Şimdi Ara

2002 - 2006 CRV Sahipleri Bilgi Paylaşımı (44. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.102
Cevap
35
Favori
176.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ww polo aracımda boğaz kelebeği bezdirmisti.

Crv deki durum, boğaz kelebeği yada sibop ayarından başka bir şeyi getirmiyor akla.

Kaldı ki lpg ve benzinde de aynı arızayı tekrarlaması bunu destekliyor.Yapılan bakımdan sonra mutlak lpg ayarı verilmesi şart. Zira sibop ayarından sonra bu atlanıyor.

Tavsiyem doğru usta doğru teşhis. Yoksa bu piyasada adamı aracın dan Soğuturlar.Onu değiş bunu değiş diyerek.

Bırak satmayı bu halde kim alacak ne olacak diye kafaya takar insan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sorunun mevcut görüntüsü ile, LPG beyninin yeni olması ile ilgisi yok, o uyarı bir konu. LPG'cilerin ilk önerdikleri beyni ve programı yenilemek zaten genelde. Umarım LPG servisiniz de güvenilirdir.
    Sayın dogukan21'in görüşlerine katılıyorum. Süpap ayarı sonrası, LPG ayarı kesinlikle şart ve de mümkünse aracın içine laptop bağlantısını uzatıp hareket halinde iken tüm ayarları vs bir kez daha kontrol etmek (bu sayfada arkadaşlarla tartışmıştık). Daha önceki tartışmalarımızı da okursanız biraz daha fazla bilgi sahibi olursunuz.
  • arkadaşlar bizim araçlarda benzin filtresi nerde ? bakıma götürdükten sonra fark ettim benzin filtresi değişmemiş. kullanım kılavuzunda 6 yılda değişir diyor.bu nasıl bir filtre 6 sene dayancak? değiştiren varmı acaba?
  • ayred A kullanıcısına yanıt
    Benzin filtresi depo ya yakın bir yerde yanılmıyorsam.

Serviste sorduğumda hem filtre cok pahalı, hemde işçiliği zahmetli olduğunu söylediler. Lpg benzin kullandığım için değiştirmedim.

• Arkadaşlar herkese iyi forumlar. Dün itibari ile crv mi satmış bulunmaktayım.

Kral 1907 , subap ayarı ile probleminizi giderebilirsiniz. Daha önce de bahsedildiği üzere tamamen kronik bir durum olup lpg li araçlarda kesinlikle 15k km de ayarlatmak gerekir.

Herkese sorunsuz keyifli bol km ler dilerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KARSAVURDAN K kullanıcısına yanıt
    Sakıncası yoksa ne kadara sattınız crv yi.Bende ona göre satayım.

• KARSAVURDAN K kullanıcısına yanıt
    yerine ne almayı düşünüyorsun, yine crv mi
  • Merhaba Akadaslar,
    Vaneomu satarak CRV almaya karar verdim ve dun 2002 model 212k km de beyaz bir arac ile pazarligimizi bitirdik, aracimi pazartesi teslim alacagim, umarim vaneo da yasadigim sorunlu gunlerden sonar CRV iyi gelir.
    Tecrubelerinize dayanarak kullanmaya baslamadan once yaptirmam gereken bakim ve kontroller nelerdir? bu konuda yardimci olursaniz sevinirim, simdiden tesekkurler.
  • Tekrar selamlar 220bindeki CRV aracımla ilgili bir kaç sorun paylaştım burada.Aracım şu sıralar yağ eksiltiyor.yağ değişimi sonrası yağ çubuğu iki nokta arasını gösteriyordu.
    4 LT yağ koyuldu.
    aradan 3 ay geçti 1500 Km yol yapmışım LPGli olan aracımda yağ çubuğu bugün baktım alt noktaya kadar inmiş.Yani tam sınırda.
    tahminim 1lt yağ eksiltmiş gibi.Sizce normalmi?
  • Arcınız LPGli olarak kaç km kullanıldı. Honda Crv için 200binlerde yağ yakma pek normal değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 120Bin kmdir Lpg li

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lpg sıralı sistem sanırım. Aracın lpg'ye uygun bakımlarını ve süpap ayarlarını düzenli (15-20bin kmde bir) yapmışsanız ve de hararet yaptırmadıysanız ve de özellikle lpg'li çalışırken çok sıkıştırmadıysanız. Sorunun bu kadar büyük olmaması lazım. Yazdığınız benim geçmişte LPGnin motoru öldürmeden hemen önceki halini hatırlattı. Ben de lpgli olarak 100bin kmnin üzerinde kullandıktan sonra sıkıntı yaşamıştım. İnşallah ben yanılıyorumdur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kRaL_1907 kullanıcısına yanıt
    Crv ler 4.2 lt yağ alır. Filtre değişiminde.

Fakat sizdeki yağ eksiltmesinin bunla direk alakası olduğunu düşünmüyorum.

Bahsetmemdeki sebep yağ değişiminde 4 lt yağ zaten eksik bir işlemdir.Bilginize

• quote:

Orijinalden alıntı: mkurt08

Merhaba Akadaslar,
    Vaneomu satarak CRV almaya karar verdim ve dun 2002 model 212k km de beyaz bir arac ile pazarligimizi bitirdik, aracimi pazartesi teslim alacagim, umarim vaneo da yasadigim sorunlu gunlerden sonar CRV iyi gelir.
    Tecrubelerinize dayanarak kullanmaya baslamadan once yaptirmam gereken bakim ve kontroller nelerdir? bu konuda yardimci olursaniz sevinirim, simdiden tesekkurler.

kaça aldınız aracı ? Hayırlı olsun...
  • Arkadaşlar yardım isterken veya satıyorum derken sayfaya yazıyorlar.

Bu tip sorularda da sattım hadi eyvallah deyip umursamıyorlar.Bende sordum cevap alamadım.

Ben satınca yazarım hayırlısı ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogukan21 -- 29 Ocak 2015; 22:35:58 >
  • Merhaba,

Crv lerde direksiyonun arkasında bir motor çalışıyor. Kontağı 1 tık açınca aktif oluyor.
    Kronik ses yapan bir motormuş, çıkarıp yağlamak gerekiyormuş. Bu ne motorudur? bilen var mı?
  • arkadaşlar cuma günü muayeneye girdim xenon farlardan geçemedim doğal olarak (biliyordum ama şansımı deneyim dedim :D) şimdi xenon tertibatını sökücem sizce nasıl bir far ampulu takayım osram ın h4 müydü bizim arabaya uygun olanı ?
  • bütün ampuller H1 bizim arabalarda
  • internetten H4 diye okudum :/ kesin bilgisi olan var mı arkadaşlar ?
  • Kusura bakmayin cevap yazmak icin firsat bulamadim, kullanmaya basladim ancak bakima gidecek zaman bile bulamadim henuz. 34000TL ye aldim aracimi, cok sevdim gercekten, iyiki almisim. Bu arada izmirde yasiyorum, teknik servis konusunda iyi bir usta bulurum insallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkurt08 -- 3 Şubat 2015; 14:26:25 >
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.