arkadaşlar çok kararsızım.işten anlayan birileri yardımcı olsun
2002 honda cıvıc-otomatik vites-servis garantili 32.000 km olduğu servis onaylı-temiz. fiyat 21.400 2010 hyundai getz.dizel-15.000 km-temiz- fiyat 19.500
şimdi birisi cıvıc-ama 2002 model. diğeri gets ufacık bi araba ama 2010 ve dizel.
2002 değilde 2005 veya üstü olsa kesinlikle cıvıc alacam.ama cıvıc ii model. getz ise çok konfor değil ama 2010 olması çekiyo. ne yapayım.
Bence her civic getzi her türlü herşeyde önünde gecer.
Civic
bence de hertürlü geçer ama modeli sadece düşündürüyor arkadaşım yaaaa.git gel yaşıyorum.2010 model varken nie eski araba alayım diyorm.geri düşüüyoırum ya cıvıc o da ama diyorum.cıvıc varken getz alınmaz falan.100 kişiye sorduysam %50 şuan da.biri model yüksek getz.diğeri civic adı yeter..offf offf alamayacam ben bu kararsızlıklaaaaaa
Yakıt haricinde her yönden Civic.
Civic'ede bi LPG attırırsın olur biter.
Peki biraz daha para ekleyip makyajlı kasa civic alma şansınız yok mu ? (2004-2006)
Getz güzel bir araba.Yürüyenini kıyaslamam ama civic modeli eski de olsa daha kaliteli bir iç mekana sahiptir. Benim 99 model aracımın malzeme kalitesi, bindiğim bazı 2008 model ve üzeri araçlardan daha kaliteli duruyor.
2-3 milyar ekleyip makyajlı civic alırsanız model derdi de kalmaz bence. civic düşünün değer kaybetmez isterseniz 10 sene kullanın
Civic dediğin çok süper bir araba değil ki 9 yıllık ayvayı yemiş civic yerine daha 1 yaşında olan getz'i alırım.Ayrıca getz dizelmiş daha da öne geçirir bence bu özelliği.
quote:
Orijinalden alıntı: esoes8181
arkadaşlar çok kararsızım.işten anlayan birileri yardımcı olsun
2002 honda cıvıc-otomatik vites-servis garantili 32.000 km olduğu servis onaylı-temiz. fiyat 21.400 2010 hyundai getz.dizel-15.000 km-temiz- fiyat 19.500
şimdi birisi cıvıc-ama 2002 model. diğeri gets ufacık bi araba ama 2010 ve dizel.
2002 değilde 2005 veya üstü olsa kesinlikle cıvıc alacam.ama cıvıc ii model. getz ise çok konfor değil ama 2010 olması çekiyo. ne yapayım.
ben olsam getz i tercih ederdim
hem dizel hem 5 yıl garantili hemde çok performanslı ve ekonomik bi araba.
o dizel motor o arabayı uçurur.
getzi al 5 sene garantisi bitene kadar bin bu arada para biriktir sıfır bi civic al
20.000 21.000 tl limit arkadaşlar.aşarsam sıkışırım.9 yıllık ölmüştür demişte arkadaş.ölmemiş kardeş.temiz abi.sadece 2002 olması düşündürüyor.yani beni tek gets e iten sebep 2010 ve dizel olması.yoksa asla almam getz.bu getz kafamı karıştırmasaydı şuanda cıvıği almıştm ve biniyordum :(
quote:
20.000 21.000 tl limit arkadaşlar.aşarsam sıkışırım.9 yıllık ölmüştür demişte arkadaş.ölmemiş kardeş.temiz abi.sadece 2002 olması düşündürüyor.yani beni tek gets e iten sebep 2010 ve dizel olması.yoksa asla almam getz.bu getz kafamı karıştırmasaydı şuanda cıvıği almıştm ve biniyordum :(
Hem dizel hem yeni hyundai pek sevdiğim bi marka değildir ama sizin tercihleriniz arasında olduğundan önerdim. Bence Getz e o para verileceğine Accent e verilir en azından orası burası tipi daha güzel ve sedan hb arabalara bi türlü sevemedim gitti. Fakat Accent in makinesi Civic dende Getz dende çok çok hızlı. Civic Accent e 140km/h a kadar filan yetişemez Accent kopup gider. Ama son hızda Civic in ancak bağajını görür. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-hyundai-accent-sahibinden-hyundai-accent-1-5-crdi-era-team/detay?
Ama ben alacak olsam hiç düşünemeden civic.
Civic al ne varsa japonunda almanında var bırak getz i falan Yanlış anlaşılmasın ama gerçekler yani
ya tamam arkadaşlar cıvıc ii.ama 21400 veripte 2002 model araba almak ne kadar mantıklı onu çözemedim.az değil 21400.2002 model araba için 8-10 yıllık.
quote:
ya tamam arkadaşlar cıvıc ii.ama 21400 veripte 2002 model araba almak ne kadar mantıklı onu çözemedim.az değil 21400.2002 model araba için 8-10 yıllık.
Civic'e ne kadar mantıklı diyorsun.
Peki 2010 model dizel bir araba neden 2002 model benzinli bir arabadan ucuz olur ? Bu soruyuda sormakta fayda var
quote:
Bu ayrı bir tartışma konusu tabi. ve arkadaşın konusu bu tartışma üzerinden devam edecek galiba.
ya güzel kardeşim forever honda.... neden diye sorarsan zaten ne alırsa japonda mekanik olarak sorun yaşamazsın kore zaten araç yapamıyor.ve her zaman japonun taklitçisi konumundadır. ben 1.6ies kullandım civic manuel 2 viteste sdc araçta katalitik konvektör iptali wardı 100 gördüm :D honda yarı yolda bırakmaz ben honda diyorum dostum artı getz le viraja yavaş gir :D
trabzonlu kardeş Civic'e ne kadar mantıklı diyorsun.
Peki 2010 model dizel bir araba neden 2002 model benzinli bir arabadan ucuz olur ? Bu soruyuda sormakta fayda var
çok mantıklı dediğin
sevgili arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederim.bana zaman ayırdığınız için.galiba sizlerinde fikirlerini aldıktan sonra yönümü cıvığe çevirdim.cıvıc daha sıcak bakmaya başladım.tabiii ani bi değişim yaşamazsam.
quote:
trabzonlu kardeş Civic'e ne kadar mantıklı diyorsun.
çok mantıklı dediğin
sevgili arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederim.bana zaman ayırdığınız için.galiba sizlerinde fikirlerini aldıktan sonra yönümü cıvığe çevirdim.cıvıc daha sıcak bakmaya başladım.tabiii ani bi değişim yaşamazsam.
Hiç düşünme bile.
quote:
Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~
quote:
Civic'e ne kadar mantıklı diyorsun.
evet buz utgu konuya noktayı trabzon koydu.düşündüğümün tam tersini söyleyerek