Şimdi Ara

2003 Opel Astra Elegance'da Karar Kıldık, Sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 18.000 max bütçemiz ile bu arabaya karar kıldık arkadaşlar. Fazla bi beklentimiz yok az arıza yapsın birkaç parça donanımı olsun geniş olduktan sonra da sorun yok dedik hep bir ağızdan astra denilince biz bu arabayı neden es geçtik diye düşündüm. Bi donanımlısına bakayım sahibinden dedim temsili olarak şu ilanı vereyim:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2003-astra-hb-otomotik-1,6-16-vlf-elegance-masrafsiz-cok-temiz-139913119/detay/

Benim hoşuma gitti açıkçası bu fiyata ilk defa dijital klimalı nispeten geniş bir araba görüyorum, araç hakkında yorumlarınız nedir?
    Bir alt donanımının farkı nedir bir üstü bulunabilir mi? Başka tavsiyeleriniz veya?

• bence fiyat çok iyi hemde otomatik vitesmiş bende astra comfort 2003 var 20500 tlye aldım manuel 2003 model çok memnunum
    iyice kontol ettirdikten sonra opel arabasının sıkıntı çıkaracağını zannetmiyorum
  • Plaka No 16ut295
    Marka OPEL
    Model Yılı 2003
    Ruhsat Tarihi 15/08/2013
    Tescil Birimi YENİŞEHİR
    Renk 1 GRİ
    Renk 2 BİLİNMİYOR
    Çalıntı mı? HAYIR
    Hak Mahrumiyeti YOK

edit: Galeri ilanıymış zaten, sahibinden sanmıştım. Araç yorgun duruyor, 5664'ten mutlaka tramer sorgulayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KubilayA -- 5 Ekim 2013; 13:40:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KubilayA

Plaka No 16ut295
    Marka OPEL
    Model Yılı 2003
    Ruhsat Tarihi 15/08/2013
    Tescil Birimi YENİŞEHİR
    Renk 1 GRİ
    Renk 2 BİLİNMİYOR
    Çalıntı mı? HAYIR
    Hak Mahrumiyeti YOK

edit: Galeri ilanıymış zaten, sahibinden sanmıştım. Araç yorgun duruyor, 5664'ten mutlaka tramer sorgulayın.

ilan temsili hocam araba haşat zaten. ben genel olarak astrayı sordum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • thestell kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam. Astra'lar güzel ve sağlam araçlar, yakıtı da motoru da gayet güzeldi, 5 6 ay kadar ev arkadaşım kullanmıştı. Otomatik vitesi hakkında bilgim yok ama.
  • Piyasanın altında bir rakama,daha yazmayı muhtemelen de konuşmayı öğrenememiş bir galerici satıyor.2003 model araç ne olursa olsun boyanacak duruma zor gelir,üstelik gri renk.Dikkatli ol sadece benim gördüğüm bu.

Ekleme:Temsili yazmışsın yeni fark ettim,Astra'nın gelmiş geçmiş en iyi serisi bu kasa şüphen olmasın hiç bir konuda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OceanMaster -- 5 Ekim 2013; 14:09:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2005 Seat İbiza alınır mı?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.