Şimdi Ara

2002 - 2006 CRV Sahipleri Bilgi Paylaşımı (42. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.102
Cevap
35
Favori
176.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rulman dedikleri sadece çember şeklindeki şey değil mi yani o değişecek yoksa komple poyra dedikleri şey mi değişecek acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devilsbutcher kullanıcısına yanıt
    ugün; 16:30:48 (5871 mesaj)

Rulman, teker bilyasının bir diğer ismidir.Teker sökülünce diskin göbeğinde kalır. Değişimi basit bir işlemdir.Porya diskin arkasında kalan daha büyük kafalı bir parçadır. 

İşçiliği için 50 tlden fazla isteyen esnaf ile ticareti tekrardan gözden geçirmek gerekir ;) 

Siz arızadan emin olun.Gerisi kolay.İstanbul da olsaydınız yardımcı olurdum.Gene de burdan elimden geldikçe yardımcı olurum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzmit teyim keske ankara yerine istanbula gelseydim ya tüh yinede çok teşekkür ederim

Ne ettin hocam öyle. Arıza için mi gittin yoksa Ankara ya..

Benim gittiğim servis sana çok daha yakın idi.Neyse sağlık olsun

• arkadaşlar sadece rulman ı bulamadım parça olarak ankarada gezmediğim yer kalmadı poryayı komple buldum onuda 100 tl ye kadar indirdim direk porya değiştiricem bakalım
    Rulman değişimi şart ise mutlaka değiştirin.

• sadece rulmanı bulamadım ki hocam komple porya var heryerde 200 den kapı açıyolar 100 e bulduk arkadasın tanıdık yerinden işte yarın halletcez
    Rulman, rot başı, z rot vb parçaların orijinallerini almak lazım. Umarım parça orijinaldir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARKADAŞLAR MERHABA,2006 MODEL CR-V SAHİBİYİM HENÜZ ALALI 3 AY OLDU.ARAÇ MÜKEMMEL,ANCAK BU GÜN DİKKAT ETTİM PASPASIN ALTI SIRILSIKLAM OLMUŞ YAMUR GİRMİŞ SADECE KULLANICI BÖLÜMÜNDE PASPAS ALTINDA VAR YOLCU TARAFI KURU.BU KONU HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARSA PAYLAŞMASINI RİCA EDİYORUM.
  • Hayırlı olsun.Kaça aldınız ve yakıt da dahil genel intibanız nasıl araba için?
  • hyperthymestia H kullanıcısına yanıt
    Taban sacı ile ilgili bir problem yoksa, ki sanmıyorum araç yeni model sayılır. Aklıma ilk gelen: Sunroof'un tavandan aşağı doğru gelen yağmur suyu tahliye hortumları veya kanalları vardır. Onlara bir baktırdınız mı?
  • Servis 180 tl rotbaşına isteyince orj den vazgectim.Hondanin servis malları cok pahalı.

Sadece şanzıman filtresini orj kullandım. O da piyasada yoktu.

• dogukan21 kullanıcısına yanıt
    Bence hata yapmışsınız. Bu tür hayati parçalar (özellikle yürüyen aksam) çok önemlidir. Geçmiş yıllarda ben ve arkadaşım, hemen hemen aynı zamanlarda CRV'lerimizin z rotlarını değiştirmiştik. Yanlış hatırlamıyorsam ben 120 TL orijinal, arkadaşım ise 40 TL'lik yan sanayi almıştı. Abartmıyorum, 3 ay sonra onun aracının z rotu yine değiştirilmek zorunda kalındı.
  • Kaliteli ithal ürünler var hocam.Tercihler değişebilir.Ben bir Z rotuna 180 tl vermem.

Verenede saygı duyarım. ;)

• dogukan21 kullanıcısına yanıt
    Doğrudur. Bence forumun amacı bu, herkes görüşünü yazar, takdir ilgilenen arkadaşlarındır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hyperthymestia

ARKADAŞLAR MERHABA,2006 MODEL CR-V SAHİBİYİM HENÜZ ALALI 3 AY OLDU.ARAÇ MÜKEMMEL,ANCAK BU GÜN DİKKAT ETTİM PASPASIN ALTI SIRILSIKLAM OLMUŞ YAMUR GİRMİŞ SADECE KULLANICI BÖLÜMÜNDE PASPAS ALTINDA VAR YOLCU TARAFI KURU.BU KONU HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARSA PAYLAŞMASINI RİCA EDİYORUM.

Hocam yüzde doksan sunroof tahliye kanalları tıkanmış diye düşünüyorum.

Bu arada benim crv den birkaç kare :) araba kirli durumda idare edin :)

• Evet maalesef telefondan resim yukleyemedim bilgisayar ile denerim fırsat bulursam :)

• Merhaba Arkadaşlar;

yeni bir 2006 honda CRV aldım.

aküsü bitikti, bir gece iç ışık açık kaldı tamamen bitti...

yeni 45A akü aldım, taktım

eksi kabloyu aküye değdirince korna ötmeye başladı ve susmadı bir türlü, ayrıca kontağı çevirince hiç ışık yanmıyor, araba öldü resmen...

internette akü bağlıyken kapıları anahtar ile açıp kapat düzelir demişler, denedim olmadı..

anahtarı kontağa tak çevir aküyü öyle bağla demişler olmadı...

...en son korna sigortasını söktüm, kutup başını bağladım bu sefer korna sustu ama motorun önden bakınca sol tarafında bir motor çalışma sesi geliyor, başka hiç bir ışık hareket yok..

bu konuda tecrübesi olan paylaşabilir mi?

tecrübesi olmayan akü zayıflayınca direk servise gitsin....
  • Öncelikle hayırlı sonra geçmiş olsun.

Bende 60 amper akü aldım. Hiç böyle bir durumla karşılaşmadım.

Aldığınız yere sormanız en mantıklı olanı bence.

Bu arada aracı mı satmayı düşünüyorum.
    93 bin km de ikinci sahibiyim.2003 kırmızı (bordo) renk yedek anahtarı kullanma klavuzu bile mevcut. Brc li bakımları tam

2 - 3 parça boya çıkabilir. Önemli bir kazası yok. Makyajsız olanı istediğim fiyat 42 bin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogukan21 -- 29 Aralık 2014; 12:16:45 >
  • Bende 2002 eski kasa aracıma 60 amper aldım taktım , hiç bir problem çıkmadı.
    Ancak makyajlı kasalarda beyin faklı olduğu için servise danışmanızda fayda var.
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.