi ozletmiyecekse al focusu tak lpg yi takil ancak ben ginede yerinde olsam astraya takardim lpg yi.Alirken risk i almissin zaten benzinli alarak garantiden bir sey olmaz

Ayrica okul olunca cok daha fazla km yaparsin lpg sart gibi birsey focus yada astradan baska bir tercih yapma bence.Lpg sartiyla tabii

Bugun bende yikatmaya goturcektim araba pislik icinde,hava durumu sagnak yagisli gosterince cumaya erteledim bakalim.

Yarinda hava fake atarsa dayanamayip goturucem sanirim.Guyaa bu hafta full yagisliydi ama goremedik bir damla yagmur Bu arada Meguiars yorumunu merakla bekliyor olucagim

Valla özletecek ne yalan söyleyeyim. Focus da güzel araba tabii ama ikisi de C segmenti olmasına rağmen Astra -5 sene yeni olmasının da etkisiyle- farkı baya açmış.

Daha düşük km şöyle bir şeyin

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-audi-a4-2-0-multitronic-2002-model-b6-kupa-full-donanimli-54299330/detay

ya da şöyle bir şeyin

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2006-model-megan-cabrio-85978876/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-boyasiz-hatasiz-otomatik-vites-tertemiz-bir-a3-arayana-88164820/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-arabaci-dan-307-cc-cabrio-ici-taba-full-orjinal-bakmadan-gecme-86571624/detay#

Focus'tan daha iyi olacağını düşündüğüm için böyle bir konu açtım ama forum tarafından pek ilgi görmedi halbuki bu kadar da Audi fanı varken ilginç yani

Bu arada yarın yağışlı gösteriyor ama hiç bir yere güven yok. Telefon ayrı, google ayrı, meteoroloji ayrı gösteriyor gerçi meteorolojiye de güvenmiyorum artık gökgürültülü sağanak yağışlı dedikleri gün güneşten pişiyoruz. Yine de yıkamaya götürürsen forumdan bir mesaj at ya da numaramı vereyim telefondan atabilirsin, gelebilirsem belki ben de gelirim hem de görüşmüş oluruz

• quote:

quote:

quote:

quote:

İlacin dizel arac senin

Valla özletecek ne yalan söyleyeyim. Focus da güzel araba tabii ama ikisi de C segmenti olmasına rağmen Astra -5 sene yeni olmasının da etkisiyle- farkı baya açmış.

Daha düşük km şöyle bir şeyin

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-audi-a4-2-0-multitronic-2002-model-b6-kupa-full-donanimli-54299330/detay

ya da şöyle bir şeyin

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2006-model-megan-cabrio-85978876/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-boyasiz-hatasiz-otomatik-vites-tertemiz-bir-a3-arayana-88164820/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-arabaci-dan-307-cc-cabrio-ici-taba-full-orjinal-bakmadan-gecme-86571624/detay#

Focus'tan daha iyi olacağını düşündüğüm için böyle bir konu açtım ama forum tarafından pek ilgi görmedi halbuki bu kadar da Audi fanı varken ilginç yani

Bu arada yarın yağışlı gösteriyor ama hiç bir yere güven yok. Telefon ayrı, google ayrı, meteoroloji ayrı gösteriyor gerçi meteorolojiye de güvenmiyorum artık gökgürültülü sağanak yağışlı dedikleri gün güneşten pişiyoruz. Yine de yıkamaya götürürsen forumdan bir mesaj at ya da numaramı vereyim telefondan atabilirsin, gelebilirsem belki ben de gelirim hem de görüşmüş oluruz

Dostum linklere baktimda suanda attigin arabalarin hepsi astrayi ozletir audi a4 disinda.Oda 235000 km deki sen ayda 2.5 depo harciyorsun yaklasik yilda 20000 km yi geciyosun sanirim.Cook buyuk bir kumar,arac eyvallah tamam guzelde dile kolay 235000 km de bence hic gerek yok.Bu arada sana ilk goz agrim golf gt yi oneririm bu fiyata yanliz ondada lpg sıkıntı saniyorum emin degilim ama belkide takiliyordur.Gine tekrarliyorum hic ugrasma tak astrana lpg yi kafan rahat etsin.

Bu arada gidersem yikamaciya yarin pm den msj atarim dostum iyi olur tanismis oluruz.

• A3 1.6 102 Ps'lerin lpg uyumluluğu gayet iyi ama bilmediğin araba olacak.

Focus II'de iyi araçtır, özellikle Ghia donanımlıysa iyidir epey.

Bence Focus II'ye geçip lpg taktırın. Yol tutuşu ve tasarımı iyiydi o kasanın. Yalıtım iyi değil ama o sıkıntı. Gerçi benim kullandığım 2 tane Focus II 'de dizel ve baz donanımlıydı.

Belki ghia'da fazla yalıtım vardır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.