Şimdi Ara

2003corolla 1.4, 2003renault laguna 1.6

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2003 model 1.4 motor toyota corolla aracım var. aracım komple boyalı. bunun dışında aracımı 8 aydır kullanıyorum. performansı dışında memnunum. 2003 model 70.000 de renault laguna privilege 1.6 araçla takas etmeyi düşünüyorum. üste 5.000 YTL talep ediyorlar. araç servis bakımlı ve orjinal. sizce takasa girmelimiyim?

• sonucta bir üst segment değer ama 1,6 biraz daha fazla yakar sonucta kasada ağir.
  • bence değmez
  • performan olarak bi fark olmaz hatta coroola daha ataktır bence
  • cevaplar için teşekkür. Aile arabası olarak konfor açısından ve vereceğimiz fiyat farkı açısından yorumlarmısınız?
  • lagunanın donanımı ve konforu daha iyidir diğerlerinde coroola iyidir iç mekan kaltesi olrak ben renoları pek sevmem zaten kalitesiz oluyor iç mekanları.
  • lagunanın iç mekanı çok şık ve gayet kalitelidir....
    corollayla bence çok kıyaslanmaz...

konfor ve güvenlik olarak çok rahat edersiniz....
    esp de olucak bunuda düşünün....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Clio 1.2
    8 yıl önce açıldı
    Clio 4 1.2 vs İ20 1.2 mpi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: dkerem2

lagunanın donanımı ve konforu daha iyidir diğerlerinde coroola iyidir iç mekan kaltesi olrak ben renoları pek sevmem zaten kalitesiz oluyor iç mekanları.

İnsaf bu kadar da marka fanatiği olmayın. Bir alt sınıf toyotanın (ki japonların iç mekan ve malzeme kalitesi konusunda çok iddialı olmadığını herkes biliyor) bir üst sınıf renault'dan iç mekan kalitesi bakımından daha iyi olduğunu söylüyorsunuz.

Konuyu açan arkadaşım bence aracını değiştirmeye değer. Çünkü komple boyalı olduğunu belirtmişsin. Boyalı araçları istediğin her zaman satamayabilirsin. Aynı model yılı laguna corolladan her bakımdan üstündür.(yakıt tüketimi dışında ama renaultlar da çok yakan otomobiller değiller) Aynı avensisin aynı model yılı megane dan her bakımdan üstün olduğu gibi.

• quote:

Orjinalden alıntı: der Rebell

quote:

Orjinalden alıntı: dkerem2

lagunanın donanımı ve konforu daha iyidir diğerlerinde coroola iyidir iç mekan kaltesi olrak ben renoları pek sevmem zaten kalitesiz oluyor iç mekanları.

İnsaf bu kadar da marka fanatiği olmayın. Bir alt sınıf toyotanın (ki japonların iç mekan ve malzeme kalitesi konusunda çok iddialı olmadığını herkes biliyor) bir üst sınıf renault'dan iç mekan kalitesi bakımından daha iyi olduğunu söylüyorsunuz.

Konuyu açan arkadaşım bence aracını değiştirmeye değer. Çünkü komple boyalı olduğunu belirtmişsin. Boyalı araçları istediğin her zaman satamayabilirsin. Aynı model yılı laguna corolladan her bakımdan üstündür.(yakıt tüketimi dışında ama renaultlar da çok yakan otomobiller değiller) Aynı avensisin aynı model yılı megane dan her bakımdan üstün olduğu gibi.

ben corolla nın iç mekan kalitesi lagunadan iyi demedim sayın arkadaşım sadece reno marka araçların iç malzeme kalitesi iyi değildir dedim yanlış anlaşılma olmasın lütfen

• tartışılması bile gereksiz.her türlü corolladan lagunaya geçiş daha mantıklı...
  • corolla dan megane geçiş anlamlı olurda 1.6 litre laguna 1.4 corollayı götürdügü kadar götürmez performans da fark olmaz corolla daha az yakadar diğer yönlerden zaten kıyaslanmaz corolla c laguna d sınıfı bide laguna yı o kadar kolay satmassın bide o durum var kolay gelsin
  • laguna her zaman tercıh sebebı olmalı zaten sen bır kullan lagunayı bır dene hıc dusunmeden alacaksın

garantısını ben verıyorum
  • sanırım 2003 model lagunalar laguna II oluyor.Herseyden önce bir lagunanın içine binip test etmenizi öneririm.daha koltuguna oturur oturmaz sürücü koltugunun farklılıgını ve size hisettireceği konforun ve güvenin hemen farkına varıcaksızınız ki 10 km/h hızı gectikten sonra kapıların kendiliğinden kitlenirken duydgunuz ses bile sizde ki güven duygusunu arttıracaktır.konfor ve güvenlik konusunda kesinlikle tereddüt edilmiyecek bir araba.Performans konusunda da 1.4 corolla dan kötü olabilecegini düşünmüyorum lagunalar kalkışta biraz agır kalabilir ama 2 vitesten sonraki hızlanması gayet tatmin edicidir.Uzun yollarda 100 km üstünde yol tutusuyla olsun konforuyla olsun tamamen sürücüye güven veren bir araçtır.
  • Hocam bence hiç düşünme bile laguna her yönden üstündür ki senin arabanda komple boya varmış..
  • Ben olsam laguna ile corollamı takas ederdim hem de aracın full boyalı bu aracını satarken hep önünü bir dez avantaj olarak gelicek + 5000ytl iyi bir para bnce laguna megane v.s içi daha güzel dışıda içi kadar güzel arkadaşımda 2000 var bnde bora o kalkışlarda alıyor ama son gülen iyi güler hsabı oluyor hep nese bnce seri atak bir araba renolar böyle zaten yakıtta kasa biraz ağır 1.6 da orda biraz problem olurmu olmaz bence yani mantıklı kabul edilecek bir takas teklifi
    VW Bora 1.6 Comfortline Atlantik Mavi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.