Şimdi Ara

2004-2005 model punto mu palio sole mi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar iki araçtan birini alıcam ama kararsızım başka modeller lütfen önermiyin kararım ikisinden birini almak bilgisi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum teşekküler

Orijinalden alıntı: oyundelisi

ama 2004 veya 2005 model alıcam bunlar avrupa motor mu acaba parça sıkıntısı falan olur mu ?

O modeller fiatın İtalya sitesinde halen satışta. Dolayısıyla parça sorunu yaşayacağınızı sanmam. Güzel arabalar ben beğeniyorum üretimi devam etseydi almayı bile düşünürdüm. Ama piyasada palio kadar sirkülasyonu yok. Birde city direksiyon sanırım bu modellerdede var diye biliyorum, alırken kontrol ettirmekte fayda var.

Orijinalden alıntı: Mertcan.

palio sole'ün normal paliolardan ne farkı var

güya motor farkı var daha az yakıyomuş ama motor değimedi bildim kadarıyla palioda biraz dizaynı değişik karartılmış farla falan ama yeni paliolar şekil bence moda da ugun

ABS, Alaşım Jant, Yol Bilgisayarı, Çift Yönlü Dijital Klima (klima standart), CD Player, ek 2 hava yastığı (ikisi standart), Yağmur Sensörü, Ses Paketi, Sunroof

bu opsiyonların tamamına yada büyük kısmına sahip bir punto bulabilirseniz punto palio dan çok daha üstün olacaktır. Yoksa fark sadece dış görünüşte olur
    o noktada hangisi daha çok hoşunuza giderse onu alın.

dizel düşünüyosanız palio da punto da aynı multijet motoru kullanıyor.

punto nun parçası daha zor bulunur, palio dan daha pahalı olabilir ama bakım masrafları açısından fark olacağını zannetmem.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.