Şimdi Ara

2002 - 2006 CRV Sahipleri Bilgi Paylaşımı (40. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.102
Cevap
35
Favori
176.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar selamlar uzun boyumdan ötürü bende büyük araçlara yöneldim ve 5 yıldır honda kullanıcısı olduğum için 2005-2006 cr-v önceliğim olacak,bu arac hakkında merak ettiğim performansı bir 1.6 ies kadar gidebiliyormu 100 km hızdan sonrakı motor tepkileri nasıl,maksimum kaç km hıza çıkabiliyor aracın kalkışında bu araç gitmiyor hissi uyandırıyor mu rampalarda vs nasıl detaylı bir anlatım yapabilirseniz sevinirim bu ay sonuna bende aranıza katılacam inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi battalgazi33 -- 1 Aralık 2014; 21:44:24 >
  • Eski sayfalara bakarsanız,cevap bulacağınız ı düşünüyorum.

Makyajli crv ile makyajsız arasında daglar kadar fark var demiş arkadaş. Gercekten bu daglar kadar farkları cok merak ettim.Ben biraz abartılı buldum.

Crv lerde her arac gibi prim yaptı. Makyajsız temiz bir crv 38 40 bin bandında alınabilir.

Makyajli için ise 45 civarı verilebilir.

Bunlar benim izlenimlerim...

Görüş ve fikirler değişebilir tâbi ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogukan21 -- 1 Aralık 2014; 23:31:14 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÖNÜMÜZ AYDA bandrol sıkıntısı var.Aca ba pazarlıkla bu ayda mı alsak yoksa ocak ayını beklemek mi gerek acaba ?Vergiiye takılmamak için fiyat kıranlar çıkarmı diye de düşünmüyor değilim.
  • scr-v kullanıcısına yanıt
    Bandrol çok bir şeyi değiştirmez. Icinize sinerse kaçırmayın derim.

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-honda-ms-motors-autobandd-dan-2006-makyajli-orj-km-deri-sunroof-istma-186622781/detay/......arkadşlar 39 teklif etttim
    .Sizce kaça kadar alınır.
    kış lastiği 1000 tl
    lpg 2000
    sigorta 500
    devir+msrflr 250
    vergi 500
    kafamda ki maliyet 43500 olur hesabıyla.......yanlışmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scr-v -- 3 Aralık 2014; 14:28:38 >
    Bu arabada bir durum olabilirmi.tramerden sorgulatmak lazım.bence çok çok düşük yazmış gibi gibi .bu durum yoksa eğer alırnır üstad Allah güle güle binmeyi nasip etsin.
  • YA kardeşim bu arabayı bulmak gerçekten ne zor işmiş be.....borsa takip eder gibi her yeri tarıyorum....yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: scr-v

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-honda-ms-motors-autobandd-dan-2006-makyajli-orj-km-deri-sunroof-istma-186622781/detay/......arkadşlar 39 teklif etttim
    .Sizce kaça kadar alınır.
    kış lastiği 1000 tl
    lpg 2000
    sigorta 500
    devir+msrflr 250
    vergi 500
    kafamda ki maliyet 43500 olur hesabıyla.......yanlışmı

Muayene masrafı ve kasko da yaptırırsınız. Bu toplama onuda ekleyin.

İki ay önce ayrıldığımız,bizim Ufaklık .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyönetmen -- 3 Aralık 2014; 18:32:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Satayım sana hocam sende kurtul bizde ;)

Saka bir yana araba işi sabır işi acele yok.

Eyonetmen, hocam nerdelerdesin.Yeni kasa ayırdı mı bizi ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogukan21 -- 3 Aralık 2014; 21:39:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogukan21

Satayım sana hocam sende kurtul bizde ;)

Saka bir yana araba işi sabır işi acele yok.

Eyonetmen, hocam nerdelerdesin.Yeni kasa ayırdı mı bizi ;)

Olurmu Doğukan ben hep buradayım. Mutlaka hergün foruma girip ne var ne yok bakıyorum.
    Piyasada CRV az olunca forumda da sohbet az oluyor.

• Herkese iyi akşamlar.
    bir arkadaşımız aracın performansı ile ilgili sorular sormuş. Daha öncede bahsettim kendi tecrübelerimi ve geçmiş sayfaları takip edebilirsiniz böylelikle az çok fikir sahibi olabilirsiniz. Ancak bir otomobil performansı beklemeyin neticede ağır ve otomatik bir araç. Birlikte görev yaptığımız bir arkadaşımda RAV4 var. Onun bir söylemini paylaşmak istiyorum: eğer jipin varsa insanların seni sollamalarindan zevk alacaksın der
    Sevgili Doğukan21,
    Makyajlı kasa sahibi birisi olarak bence yapılan makyaj gerçekten çok farkettirmis ve öne çıkarmış crv yi. Tabi zevk meselesidir ve kişiye göre değişir saygı duymak lazım ancak ben aracimdaki ön ve arka fardaki değişimi, direksiyonda bulunan hız sabitleyici ve müzik sistemi kumandalarini, en çok da gösterge paneline bayılıyorum. Hatta gösterge paneli bir üst kasanın gösterge panelinden daha hoş bence. En başta belirttigim gibi bunlar zevk meselesi ve kişiye göre değişir ama yinede maddi imkanı olanlara makyajlı kasayı tavsiye ederim.

• Adamların. teklif edilen fiyatlara bile mudaraları yok...eee Allah biryerden nasip edecek inşallah..ama inşallah düzgün bir insandan nasip olur alışveriş yalansız dolansız.çünkü çok canım yandı yalandan.

• KARSAVURDAN K kullanıcısına yanıt
    Duygulara tercüman oldunuz.teşekkürler.dua edin bizede nasip olsun be kardeşim

• KARSAVURDAN K kullanıcısına yanıt
    Şimdi odu paşam. Tabii ki makyaj lı olanda güzellikler var.Fakat daglar tepeler yok demek istemiştim. :))

Yoksa hız sabitleyici cok güzel bir şey. Hele ki bizim araçlar için.O konforda sabit hız uzun yol güzel olur.

Fakat bir üst kasa gerçekten beni cezbediyor.Bakalım ne zamana kısmet; )

• 2006 MODEL DOKTORDAN BENZİNLİ 100 BİN DE SİYAH VE KREM DÖŞEME 45 BİN NASIL ARKADAŞLAR
  • quote:

Orijinalden alıntı: scr-v

2006 MODEL DOKTORDAN BENZİNLİ 100 BİN DE SİYAH VE KREM DÖŞEME 45 BİN NASIL ARKADAŞLAR

Fiyat normal gibi. Pazarlık payıda vardır. Tabi karar vermeden önce aracın geçmişini sorgulayıp,motor ve kaportasını yetkili servise göstermek gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyönetmen -- 9 Aralık 2014; 22:35:16 >
    bence olabilir.lpg varmı varsa daha güzel olur diye düşünüyorum.tam fiyatı o zaman.o aracı servise götürse verecekleri 40000 tl belki daha düşük eminim.alırsanız doktor arkadaşa söyleyin bunu :) :)
    Araç düzgün ve km orj ise az bir pazarlıkla alınabilir.

• Selam arkadasla bende 2003 crv sahibi olarak araniza katildim

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.