Şimdi Ara

2002 - 2006 CRV Sahipleri Bilgi Paylaşımı (41. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.102
Cevap
35
Favori
176.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadasla bende 2003 crv sahibi olarak araniza katildim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam arkadaslar 2003 crv sahibi olarak araniza katildim

• Ben CRV den emekli oldum.Uygun temiz yok.Yalan diz boyu.Servisdeki arkadaşım da -abi maceramı arıyon diyince ozaman sıfır dedim ve hyundai İ20 yeni kasa ful+ful otm.pan cam tavan aldım.5 yıl garanti hiç olmasa.Yok yok araçta .B segmentinde böyle dolu bir araba olması beni fethetti.Tüm arkadaşlara yorum ve uyarıları için canı gönülden teşekkür ediyorum.Saygılarımla.....(ama hani gönlüm burukda değilmi değil)
  • scr-v kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Gönlünü ferah tut.Arabanın tadını çıkar.Aklın kalırsa tadını alamazsın.Biz teşekkür eder gene bekleriz. ;)

Sivas ulaş

hayırlı olsun.Yardıma ihtiyacın olursa biz buralardayız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dogukan21 kullanıcısına yanıt
    TEŞEKKÜRLER DOSTUM.
    ALLAH RAZI OLSUN
    Amin cümlemizden kardeşim

• Sivas ulaş hayırlı olsun, kazasiz belasiz nice kmler inşallah. Scr-v yeni aracın hayırlısı olsun. Ama segment farklılığı her zaman eksikliğini hissettirecektir.bu arada uygun bir üst kasa bulabilirsem her an crv mi satabilirim arkadaşlarım. Iyi forumlar dilerim.

• ARKADAŞLAR BİR YANLIŞDAN DÖNDÜM....Yeni i20 aldım dedim ya dün gittim kaporamı geri aldım siparişi iptal ettim.o paraya o kupa hiç içime sinmedi.Ben yine bildiğim yolda otomatik civic yada crv aramaya devam ediyorum.2005 EURO CIVIC-2011/12 CIVIC YADA makyajlı CRV ARAMAYA DEVAM.Yardımlarınızı bekliyorum.<<<<<<<<HONDA SEN BİR HASTALIKSIN>>>>>>
  • Karsavurdan kardeş crv nizin fotoğraflarını ve fiyatını paylaşırmısınız.
  • S-crv hayırlısı olsun, inanın mesajınızı okurken tebessüm ettim.gercekten honda ilgisi bu olsa gerek. Aracimin güncel resimleri şuan mevcut değil. Uygun zamanda paylaşırım. Ancak dediğim gibi bir üst kasa bulabilirsem benimki kadar temiz olan o zaman satacam. Yine de fikir edinmek açısından uygun zamanda yollarım
  • Satılık crv.... :)

Şaka bir yana sevindim hocam.Acele etme bekliyoruz aramıza ;)

• Sağolun arkadaşlar.
    Benim memleket RİZE 53
    Oğlumun birinin adı EFE
    RİZEDE 53 EF PLAKA 2005 MODEL MAKYAJLI, siyah, 150 BİN DE LPG Lİ.lpg 100 BİNDE TAKILMIŞ.KIŞ LASTİKLİ.43 BİN İSTİYOR.AKRABAM VAR .BAKTIRİM DİYORUM.40/41 E BAĞLARSAM NASIL OLUR.150 BİN ÇOK MU.LPG de 100 binde takılmış.Ne dersiniz
    Sayın scr-v,
    Belki hatırlarsınız ben; bu forum, spo ve ıx35 forumlarında yazıyorum. Sizin de; SUV tipi araçların yedek parçasının pahalı ve kim ne derse desin fazla yakıt yakan araçlar olduğunu ve 4x4 aracı kullanmanın keyif olduğunu bildiğinizi var sayarak yazıyorum (şahsen ben yaz, kış dağ bayır dolaşmayı sevmeyen veya çok sık bu tür gezmeleri yapmayan birisi olsaydım, 4x4 SUV tipi araç almazdım). Uzun süredir 4x4 araç kullanan biri olarak bazı görüşlerimi paylaşmak istedim. Çünkü heves edip, bu tür araçların özellikle benzinlisiini alıp, eskiden kullandığı otomobili kadar seri olmayınca ve çok yakınca hayal kırıklığına uğrayanlar oluyor.

SUV veya crossover araçlar öncelikle keyif içindir.
    Ben şahsen LPG'ye karşıyım (bu ayrı konu).
    Gönderdiğiniz ilana baktım, 3-4 parçada "yüzeysel boya" ifadesi anlamsız geldi. Hangi parçalar ve neden boyanmış?
    Yıllık ne kadar km yapmayı planlıyorsunuz? LPG'li bir crv'nin kullanıma bağlı olarak 100bin km'den sonra sıkıtı yaşatması muhtemeldir. bana göre LPG araç ile yıllık km üst sınırı 10bin'dir.
    Bulunduğunuz şehirde, yetkili servis var mı? Yok ise güveneceğiniz bir ustanız ve gerektiğinde orijinal yedek parçayı bir büyük şehirden hızlıca getirtme imkanınız var mı?
    Honda CRV, her zaman yazdığım gibi malzeme vs olarak, spo veya IX35'den daha iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-10A157769 -- 19 Aralık 2014; 10:32:20 >

• Scr-v bence 150k çok bir km değil. Tamam lpg araç ile yüzde yüz uyumlu değil, tamam benzinli ve bakımları zamanında eksiksiz yapılmış bir crv 1 milyon km yapabilir ANCAK, bu araba benzinli kullanımda şehir içinde yaklaşık 70 krs, şehir dışında kullanıma bağlı olarak 40-45 krs yakıyor. Bence zamanında Subap ayarlarını bilen birine yaptırarak gerekli kontroller aksatilmadan yapıldığında lpg ile de 400-500k km yapılabilir. Ben 2002 model lpg li 375k km yapmış crv gördüm. Bence bu şartlar altında lpg li düşünülebilir. Ha bu arada bulunduğunuz yerde honda dan anlayan bir ustanın olması önemli gerçekten. Yoksa yetkili servis biraz zorlayabiliyor.

• Arkadaşlar bu kasa crv ler samimiyetle benzinde ne yakıyor ? birde hrv modeller içinde fikrinizi almak istiyorum!
  • İki seneyi geçgin süredir benzinli 2000 model yani bir önceki kasa crv kullanıyorum şehir içi 14 litre yakıyor şehir dışı subap ayarından sonra net ölçmedim ama 10-11 arası gidip geliyordur diye tahmin ediyorum 2002-2006 kasalarda bu değerlere yakındır sanırım

Hrv konusunda araştırdığım zamandan aklımda kalan 2005 ve yukarısı modellere bakılması tavsiye ediliyordu şanzımanı nedeniyle, cvt şanzıman kullanıyor ve yağ değişimleri düzenli yapılması gerekiyordu, şanzıman bakımı dikkatli yapılmamış bir hrv başınızı ağrıtabilir diye düşünüyorum yakıt olarakta 1.6 motor ve otomatik şanzıman olması nedeniyle az yakacağını düşünmüyorum

birde ben olsam crv varken dönüp hrv ye bakmazdım açıkçası
  • Arkadaşlar arabadan bir ses geliyordu ustaya götürdüm arka sağ tekerden geliyor ve rulman ve bilyasının değişmesi gerektiğini söyledi. Fiyat olarakda 250-300 tl dedi. Bende daha yaptırmadım ve kocaelinde yaşıyorum. Yarın Ankara'ya geçicem ve 5 gün kadar orda kalıcam. Ankara'da bildiğiniz iyi bir usta var mı ve fiyat sizce kaç olmalıdır ? Parça olarak 100 tl imiş sanırım arkadaşa sordurttum ankaradaki.

Birde ön sol teker takozun sıkıntılı onunda değişmesi lazım dedi usta onada 200-250 tl dedi. Arkadaş nedir bu fiyatlar şaşırdım valla.

Not: araç 2002 cr-v 175 bin km de
  • Devilsbutcher kullanıcısına yanıt
    Öncekile arızadan emin iseniz, honda parçası satan bir yerden fiyat alın.

Parça fiyatını bildikten sonra işçiliği basit bir işlemdir.Rulman değişimi.

Birçok mekanikçi bu işlemi yapabilir.

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.