Şimdi Ara

2003 TRAMSPORTER MI 2006 STAREX MI.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    adamla anlastım pazartesı salı devır ıslemlerı yapılcak
    bugun nette bı starex gordum 2006 model.4000 km de CRDI 140 HP ,ABS,klima,aırbag full arac.sıyah

benım alcagım araba 2003 model TDI 88 hp. klımasız.hıdrolık dıreksıyon ve camlar otomatık onun dısında bı ozellık yok
    500 ytl kadar masrafı var.bu masrafın dısında ıyı bı cıla ıstıyor.90000 kmde arac

sımdı tereddutte kaldım
    hangısı alayım.
    arada yakıt farkı ne kadar oynar.
    sehır ıcı gunde 100-130 km yol yapıyorum.hergun

bide vw transporter varken bi hyundaı almak ner kadar mantıklı olur... bilemem.
    vw her açıdan daha iyidir..

gerçi aynı donanımlara sahip deiller ama...yine de vw ..

Umut Demir i kaybettik.. ALLAH RAHMET EYLESİN::
  • Ne amacla kullanacaksın dostum ?

Ticari mi Mal mı taşıyacaksın ? Servis mi çekeceksin ? VİP mi yaptıracaksın ?

hafıf ış

transporterda karar kılmıstım tanıdıklar sakın alma dıyolar.parcası cok pahalı dıye
    bıde benı alcagım 2003 model transporterlarda enjektor sorunu oluyormus.ıtalyan enjektor varmıs bunlarda cok erken yıpranıyormus.duman atıyormus.vw bayısı soyluyor bunu

bıde starex garantı kapsamında oldugu ıcın ılgımı cektı
    arada 3 yaş var

yoksa bende transporter fanatıgıyım.ne kadar ıyı bı arac oldugunu bılıyorum
    kafam karıstı ıste bır kere

grantı nelerı kapsıyor
    bozulan her seyı garantıden yaptırabılıyormuyuz

Orjinalden alıntı: set

Bu durumda ben olsam starex alırdım, bana daha mantıklı geldi...

kredı ıslemlerını baslattım
    bankacı tanıdık
    aslında cum agunu alcaktım aracı kredı yetısmedı.adam bu araba kacarsada sen bı araba bul getır pazartesı halledeyım bu ısı dedı

sımdı asırı kafam karıstı

bıde ben bu arcı alınca kolay kolay elden cıkartmam yanı bınmek ıcın alıyorum.
    2003 aracı 3 sene sonra satmak ıstesem degerı ne olur.2006 model starexın degerı kac olur
    yuzde hesabı yapsak nasıl bı sonuc cıkar :(
    Daha Fazla Göster
  • İkiside çok tutulan bir araç,ama transporter parçası servisi pahalıdır,özellikle araç eski ise araç başına masraf çıkartırsa sen çok üzer. Yazdıkların arasında hyundain modeli daha yeniyse bence daha akıllıca bi çözüm olur. Ama sıfır araç alıcaklar için transprter derim. Sıfırsa sorun çıkarmaz. Burada bence önemli olan araçların modelleri. gerçektende iyi düşünmek gerekiyor. Bu iş birazda zevk meselesi,bi noktada etrafına fazla bakmadan direk kendi zevkine en uygununu almalısın.
  • 140LIK STAREX"İ BİLMİYORUM AMA İĞRENÇ DİĞERİ KESİNLİKLE TRANSPORTER AL HYUNDAİ ADAMI REZİL EDER 50BİN KM KULLANDIM STRAREX 2004 MODELDİ HALA DURUYO ÇOK KÖTÜ. Bİ ARKADAŞIN DEYİMİYLE "KALIBININ ARABASI DEĞİL" .
    Allah yalnız renkleri yaratmış ve onları ayırt edecek, görecek gözleri yaratmamış olsaydı bu renkler neye yarayacaktı? Renkleri ve gözleri yaratıp da ışığı yaratmasaydı renkler ve gözler neye yarayacaktı? Bu üç şeyi birbiri için yaratmış olan kimdir? Bu eşsiz birliğin yaratıcısı kimdir? . (epiktetos)
  • arkadasim bizde 2005 starex crdi 140 ps var su an 90000 km de söylenenlerin aksine hic bir problem yasamadık cekisi gercekten cok iyi yakıtıda gayet iyi yakıyo daha önceki aracimizda 2001 transporter 102 ps idi kalitesiz mazot yüzünden elektronik pompa ücreti 3000 ytl vermistik yani anlayacagin transporter nazik araba starex transporterden daha saglam bunu ezbere deil kullanarak dsöylüyorum ama yinede tercih senin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAİM. -- 27 Kasım 2006; 11:55:49 >

aksi takdirde starex derim.
  • arkadaşım aslında starex i düşmanıma bile tavsiye etmem ama senin söylediğin araçlar herhalde yaklaşık aynı fiyat, 2003 transporter hemde 88beygir ve klimasız sana işkence olur,starexe zevkle binersin ama satamazsın ikinci eli ölüdür yakıtı öyle çok abartılı değildir crdi nin, ikinci eli iyi olsun diyorsan ford transit alacaksın yoksa gerisi farketmez

2008 siyahastra sedan 1,3cdti njoy+sp
    elinden geliyorsa bir ağız tatlandırmaya bak,o ağıza yumruk atmak erkeklik değildir
    kötülere iyilik yapmak, iyilere kötülük yapmak demektir
  • transporteri tavsiye ederim. araba sınıfının en iyisi pişman asla olmassın. starexlerin çok yaktığını bende duymuştum

sımdı 2006 renault trafıc aldım.
    starexle transporter arası bı arac ıyı bı secım bence
    sevıyorum ben arabamı
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.